English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده - حرمت کنگره ۶۰؛ راهی برای حفظ تعادل و رسیدن به درمان

گروه خانواده - حرمت کنگره ۶۰؛ راهی برای حفظ تعادل و رسیدن به درمان

مشارکت راهنما همسفر سمیه در مورد دستور جلسه هفتگی، حرمت کنگره 60:

حفظ قوانین و رعایت حرمت‌ها در کنگره ۶۰ از جایگاه بسیار ویژه‌ای برخوردار است و طی کردن مسیر درمان جز با احترام به این قوانین امکان‌پذیر نیست. در کنگره ۶۰ حریم‌هایی در نظر گرفته شده که اعضا هیچ‌گاه نباید از آن‌ها عبور کنند؛ زیرا عبور از این حریم‌ها هم به خود فرد و هم به دیگران آسیب وارد می‌کند. نوشتار حرمت کنگره ۶۰، به دلیل اهمیت بالایی که دارد، هم در ابتدای جلسات و هم در انتهای آن قرائت می‌شود و در پناه OT و حرمت کنگره ۶۰ است که به آسایش و آرامش می‌رسیم.

دستور جلسه این هفته از دو قسمت تشکیل شده است: قسمت اول «حرمت کنگره ۶۰» و قسمت دوم «چرا در بیرون از کنگره ۶۰ روابط شغلی، مالی و خانوادگی نداشته باشیم؟»
حرمت از حد و اندازه می‌آید و در هستی همه چیز حد و اندازه خود را رعایت می‌کند. اگر منِ انسان حد و اندازه خود را ندانم و آن را رعایت نکنم، نه تنها به دیگران بلکه به خودم نیز آسیب می‌رسانم. نوشتار حرمت کنگره ۶۰ نتیجه تجربه‌های آقای مهندس است؛ ایشان بهای تک‌تک بندهای آن را پرداخت کرده‌اند و از آن‌ها درس گرفته‌اند. اگر یک رهجو مو به مو این حرمت‌ها را رعایت کند، به یک رهجوی نمونه و خدمتگزار تبدیل می‌شود.

در این نوشتار آمده است که کنگره مکان امن و مقدسی است و هر شخصی که وارد آن می‌شود باید حرمت آن را حفظ کند؛ زیرا اگر قوانین و حرمت‌ها درست اجرا نشود، محیط ناامن می‌شود. در حرمت کنگره ۶۰ بیان شده است که بدون اطلاع و هماهنگی، دریافت یا پرداخت هرگونه پول ممنوع است. افراد در کنگره نباید مراوده مالی داشته باشند؛ چه بسیار افرادی که به یکدیگر پول قرض داده‌اند اما نتوانسته‌اند آن را بازگردانند و در نهایت از کنگره دور شده‌اند.

کسانی که حرمت‌ها را رعایت نمی‌کنند، خودبه‌خود و بدون دخالت کسی از کنگره خارج می‌شوند. گاهی اوقات دوستی و محبت بیش از اندازه درون شعبه ما را از هدف اصلی دور می‌کند و باعث می‌شود این تفکر در ما به وجود بیاید که کنگره جای تفریح یا برقراری ارتباط کاری و مالی است.

ما برای چیز دیگری به کنگره آمده‌ایم و باید فقط و فقط به درمان فکر کنیم. هدف ما درمان است و بس؛ درمان از لحاظ جسمی، روانی، روحی و جهان‌بینی، و رسیدن به تعادل و شناخت خود و خدای خود. لازمه رسیدن به درمان، رعایت حرمت کنگره و اصول و قوانین آن است.

هر کدام از این قوانین شاید در ظاهر ساده باشند، اما در عمل رعایت آن‌ها دشوار است. در کنگره سیستمی وجود دارد که تعادل در آن در جریان است. کارهایی هستند که انجام دادن آن‌ها می‌تواند هم من، هم دیگر اعضا و هم کل سیستم را از تعادل خارج کند. حرمت‌ها به همین دلیل تعریف شده‌اند تا من بدانم به هیچ وجه نباید این تعادل را بر هم بزنم؛ زیرا تعادل نتیجه رسیدن به درمان است.
درمان در کنگره ۶۰ فقط قطع مصرف نیست، بلکه ساختن دوباره انسان است. در کنگره می‌آموزیم که «صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون انسان جاری است». همه آموزش‌های جهان‌بینی برای همین است که راه را به انسان نشان دهد تا در مسیر ارزش‌ها حرکت کند؛ زیرا هرعملی که برخلاف قوانین هستی باشد، مستقیماً به سیستم بیوشیمی بدن انسان آسیب می‌زند.

تایپیست: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون دوم)
عکاس،ویرایش و ارسال گزارش: همسفر لیلا نگهبان سایت
گروه خانواده نمایندگی اردبیل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .