English Version
This Site Is Available In English

مسیر صحیح ودرست را باید ذره ذره وگام به گام طی کرد

مسیر صحیح ودرست را باید ذره ذره وگام به گام طی کرد

دوازدهمین جلسه از دوره شصت‌وپنجم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ویژه مسافران و همسفران نمایندگی خلیج فارس بوشهر، با استادی مسافر احسان، نگهبانی مسافر حامد و دبیری مسافر یوسف، با دستور جلسه «کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه و تصاویر آن» در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۳/۲۸ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان احسان هستم یک مسافر

از راهنمای خوبم، لژیون مرزبانی و ایجنت نمایندگی که به من اعتماد کردند تا در این جایگاه بنشینم و آموزش بگیرم، تشکر می‌کنم.

تجربه‌ای که دارم این است که در ابتدا پیام کنگره ۶۰ را از دوست خوبم، آقا هدایت، دریافت کردم. در زمان ورود به کنگره و تا حدود پنج ماه از سفر اول، به‌خوبی نمی‌توانستم خود را با قوانین کنگره وفق دهم. منیت، ادعا و غرور همراه من بود. خواسته درمان را داشتم، اما تفاوت رهایی با قطع مصرف را نمی‌دانستم.

در ابتدای سفر اول، همان‌طور که در کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه» و تصاویر آن مشاهده می‌شود، من همانند خودرویی بودم که باید از این منطقه صعب‌العبور عبور می‌کرد؛ اما در مسیر به صحبت‌های راهنمای خوبم توجه نکردم و در نتیجه از دره سقوط کردم. مجدداً تفکر کردم و متوجه شدم که باید تکلیفم را با خودم مشخص کنم. بنابراین، حرکت را از نو آغاز کردم، به صحبت‌های راهنما گوش دادم، تسلیم آموزش‌ها شدم و راه و روش درست را انتخاب کردم. به همین دلیل توانستم به‌آرامی و به‌تدریج مسیر را طی کرده و به رهایی برسم.

در سفر دوم، چالش‌های جدیدی برایم آغاز شد. افکار منفی به سراغم آمدند و با خودم درگیر بودم که آیا پس از رهایی همه‌چیز را رها کرده و بروم، یا اینکه در کنگره بمانم و به مسیر ادامه دهم تا نواقص و ایرادهای وجودی‌ام را به‌تدریج کمرنگ کنم.

اولین اقدامی که انجام دادم، خدمت کردن بود. حرکت کردم و مسئولیت پذیرفتم. همین مسئولیت و خدمت باعث شد که در سفر دوم، عشق و علاقه عمیق‌تری نسبت به کنگره در وجودم شکل بگیرد.

قبلاً درگیر افکار منفی گذشته بودم، اما امروز یخ‌های وجودم به‌تدریج در حال آب شدن است، باورهایم شکل می‌گیرند و با شرکت در لژیون سردار، خدمت در کنگره و بهره‌گیری از آموزش‌های کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه» آموختم که مسیر صحیح و درست را باید ذره‌ذره و گام‌به‌گام طی کرد تا به رهایی و درمان کامل رسید.
ممنونم که به صحبت های من توجه کردید.



نگارش: مسافر یوسف (لژیون هشتم)
عکس: مسافر علیرضا (لژیون هشتم)
ویراستاری و تنظیم: مسافر کاوه (لژیون ششم)
ارسال: مسافر احسان (لژیون سوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .