English Version
This Site Is Available In English

آرامش، حاصل ماندن در مسیر است

آرامش، حاصل ماندن در مسیر است

هشتمین جلسه از دوره سوم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰، ویژه مسافران نمایندگی میلاجرد با استادی مسافر بهنام ، نگهبانی مسافر علی‌اصغر  دبیری مسافر احمد با دستور جلسه" کتاب عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر" دوشنبه  ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد؛

سلام دوستان، بهنام هستم، یک مسافر.
خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار دارم، خدمت می‌کنم و آموزش می‌گیرم. از راهنمای خوبم، آقا مهدی، تشکر می‌کنم.
اگر بخواهم درباره دستور جلسه کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» صحبت کنم، آقای مهندس در این کتاب درباره امید سخن می‌گویند. من در سفر اول و دوم خودم نیز این موضوع را تجربه کرده‌ام. بچه‌های سفر اولی فکر نکنند که مشکلات با ورود به سفر دوم تمام می‌شود؛ مشکلات همیشه وجود دارند و فقط شکل و فاز آن‌ها تغییر می‌کند. منِ بهنام باید بدانم که در این مسیر چه کاری انجام دهم تا روی پای خودم بایستم و از مسیر خارج نشوم.
مشکلات همیشه هستند؛ خود آقای مهندس هم این موضوع را بیان می‌کنند. اما در کتاب «۶۰ درجه زیر صفر» دقت کنید که چرا به آن «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» می‌گویند؟ چون انسان در شرایطی از خشکی مطلق و یخ‌زدگی کامل قرار می‌گیرد. یک فرد معتاد که هیچ حرکتی نداشته است، به‌آرامی و در طول مسیر آموزش می‌بیند. وقتی مواد را کنار می‌گذارد، کم‌کم درجه حرارت وجودش بالا می‌رود، به حرکت درمی‌آید و مسیر را ادامه می‌دهد تا در نهایت به محبت و عشق برسد.
ما در سفر اول حداقل یک OT داشتیم که هر هشت ساعت به آن پناه می‌بردیم، اما در سفر دوم دیگر این‌ها وجود ندارد. من باید کتاب خواندن، سی‌دی نوشتن و آموزش گرفتن را یاد بگیرم. اگر این اتفاق نیفتد، منِ بهنام به جایی نخواهم رسید.
مدتی به دلیل برخی مشکلات از کنگره دور بودم و فکر می‌کردم مسائل مالی و کارهایی که انجام داده‌ام مرا نگه می‌دارند؛ اما هرچه جلوتر رفتم، دیدم هر خدمتی که به کنگره می‌کنم باز هم کم است. از این خوشحال می‌شوم که به خاطر خدمتی که انجام داده‌ام با من تماس می‌گیرند و یادآوری می‌کنند که کنگره‌ای هم وجود دارد.


از خدا می‌خواهم این مسیر را از من نگیرد و مرا از کنگره جدا نکند. این فراموشی همیشه برای منِ بهنام وجود دارد؛ اما زمانی که در کنگره باشم، سی‌دی بنویسم، در این مسیر حرکت کنم و کتاب «۶۰ درجه زیر صفر» را همواره در ذهن داشته باشم، مطمئن باشید که حداقل آرامش خواهم داشت و اتفاقات زیبایی در زندگی‌ام رخ خواهد داد.
تایپ؛ مسافر احمد
عکس؛مسافرعباس
تنظیم؛مسافر علی
(مسافران نمایندگی میلاجرد اراک)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .