English Version
This Site Is Available In English

استفاده از متد دژاکام جهت کاهش وزن

استفاده از متد دژاکام جهت کاهش وزن

اگر شناخت کامل باشد به نتیجه می‌رسیم وگرنه این اتفاق نمی‌افتد. اگر می‌خواهیم تغییرات ایجاد کنیم و به آگاهی برسیم و مسیر درست را برویم؛ پس باید بشناسیم و بدانیم که انسان به دو قسمت، صور آشکار و صور پنهان تقسیم شده است. ما باید به صور پنهان پی ببریم وگرنه مسائل روانی و حتی جسمی را نمی‌توانیم برطرف کنیم. ۵ درصد صور آشکار است و ۹۵ صور پنهان است. ما پی به این صور پنهان نبرده‌ایم. انسان دارای نفس است و نفس تعیین موجودیت می‌کند و خواسته دارد. موقع مرگ، این نفس است که تحویل فرشتگان مرگ قرار می‌گیرد و نفس باید از نظر شعور و آگاهی به درجه بالایی برسد.

مراتب نفس فقط در انسان کامل می‌شود آن هم به علت وجود روح که نقش معلم و رب را دارد. صدایی که از درون ما می‌آید چه خوب یا بد همان صدای روح و جن است صدای روح، مثبت و صدای پلید، صدای دیگری یعنی همان، جن است. اگر جسم را بشناسیم می‌توانیم اضافه وزن را درمان کنیم. در مورد چاقی، شناخت راه حل است بعضی‌ها فکر می‌کنند ما جلوی خوردن خوراکی‌ها را می‌گیریم که لاغر می‌شویم. بعضی‌ها ورزش کردن را راه حل می‌دانند. راه سوم ذخیره کردن بدن است که به خاطر ترس و روز مبادا این اتفاق می‌افتد و ما اگر زبان بدن را یاد بگیریم خود بدن، چربی‌ها را بیرون می‌ریزد با روش DST اضافه وزن را درمان می‌کنیم.

در ادامه مریضی‌ها هم درمان و خوب می‌شوند. بدن مثل انباری است که باید آت و آشغال‌ها را بیرون بریزد که آشغال‌ها همان چربی‌ها هستند.

منبع: سی‌دی «مثلث تشخیص ۲»
نویسنده: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون جونز)
رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون جونز )
ویرایش و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .