English Version
This Site Is Available In English

ظرفیت یعنی تحمل نعمت و مصیبت

ظرفیت یعنی تحمل نعمت و مصیبت

چهارمین جلسه از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی علی عصارزاده به استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر آرزو و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه «ظرفیت و مسولیت؛ قبله گم‌کردن و تاثیر آن روی من» در روز ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

دستور جلسه امروز از سه قسمت تشکیل شده است: ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن. اگر معنی این سه واژه را درک کنیم مسیر زندگی برای ما تغییر می‌کند. به طور مثال ظرفیت کاسه‌ای را در نظر بگيريم که درون خود ما است. اگر مثلا بخواهیم دریایی در این کاسه بریزیم لبریز شده و سرازیر می‌شود. در نهایت همه چیز را نابود و خراب می‌کند. من قبل از کنگره ظرفیت چندانی نداشتم، هر کسی از من انتقاد می‌کرد سریع درونم آشفته و به هم ریخته می‌شد، یا اگر مشکلی داشتم همه را مقصر می‌دانستم به جز خودم، ولی وقتی به کنگره آمدم با آموزش‌های کنگره و راهنمایی‌های راهنمای خوبم یاد گرفتم چگونه ظرف درونی خود را بزرگ و بزرگ‌تر کنم. ظرفیت یعنی؛ تحمل نعمت و مصیبت، بدون این‌که تعادل به هم بخورد. ظرفیت یعنی این‌که من در جایگاه خدمتی مرزبانی هستم و موقعیت خود را دارم، به شرط این‌که بی تعادلی نکنم و از جایگاه خودم سوءاستفاده‌ نکنم و وظیفه‌ام را به درستی انجام دهم.

سخنی از آقای مهندس ملکه ذهن من است: هیچ‌کس مقصر حال من نیست جز خودم، حال امروز من نتیجه چیست؟ نتیجه تفکر و اندیشه من است. مقصر این حال خوب و یا بد من جامعه و یا خانواده نیستند. مقصر حال امروز من خود من هستم. اگر بخواهم تغییر کنم باید تلاش کنم. من به کنگره آمد‌ه‌ام که آموزش بگیرم، راهنما راه را به من نشان می‌دهد، خانواده حمایت می‌کند، ولی در نهایت تلاش خود من است. با تلاش مطمئنا به آن جایگاهی که میخواهم دست پیدا می‌کنم. قبله یعنی مسیر درست و جهت اصلی، راهی که انسان را به تعادل می‌رساند.  ولی متاسفانه خود را می‌گویم گاهی قبله را گم می‌کنم به جای این‌که روی خود تمرکز کنم وارد حاشیه می‌شوم. اطراف هر انسانی پر از حاشیه است. من باید بتوانم از این حاشیه‌ها گذر کنم و دوربینم را روی خود زوم کنم. عاشقانه خدمت کردن و درست خدمت کردن برای پیدا کردن ظرفیت درون خود من است.

می‌خواهم نتیجه بگیرم که مریم ظرفیت تو چقدر است؟ مسئولیت تو چیست؟ آیا مسئولیت خود را به درستی انجام می‌دهی؟ آیا ظرفیت پیدا کرده‌ای؟ به کدام سمت می‌خواهی بروی؟ اگر من پاسخ این سوالات را بدهم می توانم بگویم قبله‌ام را به درستی می‌روم. پس برای این‌که بتوانم خود و ظرفیت خود را پیدا کنم باید تلاش کنم. همه کنار من هستند و راه را به من نشان می‌دهند در نهایت اگر تلاش خودم هم باشد راه را پیدا می‌کنم. ما اگر مسئولیت‌های درستی را که بر عهده ما بوده را بتوانیم درست انجام دهیم می‌توانیم بگوییم که راه را درست پیدا کرده‌ایم.

مرزبانان کشیک: همسفر نگین و مسافر حامد
تایپیست: همسفر وجیهه رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون دوم)
ویراستار: همسفر میترا رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون دوم) دبیر سایت
عکاس و ارسال: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی علی عصارزاده مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .