English Version
This Site Is Available In English

اساس شکل‌گیری کنگره 60 بر پایه تحقیق و پژوهش است

اساس شکل‌گیری کنگره 60 بر پایه تحقیق و پژوهش است

چهاردهمین جلسه از دور چهلم کارگاه ‌های آموزشی ویژه مسافران و همسفران کنگره 60 ، نمایندگی ایمان با استادی مسافر کریم، نگهبانی مسافر اشکان و دبیری مسافر میثم با دستور جلسه «تحقیقات کنگره 60، مقالات و کنفرانس‌ها» در روز شنبه 2 اسفند ماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:


خیلی خوشحال و خرسندم که امروز در خدمت شما هستم و در این جایگاه نشسته‌ام. این هفته، هفته تحقیقات است و به نظر من یکی از مهم‌ترین هفته‌های کنگره ۶۰ محسوب می‌شود؛ چون اساس و بنیان شکل‌گیری کنگره 60 بر پایه تحقیق و پژوهش بوده است. آقای مهندس همیشه می‌گویند کالایی ارزشمند است که قابل ارائه و حتی قابل تجارت باشد، و زمانی مردم برای ما احترام قائل می‌شوند که چیزی باارزش به آن‌ها ارائه دهیم. این ارزشمندی هم بدون تحقیق و پژوهش به دست نمی‌آید.

یکی از نکات جالبی که ایشان در سخنرانی‌هایشان مطرح می‌کنند این است که ما توانسته‌ایم پنج ماده مخدر را درمان کنیم و این پنج ماده در یک نقطه با هم تلاقی دارند؛ به همین دلیل یک روش درمانی مشترک برای آن‌ها ارائه شده است. حتی فرمودند می‌توان پا را فراتر گذاشت و درباره برخی بیماری‌ها، به‌ویژه بیماری‌های روانی، نیز همین دیدگاه را بررسی کرد؛ چون ممکن است آن‌ها هم در نقطه‌ای مشترک به هم برسند و درمان مشابهی داشته باشند. نکته جالب دیگر این است که تحقیقات متعددی درباره بیماری‌های مختلف در حال انجام است و برخی از این پژوهش‌ها در دانشگاه‌های خارج از کشور، از جمله در انگلستان، مطرح شده‌اند. همچنین ایشان اشاره کردند که مقالات متعددی در دست راستی‌آزمایی قرار دارند.

خود من هم تجربه ارائه چهار مقاله ISI در دانشگاه علم و صنعت را داشته‌ام که هر چهار مورد وارد مرحله داوری و راستی‌آزمایی شدند و از میان آن‌ها دو مورد به ثبت اختراع منجر شد. به همین دلیل کاملاً درک می‌کنم وقتی گفته می‌شود فرآیند داوری و چاپ مقاله ممکن است یک سال یا حتی بیشتر زمان ببرد.

موضوع دیگری که می‌خواستم به آن اشاره کنم، مسئله "اتوفاژی" است. اتوفاژی فرایندی در بدن است که معمولاً زمانی فعال می‌شود که حدود ۱۲ ساعت قندی به بدن نرسد. بعضی‌ها به این حالت "فستینگ" یا "روزه‌داری" می‌گویند. بعد از حدود ۱۲ ساعت، بدن وارد مرحله‌ای می‌شود که شروع به پاک‌سازی و استفاده از منابع ذخیره‌ای می‌کند. مثلاً اگر از ساعت ۶:۳۰ عصر تا ۵:۳۰ صبح چیزی نخوریم، حدود ۱۱ تا ۱۲ ساعت فاصله ایجاد می‌شود و ممکن است بخشی از فرایند اتوفاژی اتفاق بیفتد. حتی هنگام خواب هم بدن کاملاً غیرفعال نیست و مقداری کالری می‌سوزاند. هرچه بازه زمانی روزه‌داری طولانی‌تر شود، فرصت بیشتری برای چربی‌سوزی و فعال شدن این فرایند فراهم می‌شود؛ البته این موضوع باید با شرایط جسمی هر فرد و با آگاهی انجام شود.

نکته جالب دیگر این است که بسیاری از بیماری‌ها را معمولاً فقط به یک عضو خاص نسبت می‌دهیم، در حالی که ممکن است منشأ آن‌ها جای دیگری باشد. برای مثال، درباره بیماری "آلزایمر" گفته می‌شود که فقط به مغز مربوط است، اما تحقیقات نشان می‌دهد بین سلامت روده و عملکرد مغز ارتباط مستقیمی وجود دارد. برهم خوردن تعادل میکروب‌های مفید روده می‌تواند بر تولید برخی ترکیبات در بدن اثر بگذارد و در درازمدت بر حافظه و عملکرد مغز تأثیر بگذارد. به همین دلیل امروز از "محور روده و مغز" صحبت می‌شود و نشان می‌دهد بدن یک سیستم به‌هم‌پیوسته است.
از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید، سپاسگزارم.

 

رهایی از بند مواد مخدر، مسافر ابراهیم و مسافر مجید رهجویان راهنمای محترم مسافر علی‌اکبر

تایپ: مسافر حسن
عکاس خبری: مسافر امیر
ویرایش و ارسال: مسافر مهدی و مسافر احمد
گروه خبری سایت نمایندگی ایمان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .