English Version
This Site Is Available In English

نجات‌دهنده خودمان هستیم

نجات‌دهنده خودمان هستیم

به رسم کنگره۶۰ خود را معرفی نمایید و بفرمایید چه مدت است که در این مکان حضور دارید و در چه جایگاهی خدمت کرده‌اید؟‌

سلام دوستان سمیه هستم همسفر احمد؛ آنتی‌ ایکس مصرفی متادون، ما به مدت ۱۰ ماه و ۱۲ روز به روشDST و با دارویOT به راهنمایی همسفر ژاله و مسافر منصور سفر کردیم؛ اکنون ۳ سال و ۶ ماه از رهایی ما می‌گذرد. من در این مکان مقدس ورزش شطرنج انجام می‌دهم و افتخار خدمت در جایگاه راهنمایی را دارم.

چرا در کنگره‌۶۰ جسم و روان مصرف‌کننده از اهمیت بالایی برخوردار است؟

یک مصرف‌کننده در هنگام استفاده از مواد‌مخدر ناخواسته به جسم، روان و جهان‌بینی خود ضرر رسانده و برای این‌که به تعادل برسد لازم است این آسیب‌ها برطرف شود؛ بنابراین تمرکز در آموزش بر این ۳ مؤلفه است تا شخص بتواند بدن و روان را به تعادل برساند و به حال خوب برسد. بدون آموزش دیدن و آگاهی انسان به بیراهه خواهد رفت و در این میان بایستی مربی وجود داشته باشد تا با کمک آن و آموزش‌ها در مسیر درست قرار گیرد. جسم و روان هر ۲ تکمیل‌کننده یکدیگر هستند و توجه خاص به یکی از این موارد باعث ضربه‌زدن به زندگی و رشد انسان می‌شود و این ۲ در کنار هم نقش سازندگی دارند.

همان‌گونه که شما در جایگاه راهنمایی خدمت می‌کنید از حس و حال خود در مورد رابطه میان یک تازه‌وارد و وادی چهارم را بیان کنید.

به‌نظر من کسی که وارد این مکان امن می‌شود به این باور رسیده است که مشکلات موجود در زندگی فقط با تلاش و کوشش خود او برطرف می‌شود؛ پس مسئولیت اشتباه‌های خود را پذیرفته و برای حل آن‌ها اقدام می‌نماید و می‌پذیرد حل کردن این مسائل با عجله و بدون علم و دانایی امکان‌پذیر نیست و نمی‌تواند به درستی به سمت هدف حرکت کند؛ وقتی وادی چهارم را درک می‌کنم که خداوند را مقصر اتفاقات زندگی خود ندانم و مسئولیت بازتاب رفتار و کارهایی که انجام داده‌ام را بپذیرم.

اگر ظرفیت پذیرش در انسان بوجود نیامده باشد باعث چه مشکلاتی می‌شود؟

هنگامی‌که نپذیرم مشکل توسط من بوجود آمده و تنها خود باید آن را حل کنم؛ هیچ‌گاه برای بر‌طرف کردن آن اقدام نمی‌کنم و منتظر یک نجات‌دهنده هستم که بیاید و مسائل زندگی را حل کند؛ اما چنین چیزی وجود ندارد و کسی غیر از خویش نمی‌تواند این موانع را بر دارد؛ چنانچه تلاش نکنم دچار ناامیدی می‌شوم و همیشه از دیگران شاکی و طلبکار هستم، دیگر تلاش نکرده و منتظر معجزه از سوی پروردگار، یاری رساندن دیگران و توقع بی‌جا می‌شود که این امر باعث بدترین آسیب‌ها به زندگی و جهان‌بینی شده و برای جبران آن کوشش بسیار باید کرد.

برای ما در مورد وادی چهارم صحبت کنید.

از وادی چهارم آموختم که تمام مسئولیت کار و زندگی خود را تقبل کنم و این وظیفه را به عهده خداوند یا دیگران واگذار نکنم. پذیرفتن چنین موضوعی بسیار سخت و درد‌آور است؛ زمانی‌که به این پذیرش برسم خیلی بهتر و راحت‌تر می‌توانم با تفکر و تلاش در جهت درست موانع را از سر راه بردارم و برای مسائل زندگی خود به جواب برسم. بعد از شروع حرکت به سمت آگاهی خداوند و نیروهای الهی نیز من را کمک خواهند کرد، کافی‌ است شروع به حرکت کنم تا امداد‌های غیبی به یاری بیایند.

در پایان اگر صحبتی دارید بفرمایید.

زندگی همه ما آمیخته با تمام وادی‌ها است و باید تمام این علم را بیاموزیم تا بتوانیم زندگی و مسائل وابسته به خویش را در دست گرفته و مدیریت کنیم و در آخر خدا را شکر می‌کنم که به من اجازه ورود به کنگره و خدمت کردن را داد. از مهندس حسین دژاکام بابت آموزش‌های ناب و کاربردی که برای ما به ارمغان آوردند تشکر می‌کنم و امیدوارم که همیشه سالم و تندرست باشند.

مصاحبه کننده و طراح سوالات: همسفر الهام رهجو راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر فاطمه (م) رهجو راهنما همسفر نجمه (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر الهام رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی امیر اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .