English Version
This Site Is Available In English

راهنمایان آرشیوهای کنگره می‌باشند.

راهنمایان آرشیوهای کنگره می‌باشند.

 

 

جلسه ششم  از دوره پنجاه‌ و‌ هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره‌۶۰ نمایندگی سمنان، با استادی‌ همسفر محمد جواد، نگهبانی مسافر جواد و دبیری مسافر عبدالملک، با دستو جلسه ی راهنمایان ( DST ، تازه واردین ، ویلیام ، جونز ، ورزش ، موسیقی» «در روز پنج‌شنبه 30 بهمن ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت 16 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمدجواد هستم یک همسفر در ابتدا از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم و از راهنمای سفر اول و دومم تشکر می‌کنم که این جایگاه خدمتی را در اختیار من گذاشتند تا آموزش بگیرم، تشکر می‌کنم از پدر عزیزم که باعث ورود من به کنگره شد و قدردان این عزیزان هستم. در کنگره 60، اصلی وجود دارد به‌عنوان کمک فرد رهاشده به فرد در حال مصرف، فردی که با سپری کردن سفر خود و طی کردن مسیر و گذراندن آزمون‌های راهنمایی می‌تواند آموزش‌های کنگره را به فرد تازه‌وارد انتقال دهد. به نظر بنده راهنما انگشت اشاره به سمت مسیر روشنایی است و سرمنشأ روشنایی این مسیر جناب آقای مهندس می‌باشد.

سه مورد اصلی که دنیا با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند و هنوز به نتیجه نرسیده است: اضافه‌وزن، مواد مخدر و سیگار می‌باشد که در کنگره و با کمک راهنما به‌راحتی قابل‌درمان است. ما باید در هفته راهنما به‌گونه‌ای از راهنمایان عزیز قدردانی کنیم که نزد وجدان خود راحت باشیم، راهنمایانی که از بزرگ‌ترین سرمایه خود که زمان می‌باشد گذشتند تا مسیر را برای ما نمایان کنند و از بندهای گوناگون سیاهی ما را رها کنند.

راهنمایان پاداش خود را در بعدهای دیگر دریافت می‌کنند و قدردانی ما در این هفته به‌منظور یادآوری دیدن زحمات راهنما و ارزش نهادن به کار ایشان می‌باشد. پیوند محبت است که راهنما را به رهجو وصل می‌کند و راهنما محبت را به‌آرامی در درون رهجو پرورش می‌دهد و کمک می‌کند که رهجو از نقطه سیاه به رنگین‌کمان برسد. راهنمایان آرشیوهای کنگره می‌باشند، آنانی که زمانی ویرانگر بودند ولی اکنون تبدیل شدند به قوی‌ترین سازنده دنیا و باعث کمک‌رسانی و دستگیری افراد درون تاریکی می‌باشند. به نظر بنده بهترین هدیه برای راهنما گرفتن شال راهنمایی توسط رهجو می‌باشد. در آخر حلول ماه مبارک رمضان را به شما تبریک عرض می‌کنم. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

درادامه برگزاری مراسم افطاری

 

عکاس: مسافر حمید‌رضا لژیون پانزدهم
نگارش‌متن: مسافر محمد لژیون پانزدهم و علی لژیون یازدهم
ارسال مطلب: مسافر میثم و همسفر عادل لژیون چهارم

مرزبان‌خبری: مسافر میلاد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .