English Version
This Site Is Available In English

اگر انسان از درون، جایگاه خود را به‌طرف ارزش‌ها تغییر دهد قطعا اوج خواهد گرفت

 اگر انسان از درون، جایگاه خود را به‌طرف ارزش‌ها تغییر دهد قطعا اوج خواهد گرفت

جلسه هشتم از دور بیست و پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی کنکره ۶۰ نمایندگی پاکدشت با استادی مسافر باقر، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر سلمان با دستور جلسه "وادی یازدهم: چشمه های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می رسد" چهارشنبه 03 دی ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان باقر هستم  یک مسافر
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که این جایگاه را تجربه می‌کنم و در کنار شما عزیزان آموزش می‌گیرم، از جناب مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم برای فراهم آوردن چنین بستری که ما به حال خوب برسیم، از راهنمایان محترم، ایجنت و مرزبانان شعبه و خدمتگزاران کمال تشکر رادارم.
دستور جلسه وادی یازدهم می‌باشد، در طول سفر اول 10 وادی را گذرانده‌ایم و همگی این وادی‌ها از یک سری قوانین الهی پیروی می‌کنند و برای ما پیام‌های زیادی به همراه دارند، زمانی که من از این قوانین پیروی می‌کنم دیگر گرفتار طوفان‌ها و گرداب درونی خودم قرار نمی‌گیرم و چه در صور آشکار و چه در صور پنهان این قوانین بر روی انسان تأثیرگذارند.
کسانی در کنگره به رهایی و حال خوش و سلامتی کامل می‌رسند که از این قوانین کاملاً پیروی کردند، از آموزش‌های کنگره که برگرفته از فرمان‌ها قدرت مطلق هستند پیروی کردند، به دستورات راهنما گوش کردند تا خودشان به چشمه‌های جوشان تبدیل شدند.
نیروهای اهریمنی همیشه برای همه انسان‌ها وجود دارند این بستگی به ما و میزان علم ما دارد که چگونه با این عوامل برخورد می‌کنیم، علم و آموزش‌های لازم را ما در طول یک سال سفر اول دریافت می‌کنیم و باید آنها را به‌صورت کاربردی به اجرا درآوریم و باحال خوش رها شویم و ذکات این رهایی خدمت کردن در سفر دوم است.
انسان اگر بخواهد به چشمه جوشان تبدیل شود باید دو ویژگی داشته باشد، ویژگی اول اینکه اطلاعات کافی در مسیر دانایی داشته باشد و ویژگی دوم باید انرژی کافی در درون و بیرون خود داشته باشد اگر به عمق وادی یازدهم پی ببریم متوجه می‌شویم چه بهای سنگینی برای ما پرداخت شده است و به سبب داشتن اختیار کامل اشرف مخلوقات انسان است.
وقتی به کنگره ورود کردم به‌واسطه راهنما متوجه شدم که بیماری اعتیاد فقط جسمانی نیست و علاوه بر جسم باید ازنظر روحی و روانی درمان شود. حرکت ازجایی شروع می‌شود که وقتی یک فرد سفر اولی گوش ‌به‌ فرمان باشد می‌تواند چشمه جوشان و رود خروشان باشد و با سفر کردن و رسیدن به رهایی به بحر و اقیانوس برسد، وقتی وارد سفر دوم شدم متوجه می شوم که فقط از بند اعتیاد خارج شدم  و هنوز صدها بند یا هزاران بند دیگر وجود دارد که فقط با آموزش است می توان از آنها خارج شد.
اگر انسان از درون جایگاه خود را به‌طرف ارزش‌ها تغییر دهد صد درصد اوج خواهد گرفت و در ایجاد انرژی می‌تواند به‌جایی که بخواهد برسد انسان همیشه می‌تواند جایگاه خود را تغییر دهد.
از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید سپاسگزارم.

تایپ و  ویراستاری: مسافر احمد لژیون 9 و مسافر رضا لژیون 12

عکس و بارگذاری: مسافر احمد لژیون 9

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .