English Version
This Site Is Available In English

آداب معاشرت،تعادل بی تعادلی،ادب بی ادبی

آداب معاشرت،تعادل بی تعادلی،ادب بی ادبی

دوازدهمین جلسه از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره60، نمایندگی دامغان، با استادی راهنما مسافر امین، نگــهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر عبدالرضا با دستور جلسه " آداب معاشرت،تعادل بی تعادلی،ادب بی ادبی" روز پنجشنبه مورخ 1405/03/21 راس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان امین هستم یک مسافر.

در رابطه با درستورجلسه ی امروز اگر بخواهم صحبت کنم و از تجربه خودم بگویم،همه انسان ها قطعا سه نوع تعادل را تجربه می کنند. ما سه نوع تعادل داریم تعادل پایدار، تعادل ناپایدار و تعادل بی تفاوتی. آموزش های ما در کنگره که به ما یاد داده می شود،ما را باید جزو دسته انسان های پایدار قرار بدهد اگر مشکلی به وجود می آید،قهری به وجود می آید،اگر تکانه ای در زندگی ما به وجود می آید، ما بتوانیم بعد از آن رنج دوباره به حالت اول خودمان برگردیم،به این می گویند تعادل پایدار.

خیلی وقتها انسان ها چون آموزش نمی بینند نمی توانند به حالت اول خودشان برگردندواگر مصیبتی،بیماری یا عارضه ای برای ما پیش می آید، زمین و زمان را به هم می ریزیم تا آن مشکل حل بشود،به همه چی متوسل می شویم دریغ از اینکه همه چیز به خود انسان برمی گردد و خود انسان باید حلش کند، و وقتی حلش می کند،نمی تواند ببخشد و نمی تواند برگردد به خانه اولش و دیگر آدم سابق نمی شود، ولی ما داخل کنگره ۶۰ می گوییم انسان باید به اون تعادل برسد، اما این تعادل شرط دارد هر انسانی نمی تواند به تعادل پایدار برسد.

 انسان ذاتا به مرور  زمان هر چیزی را یاد می گیرد، این نیست که ره صد ساله را من بتوانم یک شبه طی بکنم. آقای مهندس تاکید داشتند همیشه که انسان یک شبه به خواسته هایش نمی رسد با تکرار و تمرین و آموزش، با ظرفیت ، زمانی که ظرفیت در انسان شکل گرفت به جایگاه یا به اون خواسته ای که دارد قطعا خواهد رسید،مثال بارز داخل کنگره60 هست ما یک شبه مصرف کننده مواد نشدیم که بخواهیم یک شبه مواد مخدرمون را بذاریم کنار، تمام صفاتی که الان داریم درون ما به وجود نیامده که بخواهیم یک شبه تمام اون صفات را تغییر بدهیم، بله صفت گذشته در انسان صادق نیست ،چون انسان جاری است، ولی به مرور زمان این صفات در انسان تغییر می کند، با تکرار و تمرین در انسان تغییر می کند. همسفر می گوید چرا شوهرم تغییر نکرده ده ماه یازده ماه زمان می برد. همه مثل همیم و گرد همدیگر جمع شده ایم اگر حالمان خوب بود که اینجا نبودیم، همه ما مشکلاتی را داخل زندگی های خود داریم و می خواهیم این مشکلات را حل بکنیم، یکی بیماری اعتیاد، یکی بیماری دیگر، بیماری هم نشانه دارد، زمانی که دندان خراب می شود، نشانه اش چیست؟ درد می گیرد، آپسه می کند، متورم می شود، در پی آن می آییم دارو مصرف می کنیم و مسکن استفاده می کنیم تا دردمان را از بین ببریم حالا درد بی ادبی چیست؟ خودش را نشان می دهد، خیلی وقتها ما نقاب می زنیم داخل کنگرمی آییم داخل کنگره یک جور هستیم و بیرون از کنگره یک آدم دیگر، بیرون از کنگره انسان متعادل کسی است که داخل و بیرون کنگره او با هم همخوانی داشته باشد و این می شود تعادل.

ممنون از اینکه به صحبت های من گوش کردید.

در ادامه رهایی Dst مسافرجمال لژیون یکم

رهایی مسافرعلی لژیون ویلیام وایت

رهایی مسافرصالح از لژیون ششم

تهیه تنظیم مسافر میثم لژیون 5

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .