English Version
This Site Is Available In English

روایت شیرین رهایی یک مسافر

روایت شیرین رهایی یک مسافر

سلام دوستان، علی هستم؛ یک مسافر.
آنتی ایکس مصرفی شیره و تریاک
روش درمان DST. داروی درمان شربت OT
مدت یازده ماه چهار روز سفر کردم
با راهنماییِ راهنمای خوبم، آقای حمید سعادت
در حال حاضر، هفت روز است که با دستان پر مهر مهندس دژاکام آزاد و رها هستم.
ورزش در کنگره، پیاده روی

من با تخریب فراوان و مصرف بی‌رویه وارد کنگره شدم. در ابتدا با ناامیدی آمدم، زیرا راه‌های زیادی را برای درمان امتحان کرده بودم، اما نتیجه‌ای نگرفته بودم. با این حال، از همان لحظه ورود به کنگره، حس متفاوتی داشتم؛ احساسی سرشار از آرامش و امید که بدون هیچ عذاب و دردی همراه بود.
با راهنمای خوبم، آقای حمید سعادت، یازده ماه و چهار روز سفر کردم و اکنون حدود هفت روز است که با دستان پرمهر مهندس، آزاد و رها شده‌ام.
شبی که قرار بود برای دریافت رهایی به تهران بروم، از شدت شوق در پوست خود نمی‌گنجیدم. آن شب تا صبح خواب به چشمانم نیامد و مدام به این فکر می‌کردم که قرار است گل رهایی را دریافت کنم. خدا را شکر، روز بسیار خوبی را تجربه کردم. این حال خوب تنها متعلق به من نبود؛ همسفر و فرزندانم نیز همین احساس را داشتند. آن‌ها کار و زندگی خود را رها کرده بودند تا برای دست‌بوسی فرشته نجات زندگی‌ام، مهندس دژاکام، همراه من باشند.
صبح، همراه اعضای خانواده، راهنمای عزیزم و دیگر راهنماهایی که یک سال قدم‌به‌قدم کنار ما بودند، راهی تهران شدیم و گل رهایی را از دستان پدری مهربان و دلسوز، مهندس دژاکام، دریافت کردم. این لحظه، حس بسیار عجیبی داشت که تا پیش از آن هرگز تجربه نکرده بودم.
فردای آن روز، در شعبه خودمان برای سفر دوم معرفی شدم. همان لحظه از خداوند خواستم که من نیز بتوانم مانند کسانی که در کنگره تلاش کردند تا من به رهایی برسم، الگوی خوبی برای دیگران باشم و خدمت کنم تا شاید بتوانم گوشه‌ای از زحمات راهنمای عزیزم را جبران کنم.
امیدوارم راه کنگره برای همه کسانی که درگیر مصرف مواد مخدر هستند، باز شود و ما نیز بتوانیم خدمتگزاران شایسته‌ای برای آنان باشیم.

تنظیم وارسال:مسافر محمدرضا_ ل ۱۲

«مسافرانِ‌نمایندگی پروین‌اعتصامیِ‌اراک»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .