English Version
This Site Is Available In English

خواسته تعیین کننده هدف

خواسته تعیین کننده هدف

در خدمت یکی از راهنمایان کنگره‌‌۶۰ هستیم که توانسته‌اند در جایگاه پهلوانی خدمت کنند. گفتگوی زیبایی با ایشان ترتیب دادیم تا تقدیم نگاه مهربانتان کنیم.

همسفر معصومه به همراه مسافرشان امیر حسین وارد کنگره شدند. به مدت ۱۰ ماه و ۲۵ روز با راهنمایی زنده یاد مسافر جواد و همسفر بهیه با متد DST و داروی اپیوم سفر کردند. ورزش مسافر فوتبال و ورزش همسفر والیبال است. هم اکنون به مدت ۴ سال و 2 ماه است که آزاد و‌ رها هستند.

خدمت مالی چه تأثیری بر روی صور‌ پنهان در جهت رشد و تکامل شخصیت درونی ما دارد؟ 

آقای مهندس فرموده‌اند: «انفاق و بخشش باعث می‌شود که انسان‌ها کنترل و اختیار نفس خودشان را به دست بگیرند.» مهم‌ترین تأثیرات خدمت مالی بر صور پنهان است و اگر من از این موضوع آگاهی داشته باشم قطعاٌ خدمت مالی را با تمام وجود و بدون هیچ منتی انجام خواهم داد.

آیا خدمت مالی بر روی روابط اعضاء خانواده و پیوندهای عاطفی میان اعضاء خانواده موثر است؟

بله قطعاٌ همین‌طور خواهد بود؛ زیرا با خدمت و بخشش انسان از بندهای زیادی آزاد خواهد شد و در نهایت حس گیرنده و فرستنده او تغییر خواهد کرد و به عشق سالم منتهی خواهد شد. عشق سالم مرحله‌ای‌ست که ما تمام هستی را دوست خواهیم داشت.

آیا خدمت مالی می‌تواند شخص را درگیر صفاتی چون منیت و خودبزرگ‌بینی نماید؟ چگونه باید در ادامه این مسیر از آلوده‌ شدن حس جلوگیری شود؟

شیطان به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه انسان می‌شود تا گوهر وجودی او را برباید، به قول حضرت مولانا: نفس را هفتصد سر است و هر سری، از سرا بگذشته تا تحت‌الثری، اما زمانی که ما نیم نگاهی به گذشته خود داشته باشیم کافر نباشیم و مانند داستان ایاز، شاکر خدماتی که به ما شده باشیم می‌توانیم از آلوده شدن حس خود جلوگیری کنیم.

بخشش بدون چشم داشت، بی منت و خالصانه و بدون توقع بازگشت با بخشش برای معامله کردن با خداوند چه قدر فاصله دارد؟

در سوره بقره آمده است: «بخشش‌های خود را با منت نهادن باطل نكنيد، همانند كسى كه مالش را براى نمايش دادن به مردم انفاق مى‌كند، به خداوند و روز آخرت ايمان ندارد، داستان این افراد مانند تخته‌سنگى است كه بر آن خاكى باشد و باران سنگينى بر آن ببارد و آن را بشوید. آنان از بخشش خود سودی نمی‌برند» فاصله این دو می‌تواند به اندازه یک تار مو باشد.

آیا بخشش می تواند عامل نظم پیدا کردن مسائل و امور زندگی شود؟

بله زمانی که هدف و خواسته قوی برای بخشش داشته باشیم از هر مسیری برای نظم بخشیدن به خرج و دخل استفاده می‌کنیم. از خریدهای بیهوده و غیر ضروری خودداری می‌کنیم و همین موضوع باعث نظم بخشیدن در امور روزانه خواهد شد.

تصور کنید‌ در بستر کنگره‌۶۰ قرار نمی‌گرفتید و فرصت نقش بازی کردن در این بستر را نداشتید از چه حس هایی محروم می‌شدید؟

گاهی اوقات خودم از خودم این سوال را می‌پرسم و به نظرم همه ما باید چند وقت یکبار صادقانه پاسخگوی این سوال باشیم تا دچار حقه نسیان نشویم؛ زیرا کلمه انسان از نسیان به معنی ناسپاس گرفته شده است و طبق کلام الله: «إِنَّ الْإِنْسَانَ لِرَبِّهِ لَكَنُودٌ». هر چه می‌گذرد بیشتر بدهکار کنگره می‌شویم و طبق فرموده آقای مهندس پس از طی هزاران هزار سال فرصتی برای ما مهیا شده است که بتوانیم به دیگران خدمتی بکنیم. امیدوارم قدر لحظه‌لحظه بودن در کنگره را بدانیم و به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنیم.

گمان کنید می‌خواهید در یک جمله زیبا کنگره‌۶۰ را به یک فرد تازه‌وارد معرفی کنید، آن جمله چیست؟

به نظرم بهتر است پاسخ این سوالتان را با یک بیت از حضرت حافظ بدهم که می‌فرماید:

این سرکشی که کنگرهٔ کاخِ وصل راست       سرها بر آستانهٔ او خاکِ در شود

زیباترین‌ کلمه یا کلماتی که می‌توانید برای سپاسگزاری و در وصف  آقای مهندس بفرمایید چیست؟

چه سوال سختی! واقعاٌ نمی‌دانم چه باید بگویم! بهترین کار این است که سکوت کنم.

مصاحبه کننده و طراح سوال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون اول)
عکاس و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی دلیجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .