English Version
This Site Is Available In English

ریشه هر تغییر، جهان‌بینی است

ریشه هر تغییر، جهان‌بینی است

جلسه دهم از دوره چهل و یکم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰، نمایندگی شیخ‌‌بهایی اصفهان با استادی مسافر مسعود و نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر داوود با دستور جلسه «دخانیات( سیگار، قلیان، پیپ،ناس، ویپ)» در روز یکشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، مسعود هستم یک مسافر. 

ضمن تشکر از راهنمای خوبم آقا‌ علی، ایجنت محترم، مرزبانان گرامی، نگهبان و دبیر جلسه که این فرصت را فراهم کردند تا امروز در جایگاه استاد جلسه خدمت کنم. 

دستور جلسه امروز «دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، ویپ) » است.‌ سیگار و فرآورده‌های دخانی از مخرب‌ترین انواع اعتیاد هستند که جهان با آن درگیر است. مصرف دخانیات، تلفات و خسارت‌های سنگینی به بشر تحمیل کرده است؛ به‌ گونه‌ای که آثار آن در بسیاری موارد از جنگ‌ها و حتی از برخی عوامل دیگر مانند تصادفات و بیماری‌ها نیز گسترده‌تر بوده و بار سنگینی بر اقتصاد جهانی و همچنین بر نظام‌های بهداشتی و درمانی جوامع گذاشته است. میزان مرگ‌ومیر ناشی از مصرف دخانیات در قرن بیستم حدود یکصد میلیون نفر برآورد شده و در حال حاضر نیز سالانه حدود هفت میلیون نفر بر اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند؛ که حدود ۱/۵ میلیون نفر از این تعداد، مصرف‌کننده نیستند؛ اما به علت استنشاق دود سیگار و سایر دخانیات (دود دست‌ دوم) دچار آسیب شده و جان خود را از دست می‌دهند. این آمار نشان می‌دهد که دخانیات تا چه اندازه مخرب و خطرناک است. 

در کنگره۶۰ برای درمان این نوع اعتیاد، همانند درمان اعتیاد به مواد، راه‌حل مشخصی به روش "D.S.T" ارائه شده است. درمان نیکوتین در کنگره۶۰ با استفاده از آدامس نیکوتین، تیپر اصولی و پله‌های ۲۱ روزه، زیر نظر راهنمایان درمان نیکوتین انجام می‌شود. در کنگره۶۰ معتقدیم ریشه هر تغییر، جهان‌بینی است و تا زمانی که جهان‌بینی اصلاح نشود، درمان به نتیجه کامل نمی‌رسد. جناب آقای مهندس حسین دژاکام در فایل صوتی سیگار و جایگزینی می‌فرمایند:  «ریشه‌ درخت، جهان‌بینی است؛ تنه‌ درخت، جسم انسان؛ شاخه‌های آن، روان انسان و میوه‌های آن، شخصیت انسان است که در درمان سیگار به تعادل می‌رسد». 

به همین دلیل در کنگره۶۰، پس از درمان سیگار به افراد خدمت داده می‌شود و این خدمت به کسانی واگذار می‌گردد که رهایی سیگار را گرفته و درمان را به‌ صورت کامل انجام داده باشند؛ همچنین سفر نیکوتین را با فاصله‌ای کوتاه پس از درمان اعتیاد آغاز کرده و به پایان رسانده باشند؛ پس به این نتیجه می‌رسیم که درمان سیگار هم برای سلامتی خودمان و هم برای سلامتی خانواده و جامعه مفید است و بهترین راه درمان روش "D.S.T" و داروی آدامس نیکوتین خوراکی است.

 

تایپ: مسافر مهدی (لژیون۱۶)، مسافر حامد (لژیون۵)، مسافر مهرداد (لژیون۵) 

ویراستار: مسافر حسین (لژیون۲۳)

 سیستم صوتی و دیتاشو: مسافر حجت (لژیون۱۹)، مسافر وحید (لژیون۶)، مسافر مرتضی (لژیون۵)

تنظیم: مسافر رضا (لژیون۱۶) دبیرسایت

مرزبان خبری: مسافر رسول 

تهیه و ارسال: مسافر حمزه (لژیون۱)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .