English Version
This Site Is Available In English

سقوط آزاد در ترک سیگار: مشکلات عصبی و قلبی

سقوط آزاد در ترک سیگار: مشکلات عصبی و قلبی

سومین جلسه از دوره نهم کارگاه آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی صبا به استادی راهنمای تازه‌واردین مسافر اکبر، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر سیامک با دستور جلسه «سیگار، قلیان، ناس، پیپ، ویپ» چهارشنبه ۱۳ خرداد ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد

سخنان استاد:

سلام دوستان اکبر هستم مسافر؛ در ابتدا از ایجنت و گروه مرزبانی و همچنین راهنمای لژیون هشتم بابت فرصت آموزش و خدمت تشکر می‌کنم. در خصوص دستورجلسه همین قدر می‌دانم که در اکثر موارد، دروازه ورود به اعتیاد، سیگار و دخانیات است و همان‌طور که در کنگره داریم درمان اعتیاد با درمان سیگار کامل می‌شود و طبق تحقیقات کنگره، بالای ۹۰درصد از کسانی که به مواد، برگشته‌اند کسانی بوده‌اند که سیگار خود را درمان نکرده‌اند به این معنا که یا سفر سیگار نکردند یا ناقص سفر کردند.

من خودم قبل از ورود به کنگره، سیگار را به‌طور ناگهانی ترک کرده بودم و این مسئله برای من مشکلات زیادی را درست کرده بود. من حدود سه پاکت در روز سیگار می‌کشیدم و به جایی رسیده‌ بودم که شب‌ها نمی‌توانستم بخوابم و ریه‌هایم پر شده بودند و اگر در آن زمان می‌دانستم که در کنگره درمان سیگار اتفاق می‌افتد، قطعا این کار را می‌کردم ولی از ناچاری یک روز به اجبار خودم را ملزم کردم که دیگر سیگار نکشم. تا دو هفته خیلی چیزی متوجه نشدم ولی پس از آن یک حس خالی شدن دل به سراغم می‌آمد و این مسئله هر چند دقیقه یکبار اتفاق می‌افتاد. الان متوجه می‌شوم که آن لحظات، لحظه‌هایی بوده است که من باید سیگار می‌کشیدم و چون بطور ناگهانی نیکوتین مورد نیاز بدنم قطع شده بود این حس به سراغم می‌آمد و دچار استرس می‌شدم.

بعد از گذشت مدت زمانی، من جوری عصبانی می‌شدم که واقعا غیر قابل کنترل می‌شدم. بعداز گذشت چند ماه تپش قلب پیدا کرده بودم، به‌صورت نشسته می‌خوابیدم ولی نمی‌دانستم که همه این‌ها از ترک ناگهانی سیگار عارض شده است. به دکتر رفتم و پیش خودم گفتم من چون سیگاری بودم، مواد هم که مصرف می‌کنم پس حتما غلظت خون دارم، بروم یک فسق خون بدهم حالم بهتر می‌شود. به مطب دکتر رفتم و این کار را شروع کرد ولی در اثنای آن از حال رفتم و رنگم پرید و فهمیدم که دچار کم‌خونی هستم و از آن روز به بعد کار من شده بود که به این دکتر و به آن بیمارستان و آزمایشگاه مراجعه کنم و حدود یکسال درگیر این بیماری‌ها بودم و کارم به جایی رسیده بود که باید خون تزریق می‌کردم. خیلی سختی و مکافات کشیده بودم و همه، به خاطر این بود که برای ترک سیگار، من سقوط آزاد کرده بودم و آسیب زیادی دیده بودم. روزی که به کنگره آمدم یکی از چیزهایی که مرا خیلی جذب کرد، این بود که می‌دیدم در لژیون ویلیام، درمان سیگار صورت می‌گیرد و حال افراد خوب و متعادل است در صورتی که من قبلا می‌خواستم با قلیان و ناس سیگار را جایگزین کنم که حالم بدتر می‌شد. از اینکه به حرف‌های من گوش کردید از همه شما متشکرم.

عکس: مسافر ابوالفضل
تایپ و ارسال: مسافر حیدررضا
خدمتگزاران سایت نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .