English Version
This Site Is Available In English

تحقیقات یعنی کشف صور پنهان

تحقیقات یعنی کشف صور پنهان

جلسه چهاردهم از دوره سی و یکم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره60 ویژه آقایان مسافر و همسفر با استادی راهنما مسافر امیر، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر رحمان با دستور جلسه «تحقیقات کنگره60، مقالات و کنفرانس‌ها» دوشنبه 04 اسفند 1404 ساعت 16 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان امیر هستم یک مسافر، به دبیر و نگهبان عرض خداقوت دارم انشاءالله جلسه پرباری داشته باشیم حضورتان را در شعبه جدید تبریک می‌گویم، واقعا بچه‌ها زحمت می‌کشند در ابتدای افتتاح نمایندگی رودهن تا به الآن خیلی سختی‌ها پشت سر گذاشته شد، خیلی زحمت‌ها کشیده شد تا به اینجا رسیدیم ولی تکرار مهم نیست درک موضوع مهم است و چه زحمت‌هایی کشیده شد تا این ساکنین آباد بناهای خراب را آباد کنند و من بتوانم راحت سفر کنم؛ ده سال پیش استارت شعبه رودهن خورده شد و دو نمایندگی از کنار این نمایندگی راه اندازی شد و من هم امروز مسافری هستم در شعبه رودهن راحت سفر می‌کنم.

 در مورد دستور جلسه تحقیقات کنگره60؛ می‌گویم من مصرف کننده مواد هستم چه ربطی دارد به تحقیقات کنگره؟ درمان اعتیاد در کنگره 60دیگر حل شده است و آزمایش‌ها، کنفرانس‌هایی که مهندس در خارج از کشور گذاشته می‌شود و شرکت می‌کنند و مهندس فراتر ازمسئله درمان اعتیاد در حال تحقیق کردن است؛ دکتر امین به ما می‌گوید اگر بدانید راهنمای شما چقدر زحمت‌ها و چالش‌ها و ناهمواری‌هایی را پشت سر گذاشته است تا به این درجه رسیده است و می‌آید سر لژیون، با جان و دل صحبت‌هایش را گوش می‌دهید من باید بدانم در کنگره60 چه خبری هست و کنگره 60 در چه زمینه‌هایی فعالیت و تحقیقات انجام می‌دهد، در پشت پرده خیلی‌ها در حال خدمت کردن هستند و زحمت می‌کشند تا من بتوانم به درمان برسم اگر این موضوع را درک کنم درمان برای من به راحتی اتفاق می‌افتد.

در کنار تحقیقات فردی هست به نام محقق که در زمینه‌های مشخص تحقیق می‌کند و آن تحقیق را به مراجع مربوطه علمی ارائه می‌دهد تا نتایج به دست آمده در اختیار عموم قرار گیرد، محقق کسی هست که از صور پنهان، موضوعات را پیدا می‌کند و در اختیار من وشما می‌گذارد تا بهرمند شویم، روش دی اس تی را چه کسی اختراع کرد؟ از روزی که انسان پا به هستی گذاشت تا بیست و اندی سال پیش که کنگره 60بنا شد ما درمان اعتیاد نداشتیم کسی نبود که بر اساس سند و مدرک اعتیاد را درمان کرده باشد، اما مهندس دژاکام در ماه رمضان روش دی اس تی را کشف کردند.

 کشف یعنی صورپنهان، کسی می‌تواند کشف کند که عقبه داشته باشد و مطالعه داشته باشد در یکی از سی‌دی‌ها دکتر امین می‌گوید مهندس تا الان حدود دو هزار جلد کتاب مطالعه کرده است تا بتواند در مسیر تحقیقات مورد استفاده قرار دهد. ممنون از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید.

 

تایپ و ویرایش: مسافر محمد رضا 

عکاس: مسافر عرفان 

تنظیم: مسافر عباس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .