English Version
This Site Is Available In English

هرچه اراده قوی‌تر باشد اعتیاد بیشتر رسوخ می‌کند

 هرچه اراده قوی‌تر باشد اعتیاد بیشتر رسوخ می‌کند

سلام دوستان حبیب هستم یک مسافر.
تشکر می‌کنم از آقای مهندس، خانواده محترمشان و همچنین از راهنمای خودم، که اگر حال خوشی هست به‌خاطر این عزیزان است.
 
قبل از ورود‌م به کنگره چندین بار اقدام به ترک کردم ولی نتیجه‌ای حاصل نشد.
در پیرامون ما سخت‌تر از سنگ و نرم‌تر از آب نداریم، اما همین آب با خصوصیت نرمی خود قطره‌قطره روی سنگ می‌ریزد و آن را سوراخ و متلاشی می‌کند.
اعتیاد هم از همین روش استفاده می‌کند و شخصیت و اراده انسان  و هر چه که باشد به زانو در می‌آورد.

افراد زیادی را می‌شناسیم که از ما مصمم‌تر، با اراده‌تر، قوی‌تر، داناتر و آگاه‌تر بودند ولی به دام اعتیاد افتادند، هرچه اراده قوی‌تر باشد اعتیاد بیشتر رسوخ می‌کند.
به‌طور دقیق نمی‌دانم از چه سالی مصرف کننده شدم و به قول معروف پای منقل نشستم.
مشکل اساسی من این بود که در سال ۶۲ به‌خاطر موج انفجار ناراحتی اعصاب و روان پیدا کردم و از طرف خانواده زیاد به من سخت نمی‌گرفتند.

سال ۸۱ توسط یکی از دوستانم به یکی از مراکز ترک اعتیاد رفتیم که با استفاده از شربت متادون ترک می‌دادند، درست یادم است که بیشتر از یک هفته نتوانستم تحمل کنم و پس از یک هفته تصمیم به ترک سقوط آزاد گرفتم، این ترک ۵ سال هم طول کشید، چون راننده ماشین سنگین بودم دوباره با عمل خیلی بیشتر از قبل شروع کردم.
اما اکنون سفر خود را حدوداً دو ماه است که در کنگره آغاز کرده‌ا‌م خیلی امیدوارم و انشالله بتوانم این سفر خود را به خوبی به اتمام برسانم.

این را خوب می‌دانم که نیروهای الهی در این مسیر پشتیبان‌مان هستند که با صبر، تلاش و کوشش و دستور عمل‌های جناب مهندس و پیروی از راهنما، می‌توانیم نتیجه بگیریم.
مطلب دیگر این‌که ما برای درمان اعتیاد احتیاج به فرآیند زمان داریم، همان‌گونه که یک کشاورز بذری را می‌کارد و بستر مناسب فراهم می‌کند یا یک مادر که ۹ ماه فرزندش را در شکم محافظت می‌کند، کشاورز  احتیاج به هشت ماه زمان دارد تا یک دانه گندم به ۷۰ دانه تبدیل شود.
ما سیستم و کارخانه وجودمان را کاملا خراب کرده‌ایم مثل یک شهر ویران و زلزله زده، حال باید چه کنیم؟
نباید منتظر معجزه باشیم با سعی و تلاش و کوشش خودمان و با گذشت زمان و بالا بردن سطح دانایی می‌توانیم این کار غیر ممکن را ممکن سازیم.

حال که لطف خداوند و صندلی کنگره ۶۰ نصیب ما شده است، آن را قدر بدانیم و خداوند را شاکر باشیم که راهمان را پیدا کرده‌ایم.
با مطیع و فرمانبرداری از راهنما و احترام به قوانین کنگره قطعا نتیجه آن درمان، آرامش و حال خوش خواهد بود.

به امید رهایی تمام انسان‌هایی که در تاریکی گیر کرده‌اند.

تهیه و تایپ: مسافر حامد لژیون نوزدهم

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .