یازدهمین جلسه از دوره چهل و سوم کارگاه های آموزشی عمومی کنگره۶۰؛ نمایندگی صائب تبریزی با استادی مسافر عباس، نگهبانی همسفر حسین و دبیری همسفر رضا با دستور جلسه «کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر و تصاویر آن» پنج شنبه ۲8 خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ برگزار شد.

سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم مسافر؛ شاکر خداوند هستم که توانستم در این جایگاه حضور داشته باشم و خدمت کنم و آموزش ببینم، دستور جلسه این هفته " کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر و تصاویر آن " است.
کتابی که آقای مهندس دژاکام در این کتاب مسئله و صورت مسئله اعتیاد را به زبان ساده و روان بیان کرده اند و در این کتاب آقای مهندس تجربیان 17 ساله خود از اعتیاد را نگارش کرده اند و سختی هایی که در این را برایشان بود و با ترک های ناموفقشان را به ما انتقال می دهند.
در نهایت در ماه مبارک رمضان با الهام از این ماه عزیز توانستند روش تدریجی را اجرا کنند و مصرف مواد خودشان را در طی یازده ماه به صفر برسانند و به رهایی از مصرف مواد مخدر برسند.
در این کتاب علاوه بر درمان اعتیاد ما یگ مرجه عالی برای درست زندگی کردن است، آقای مهندس سالها در تاریکی اعتیاد و همچنین در سرمای یخبندان زیر 60 درجه بودند و میتوان گفت تمام مصرف کنندگان مواد مخدر در تاریکی و یخبندان جهان اعتیاد حضور دارند و نوشته های کتاب را تمامی مصرف کنندگان مواد در زندگی خودشان تجربه می کنند و به نوعی زیست می کنند.
این کتاب روش درست زندگی کردن و اینکه بعد از قطع مصرف رسیدن به تعادل را به ما آموزش می دهند و اینکه در تمامیمسائل زندگی تعادل را ایجاد کنیم. کنگره شصت ابزاری است که بتوان در زندگیم در تعادل باشم و در تمام مسائل مانند مسائل مادی معنوی مالی و خانوادگی تعادل را اجرا کنم و تمامی جنبه های زندگی خودم را بسط دهم و با تعادل به جلو ببرم و تمامی این موضوعات را از آقای مهندس یاد میگیریم.
در خارج از کنگره اعتیاد را بیماری لاعلاج و یش رونده میدانند و هیچ درمانی برای اعتیاد ندارند ولی در کنگره شصت صورت مسئله اعتیاد و سیستم ایکس که همان سیستم تولید مواد شبه افیونی بدن است مطرح می شود، و دلیل اصلی عدم تعادل و ترک های ناموفق مصرف کنندگان خواستار درمان همین عدم تعادل و کار نکردن درست سیستم ایکس است.
گره های کور اعیتاد در این کتاب آشکار شده است که در هیچ مکانی به این موضوعات اشاره ای ندارند و علمی هم در زمینه درمان حقیقی اعتیاد ندارند وبعد از اینکه فرد مصرف کننده تنها بیبست روز مصرف مواد نداشته باشد عنوان می کنند که فرد به درمان رسیده است ولی در کنگره شصت سندرم عدم استفاده از مواد مخدر به دو بخش عکس العمل آشکار و پنهان تقسیم بندی می شود که این ترک بیست روزه تنها عکسل العمل های آشکار را شاید توانسته پنهان کند ولی موضوع اصلی که عکسل العمل های پنهان است هنوز در جای خود حضور دارد و باقی است.
جهان بینی کنگره شصت در کتاب شصت درجه به عنوان 14 قانون نام برده شده است و بر اساس همین کتاب 14 وادی هم نوشته شده است.
همین 14 قانون یا وادی دها جواب تمام علامت سوالهای من هستد چون آقای مهندس دژاکام مصرف کننده مواد بودند و اعیتاد را به صورت کامل درک کرده اند جواب تمام سوالات ما را در این 14 وادی توضیح داده اند.
علاوه بر 14 قانون 14 تصویر هم در این کتاب آمده است که مسیر درمان را نشان می دهد و یکی از تصاویری که به آن علاقه زیادی دارم غسل در صحراست که یک فرد با مصرف مواد مخدر صفحه سفید زندگی خود را تبدیل به یک صفحه سیاه کرده است و با حضور در مسیر آموزش کنگره توانسته ضد ارزشها و سیاهی را کنار بگذارد و با آموزش های کنگره توانسته صفحه سیاه را به صفحه سفید تبدیلی کند.
در مورد هر تصویر آقای مهندس سی دی های زیادی را صحبت کرده و توضیحات کاملی را داده اند که باعث بهتر یاد گرفتن آموزش می باشد و برای این تصاویر موسیقی هم وجود دارندن که توسط استاد امین نواخته شده است که سه تای آنها اجرا شده و یازده هتای آنها هنوز مانده است.
14 قانون 14 تصویر و 14 موسیقی برای این کتاب وجود دارد و این کتاب زمانی مفید خواهد بود که بتوانیم قوانیی که بیان شده را کاربردی کنیم و هر چقدر کاربردی نکنتیم نتیجه نخواهیم گرفت.
امیدوارم که این قوانین را در زندگی بتوانم اجرایی کنم.
تهیه گزارش:همسفر حسین
تایپ و ارسال: همسفررضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
86