English Version
This Site Is Available In English

آرام و خزنده بودن ویژگی اصلی تاریکی است

آرام و خزنده بودن ویژگی اصلی تاریکی است

چهاردهمین جلسه از دوره اول سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی کاشان، با استادی راهنمای محترم مسافر کمال، نگهبانی موقت مسافر حسن و دبیری موقت همسفر مصطفی با دستور جلسه "وادی یازدهم و تاثیر آن روی من (چشمه‌های جوشان ورود‌های خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند). و تولد اولین سال رهایی مسافر مهدی، روز پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 16 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان کمال هستم یک مسافر، با سپاس ازآقای مهندس و خانواده محترم ایشان که این بستر ارزشمند را فراهم کردند و همچنین با قدردانی از راهنمای بزرگوارم حسین آقا.
امروز دو دستور جلسه داریم: نخست، وادی یازدهم و تاثیر آن روی من و دوم، جشن تولد یک سال رهایی مسافر مهدی که به ایشان و همسفرشان عرض می‌کنم. ابتدا تبریک ویژه‌ای به اهالی کاشان بابت افتتاح کنگره در این شهر تقدیم می‌کنم و خدا قوتی جانانه به حسین آقا ایجنت محترم و سایر خدمتگزاران عرض می‌نمایم. ان‌شاءالله که موفق و موید باشند و بتوانند این مسئولیت بزرگ را به بهترین شکل به انجام برسانند.

این وادی برای من بسیار تأثیرگذار بوده است. یادم می‌آید نخستین استادی که در شیخ بهایی داشتم، همین وادی بود. همچنین لژیونی که از نمایندگی اردستان تحویل گرفتم، در همین هفته و با همین وادی همراه شد. خدا را شکر می‌کنم که تولد مهدی عزیز نیز با این وادی هم‌زمان شد. پیام وادی یازدهم می‌گوید: «آنگاه که روشنایی‌ها آبستن تاریکی بود، اهریمن از فرمان سرپیچی کرد.» این جمله نشان می‌دهد که تاریکی از دل روشنایی زاده می‌شود. درست مانند زمانی که در یک شعبه منظم، بی‌نظمی از دل همان روشنایی آغاز می‌گردد؛ از پچ‌پچ‌ها، نقدهای بی‌جا و حرکت‌های سرخود، بنابراین باید همیشه هوشیار باشیم که ورود به روشنایی به معنای ماندگاری دائمی در آن نیست.

به خدمتگزاران شعبه کاشان توصیه می‌کنم که چون این یک شعبه تازه‌ تأسیس است، باید خیلی حواس‌شان به سفر اولی‌هایی که خدمت می‌کنند، باشد. اگر یک سفر اولی میزان داروی خود را خودسرانه تغییر دهد یا زمان خوردن دارو را رعایت نکند، به عقیده من این اهریمن است و خود شیطان. در این صورت، نافرمانی آغاز شده و همین تأخیر در مصرف دارو را می‌توان به عنوان کاری از جانب اهریمن دانست. کار اصلی نیروی منفی، پرورش دادن یک معتاد است. در کنگره ما، بهانه‌ای برای گول خوردن از شیطان نداریم. انسان‌هایی که دارای صفات حریص، ناسپاس، زیان‌کار و پنهان‌کارند، خیلی راحت‌تر به سپاه اهریمن ملحق می‌گردند. تاریکی آرام و خزنده است، اگر چهره واقعی‌اش را از ابتدا نشان می‌داد، هیچ‌کس به سمت آن نمی‌رفت. همان‌طور که در اعتیاد، فرد ابتدا تصور می‌کند مصرف‌کننده نمی‌شود، اما آرام‌آرام گرفتار می‌گردد، این آرام و خزنده بودن، ویژگی اصلی تاریکی است. 

در ادامه پیام، به صفات کسانی که وارد سپاه نیروهای منفی می‌شوند اشاره می‌کند: حرص، ناسپاسی، زیان‌کاری و پنهان کردن خوبی‌ها، بنابراین اگر بخواهیم در سپاه روشنایی باشیم، باید از این صفات دوری کنیم و خوبی‌های اطرافیان‌مان را ببینیم؛ از راهنما و خدمتگزاران گرفته تا خانواده و همسفران. تاریکی تنها مواد مخدر یا سیگار نیست؛ بلکه مثلث جهالت، منیت و ترس، ناامیدی، اضطراب، نگرانی، شک، قضاوت و عدم توکل نیز از مصادیق تاریکی‌اند. تا زمانی که فرد به شرایط خود رضا ندهد و تغییر نکند، نمی‌تواند از تاریکی رهایی یابد. 
و اما تولد یک سال رهایی مسافر مهدی:
امروز همچنین جشن تولد یک سال رهایی مسافر مهدی را داریم. به ایشان و همسفرشان، در رأس جناب مهندس، ایجنت نمایندگی، خدمتگزاران و راهنمای عزیزم حسین آقا، تبریک می‌گویم. مهدی از ابتدای سفر با وجود مشکلات فراوان، از جمله فاصله زیاد از کاشان و شرایط مالی بسیار سخت، هیچ‌گاه بهانه‌ای برای غیبت نیاورد. سی‌دی‌های آموزشی را با دقت و نظم نوشت و حتی بیش از حد مقرر، تعداد بیشتری تهیه کرد. همیشه مطیع و فرمانبردار بود و هیچ‌گاه حرص و طلبکاری نشان نداد. او تاریکی‌های شدیدی را تجربه کرده بود و همین پذیرش باعث شد در مسیر درمان، سپاسگزار و آرام باشد. در طول سفر نیز خدمتگزار شعبه اردستان بود و حتی زودتر از بسیاری از اعضای بومی در شعبه حضور پیدا می‌کرد. 
امروز، پس از یک سال رهایی، به همراه همسفرش زندگی جدیدی را آغاز کرده و ازدواج کرده است. برای او و خانواده‌اش بهترین حال را از خداوند خواستارم و امیدوارم در مسیر خدمت به کنگره همچنان ثابت‌قدم بماند. سپاسگزارم.

تایپ و ویرایش: مسافر رسول

تنظیم و ارسال: مسافر آرش

گروه سایت مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .