English Version
This Site Is Available In English

D.sap یک خدمت به بشریت است

D.sap یک خدمت به بشریت است

جلسه چهارم از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی شوشتر به استادی ایجنت همسفر مرضیه، نگهبانی همسفر سهیلا و دبیری همسفر شایسته با دستور جلسه «D.sap» روز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ممنون از همسفر سهیلا نگهبان جلسه که به من اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه D.sap دستور جلسه‌ای است که همه ما در آن حرف برای گفتن زیاد داریم.  مثلث درمان کنگره۶۰ شامل جسم، روان و جهان‌بینی است. تمام دستور جلساتی که در طول سال داریم هر کدام از این دستور جلسات به یکی از این مؤلفه‌های (جسم، روان، جهان‌بینی) اشاره می‌کند. دستور جلسه D.sap به ضلع جسم اشاره دارد.

اگر بخواهم تاریخچه D.sap را بگویم مثل روش DST اصلاً قصدی برای ساخت D.sap وجود نداشت که بخواهیم بگوییم ما یک ماده‌ای را تولید می‌کنیم که مشکلات گوارشی که مسافران به خاطر مصرف OT یا تریاک دارند به وسیله این ماده برطرف شود. نه! اصلاً چنین چیزی نبود و کاملاً تصادفی مثل روش DST بود. آقای مهندس باغ‌های سیب داشتند، بعضی وقت‌ها که قیمت خوب نبود یا سیب‌ها روی زمین جمع می‌شدند باعث شد که استاد امین پیشنهاد تولید سرکه را بدهند.

شکل ساختن D.sap با سرکه تفاوت دارد. D در D.sap مخفف دژاکام و sap از عصاره گرفته می‌شود. عصاره سیب حدود ۱۱ ماه زمان لازم دارد تا به D.sap تبدیل شود؛ D.sap که امروز ما استفاده می‌کنیم یک سال تولیدش طول کشیده و با سرکه متفاوت است. سرکه از مقداری سیب که به آن آب اضافه می‌کنند بعد از صافی آن را رد می‌کنند درست می‌شود؛ ولی D.sap فقط عصاره سیب است به همین دلیل است که قیمتش بالاست. 

در مراحل تولید D.sap درب بشکه‌های D.sap را باز می‌گذارند که پشه‌های سرکه بخواهند روی آن کار کنند و با بزاق دهان آن‌ها یک سری آنزیم‌ها وارد D.sap می‌شود که از نظر غذایی وقتی این را بررسی کردند از بالاترین سرکه‌ها مثل سرکه بالزامیک باارزش‌تر است. به نظر من D.sap خواست خداوند بوده که یک خدمت به بشریت است.  بارزترین ویژگی D.sap ضد التهاب و ضد ویروس بودنش است چرا؟ چون اسید سیتریک دارد که ضد ویروس است. در زمان جنگ‌ها، زمانی که شرایط بیمار خوب نبود از اسید سیتریک برای ضد عفونی کردن استفاده می‌‌کردند؛ ولی الآن ما از D.sap استفاده می‌کنیم.

از دوره کرونا به بعد که بر روی D.sap زوم شد. خیلی اتفاقات عجیب و چیزهایی که روز اول اصلاً فکرش را نمی‌کردیم که قرار است تا این‌جا اثر داشته باشد. همه از الکل برای ضدعفونی کردن دست‌ها، سطوح یا جاهایی که می‌دانستند آلوده است استفاده می‌کردند؛ اما ما در کنگره D.sap می‌زدیم. الکل به گونه‌ای ویروس را ایزوله می‌کرد و آن را از حرکت باز می‌داشت؛ اما D.sap به طور کلی ویروس را از بین می‌برد؛ یعنی کارکرد D.sap خیلی بالاتر از الکل بود. 

تجربه شخصی من در استفاده از D.sap این بود که گلودردی که نمی‌توانستم حتی آب دهنم را قورت بدهم با قرقره کردن از بین می‌رفت؛ چون ویروس‌ها از بین می‌رفت. وقتی D.sap استفاده می‌کردم مریض نمی‌شدم؛ اگر هم مریض می‌شدم خیلی سبک بود. D.sap سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند. خیلی از افرادی که در کنگره حضور دارند در آزمایش‌هایی که انجام دادند به طور وضوح نشانه‌های بالا رفتن سیستم ایمنی دیده شد.

کم خونی را از بین می‌برد و ویتامین D بدن را تامین می‌کند. تجربه دیگر من از بین رفتن سنگ کیسه صفرا بود که بعد از چهل روز استفاده از D.sap اثری از سنگ صفرا وجود نداشت تا جایی که اطلاع دارم حتی در خارج از کشور هم اگر کسی سنگ صفرا داشته باشد؛ اگر نخواهند صفرای آن را بردارند هیچ‌ درمان دیگری نیست فقط اجازه پیشرفت بیماری را نمی‌دهند. D.sap به خاطر پتاسیمی که در آن وجود دارد، موادی را که در رگ‌ها انباشته می‌شود و باعث فشار خون می‌شود را به مرور از بین می‌برد و رگ به حالت طبیعی خود برمی‌گردد و از سکته جلوگیری می‌کند.

علاوه بر D.sap، کرم دیسپ را هم داریم که برای پوست، جوش، جای سوختگی و التهاب بسیار خوب است. خدا را شکر می‌کنم در مکانی هستم که آن مشکلاتی که همه برایشان راه حلی ندارند این‌جا راهی برای حل کردن دارند.  زمانی که D.sap آمد مکملی برای درمان مسافران بود؛ چون مسافرانی که شربت تریاک یا OT مصرف می‌کنند دچار یبوست شدید می‌شوند. همیشه قبل از استفاده از دارو به مقدار معین از D.sap و آب را مخلوط و میل می‌کنند تا مشکل یبوست برطرف شود.

 در سطح جهان همه دنبال D.sap هستند و ما جزء خوشبخت‌ترین آدم‌ها هستیم که D.sap را داریم.D.sap یک خدمت بشریت محسوب می‌شود که نقطه شروعش کنگره 60 بوده و من مطمئنم در ادامه به شکل دیگری به مسیر خودش ادامه می‌دهد. از آقای مهندس تشکر می‌کنم به خاطر اختراعاتشان که هر اختراعی کردند برای همه بشریت بوده نه فقط خانواده خودشان.

مرزبانان کشیک: همسفر زینب و مسافر مسلم
تایپیست و عکاس: همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر مرضیه نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی شوشتر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .