English Version
This Site Is Available In English

راهنما هیچ‌گاه به رهجو ادرس غلط نمی‌دهد

راهنما هیچ‌گاه به رهجو ادرس غلط نمی‌دهد

جلسه‌ چهاردهم ازدوره‌ شانزدهم کارگاه‌ های‌ آموزشی‌ خصوصی‌‌ کنگره‌ ۶۰نمایندگی‌ جواد گلپایگان، بااستادی‌‌ راهنمای مسافر احسان ونگهبانی‌ مسافر عبدالله و دبیری‌ مسافرعلی با دستور جلسه "هفته راهنما" درروز یکشنبه،۲۶بهمن ماه ماه۱۴۰۴ راس‌ ساعت۱۵.۳۰اغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان احسان هستم، یک مسافر. خداوند بزرگ را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم. دستور جلسه این هفته جشن راهنمایان می‌باشد. هفته راهنما راخدمت بزرگ راهنمای همه ما جناب آقای مهندس دژاکام و تمام راهنمایان کنگره ۶۰ تبریک می‌گویم؛ همچنین یاد و خاطر زنده یاد راهنمایان احمد آقا و آقا جواد را گرامی می‌داریم.
در کنگره ۶۰ هر راهنما یک رهجو محسوب می‌شود، اینگونه نیست که بگوییم یک نفر راهنما ندارد ،زیرا خود جناب آقای مهندس نیز بالای ۱۰۰ نفر راهنما دارند. امروز نمی‌توانم به خوبی راجع به راهنمایان صحبت کنم، زیرا

کار ما در عشق مشکل می‌شود
خانمانم بر سر دل می‌شود
هرچه می‌گویم گریزانم ز عشق
عشق زودتر از من به منزل می‌شود

امروز سعی می‌کنم از جانب یک رهجو نسبت به راهنما صحبت کنم. همه چیز در هستی به گونه‌ای است که هر کس برای خود نیازمند یک رب مربی می‌باشد، این در حالی است که کلام الله به ما یاد داده است که از خداوند خود و رب خود سپاسگزار باشیم به گونه‌ای که اول خداوند را حمد و ستایش می‌کند و بعد به خداوند می‌گوید که ما را به راه راست هدایت کن ؛در نتیجه ما باید حواس خود را جمع کنیم که آیا شکرگزار نعمت‌های خداوند هستیم؟
اگر به سوره حمد توجه کنیم می‌بینیم که به ما گفته است خداوندا من را به راه راست هدایت کن این یعنی دو راه وجود دارد و انسان در این سوره از خداوند می‌خواهد که بین دو راه او را به سمت راه درست هدایت کند و مربی و راهنمای او باشد.
اگر به سوره‌ای که در تمام شعب کنگره ۶۰ بر روی دیوار نصب شده است دقت کنیم می‌گوید خداوند ولی و سرپرست کسانی است که از ظلمات به سمت نور حرکت می‌کنند.
جناب آقای مهندس می‌گویند: من کنگره را برای درمان اعتیاد تاسیس نکردم ؛بلکه هدف من پرورش راهنما و استاد است ؛زیرا راهنما و استاد در هدایت انسان‌ها به سمت صراط مستقیم نقش موثری دارد.
اگر بخواهم از جانب خودم سخن بگویم من در زندگی هر گره و مشکلی که دارم به راهنمای خود می‌گویم و در عین ناباوری می‌بینم که مشکل و گره من حل می‌شود؛ زیرا راهنما هیچگاه به رهجو آدرس غلط نمی‌دهد. همه ما در زمان اعتیاد با استفاده از مواد مخدر و سیگار تمام سلول‌های خود را آلوده کرده‌ایم این در حالی بود که همه ما الگوی فرزندان خود بودیم اما آیا الگوی مناسبی بودیم؟
اگر ما به راهنمای خود پاکت می‌دهیم حقیقت نیست؛ بلکه یک واقعیت است و واقعیت چیزی است که از زمان گذشته وجود نداشته است شاید حالا موجود باشد ،اما در زمان آینده نیز موجود نیست. درست است که همه ما با استفاده از پاکت از راهنمای خود تشکر می‌کنیم اما کار اصلی این است که ما هم تبدیل به یک راهنما شویم در غیر این صورت آن لژیون تبدیل به ابتر می‌شود.
جشن راهنمایی یکی از جشن‌های مهم کنگره ۶۰ است و بر همه ما واجب است که با عشق در این جشن شرکت کنیم.

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم
عکس مرزبان خبری مسافر جواد
تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم
مسافران نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .