English Version
This Site Is Available In English

تأثیر وادی چهارم بر زندگی من

تأثیر وادی چهارم بر زندگی من

سلام دوستان زهرا هستم همسفر

در رابطه با دستور جلسه: «وادی چهارم و تأثیر آن روی من»

در وادی اول: به من می‌گوید با فکر کردن درست می‌شود درست حرکت کرد، درست تصمیم گرفت، درست حرف زد، یا اینکه درست کاری را انجام داد.

وادی دوم: به من یاد داد که برای خودم ارزش قائل باشم، خودم را نادیده نگیرم.

وادی سوم: تأکید می‌کند و به من می‌گوید که هیچ کسی به جز خودت نمی‌تواند به فکر خودت باشد.

و اما وادی چهارم: به من، زهرا، آموخت که مسئولیت کار خودم را خودم بپذیرم و بر گردن دیگران نیندازم، یا اینکه مشکلات زندگی خودم را رها کنم و به خدا بسپارم، خود در گوشه‌ای بنشینم و منتظر حل مشکل از طرف خداوند باشم.

قبل از کنگره همیشه بدون تفکر حرکت می‌کردم، برای خودم ارزش قائل نبودم و اینکه به فکر خودم نبودم و همیشه از دیگران انتظار داشتم که مشکلات و مسائل زندگی‌ام را حل کنند و در گوشه‌ای می‌نشستم و به در بسته نگاه می‌کردم و منتظر بودم این در باز شود و غول چراغ جادو بیاید خواسته‌های من را و همچنین مشکلات من را برآورده و حل کند.

و این نشانه از جهل من و عدم آگاهی من بود. من در تاریکی مطلق به سر می‌بردم و تمام حس‌های درون من بسته بودند و هیچ تفکری یا حرکتی نمی‌توانستم داشته باشم و خودم را به کل فراموش کرده بودم که زهرایی هم وجود دارد.

زندگی قبل از کنگره بسیار تا بسیار با زندگی که وارد کنگره شدم فرق می‌کند. آرام‌آرام من آموزش گرفتم، حس‌های درونم ذره‌ذره باز شدند و آن قندیل‌های درون من کم‌کم آب شدند. توانستم تفکر کنم و بلند شوم، مثل بچه‌ای نوپا حرکت کنم و از این حرکت کردن خودم چقدر لذت می‌بردم و همچنین خودم را پیدا کردم، کسی که سال‌ها فراموشش کرده بودم.

آرام‌آرام انتظارم را از دیگران کم کردم و مشکلاتم را با جان و دل پذیرفتم و آن گله‌گذاری‌ها را کنار گذاشتم و با خدای خودم دوست شدم و بابت هر مشکلی که سر راهم قرار می‌داد شکرگزاری می‌کردم و می‌دانستم که از آن مشکلات می‌آموزم و آموزش می‌گیرم و مرا قوی‌تر از قبل می‌کند و یاد می‌گرفتم که چگونه با مشکلاتم برخورد کنم و چگونه آن‌ها را حل کنم.

مسئولیت تمام کارهایم را بر عهده خودم می‌دانم و با عشق به جلو حرکت می‌کنم و تمام آموزش‌هایی را که سر راهم قرار گرفته، تک‌تک آن‌ها را مدیون آقای مهندس هستم و همیشه شکرگزار خدای مهربان خودم هستم.

نویسنده: مرزبان همسفر زهرا

ویراستاری و ارسال: همسفر مهشید نگهبان سایت

همسفران دانیال اهواز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .