English Version
This Site Is Available In English

سیگار و دخانیات دروازه ورود به مصرف مواد مخدر است.

سیگار و دخانیات دروازه ورود به مصرف مواد مخدر است.

نهمین جلسه از دور سی و نهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی شمس روزهای شنبه به استادی ایجنت محترم مسافر وحید، نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافر رضا با دستورجلسه «دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ، ویپ) و در ادامه تولد 10 سال رهایی مسافر ایمان » در تاریخ 9 خرداد  1405  رأس ساعت 17 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:


متأسفانه وقتی سیگار به‌راحتی در دسترس است و دائماً انواع و اقسام دخانیات با برندهای مختلف وارد می‌شود این نیاز دیده شد تا دستورجلسه ای با این عنوان از مضرات سیگار و خانواده دخانیات، در دستور کار قرار گیرد.
چیزی که در من خیلی تأثیرگذار بود این بود که فهمیدم، وقتی سیگار نکشم چه تغییرات خوبی در من به وجود می‌آید. متأسفانه سیگار و دخانیات دروازه ورود به مصرف مواد مخدر است. من همیشه با خودم فکر می‌کردم شاید اگر یک‌ روز به پایان عمرم باقی باشد بتوانم مواد مخدرم را ترک کنم اما فکر نمی‌کردم هیچ‌گاه بتوانم سیگار نکشم آن‌قدر این ساختار سیگار در من قوی شده بود که آن جزئی از زندگی من شده بود. آن سال‌ها پسرم نقاشی که می‌کشید تصویری را نقاشی می‌کرد که پدری در دستش سیگار بود یا بجای سیگار فنجان چای، متأسفانه تصورش از یک پدر یا در حال سیگار کشیدن بود و یا خوردن چای، بعداً دو عامل باعث شد تا نقطه تفکر من روشن گردد یکی اینکه دیدم در‌کنگره60 دوستان می‌آیند و یواش‌یواش سیگار خود را درمان می‌کنند و دومین عامل این بود که آقای مهندس قانونی را گذاشتن که کسی که می‌خواهد خدمت کند، حتماً بایستی سیگار خود را درمان کند این‌ها برای من انگیزه شد و بااینکه برایم خیلی سخت بود وارد لژیون درمان سیگار شدم و با خود گفتم اگر می‌خواهم خدمت کنم باید سیگار خود را درمان کنم، و این نکته که متوجه شدم، 99درصد از مسافرانی که درمان مواد شده بودند،به علت مصرف سیگار به مواد برگشته بودند. مسئله بعدی جدیداً مد شده، خانواده‌ها قلیان مصرف می‌کنند، مصرف یک‌بار قلیان در روز مثل این است که یک پاکت سیگار را تمام کرده باشی و مسئله دیگر ویپ است که در دسترس هرکسی قرارگرفته و من فکر می‌کنم تا 5 سال یا 10سال دیگر عوارض خود را در جامعه نشان خواهد داد، امیدوارم نقطه تفکر در مصرف‌کنندگان سیگار و دخانیات روشن گردد و درمان خود را شروع کنند. بخش دوم دستورجلسه تولد راهنمای محترم آقا ایمان است هر تولدی پیامی دارد و من امیدوارم پیام تولد آقا ایمان برای خیلی‌ها بتواند راه را نمایان کند، تبریک عرض می‌کنم به آقا ایمان، همسفر گرامی ایشان، پسر گل ایشان علی آقا و آرزوی موفقیت برای ادامه خدمت و زندگی.

سخنان مسافر ایمان:

آرزو می‌کنم من هم بتوانم در جهانی کردن کنگره60 قدمی هرچند کوتاه اگر خدا بخواهد بردارم.

سلام دوستان ایمان هستم یک مسافر
آخرین آنتی ایکس مصرفی، الکل و حشیش
12 ماه سفر کردم به روش DST  با داروی OT به راهنمایی راهنمای گران‌قدر آقای وحدت احترامی، همچنین 12 ماه سفر سیگار کردم آن‌هم به راهنمایی آقا وحدت، ورزش درکنگره شنا و دوچرخه‌سواری، رهایی امروز10سال.
قدردانی و تشکر از همه که اینجا در این جشن تولد حاضر شدند، از همه همسفران محترم که در طول رهایی یک مسافر نقش دارند از ایجنت محترم و گروه مرزبانی، از یک تازه‌وارد که باعث می‌شود این اتفاق به خاطر حضور او بیافتد و حرکت انجام گیرد امیدوارم بتوانیم سال‌ها در هوای کنگره60 نفس بکشیم، ما هیچ‌چیزی نداریم به جزء نوری که به‌واسطه آموزش‌های مهندس و حضور و تلاش ایشان در زندگی‌مان جاری‌شده است و از ایشان خیلی یاد گرفته‌ایم، تشکر از راهنمای سفر اول همسفرم خانم کبودانیان و سرکار خانم فریدونی از راهنمای عزیز خودم آقای وحدت احترامی که خداوند بهترین راهنما را سر راهم قرارداد از همسر عزیزم و پسر مهربان و بامعرفتم علی عزیز که ما را به‌عنوان پدر و مادر خود انتخاب کرد. من درست سفر کردم مسخره‌بازی درنیاوردم ادای آدم‌های خمار و آویزان را درنیاوردم، زرنگ‌بازی درنیاوردم چون وقتی آمدم اینجا دیدم همه خودشان زرنگ‌تر از من هستند، نشستم و فقط سفرم را کردم تا به رهایی رسیدم.

ماندگاری من و سفر خوبم مدیون این چهار نکته بود:

1_ رعایت قوانین کنگره60

2_ گوش‌به‌فرمان بودن راهنما و انجام تکالیف کنگره60 (یک روز غیبت نداشتم یک سرسوزن دارویم را کم‌وزیاد نخوردم، معرکه‌گیری نکردم و ادای مریض‌ها را درنیاوردم).

3_ سفر سیگار کردم.

4- ماندگاری من درکنگره به خاطر خدمت‌ها و خدمت مالی بوده است.
قدردانی از حضور درکنگره60 (برکت حضور توی کنگره60 نصیب هرکسی نمی‌شود).
نکته آخر: اگر شیطان زیاد اذیتم می‌کند توی سی دی جن آقای مهندس میگویند جن با آدم‌های معمولی زیاد کاری ندارد، آدم‌های خاصی را که برای مأموریتی و یا فرمانی خاص آمده‌اند با آن‌ها کار دارد، پس قدر خودمان را بدانیم.

تایپ و ارسال به سایت: مسافر محمود، لژیون چهارم

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .