English Version
This Site Is Available In English

لژیون‌های ویلیام وایت (درمان اعتیاد به سیگار)

لژیون‌های ویلیام وایت (درمان اعتیاد به سیگار)

 

"به نام نامی قدرت مطلق"

لژیون ویلیام وایت، به استادی راهنمای محترم، مسافر سجاد، با دستور جلسه «وادی یازدهم» در روز یکشنبه، ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴، رأس ساعت ۱۵:۳۰ برگزار شد.

چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می‌رسند

برای اینکه انسان بتواند چشمه‌ای جوشان باشد، نیاز به منابع، دانش و آگاهی دارد. این وادی از دو بخش مهم تشکیل شده است: چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان.

چشمه، زمانی چشمه است که همیشه در حال جوشش باشد و منابع از آن جاری شود.
رود نیز زمانی رود است که خروشان، زنده و در حال حرکت باشد؛ جوش و خروش، نشانه حیات است.

در انسان نیز همین اصل صادق است. انسانی که راکد، بی‌حرکت و ایستا باشد، هرگز به مقصد نمی‌رسد.
حرکت، شرط اصلی رسیدن است؛ اما نکته مهم اینجاست که هیچ حرکتی بدون مشکل و مانع نیست.

وقتی انسان وارد مسیری می‌شود، هیچ تعهدی در جهان هستی وجود ندارد که بگوید:
«در این مسیر، مانعی نخواهی داشت.» برعکس، وجود مانع، جزئی از ساختار و برنامه هستی است. هیچ موجود زنده‌ای نیست که در مسیر رشد و حرکت خود، با موانعی مواجه نشود.

اگر به گیاهان نگاه کنیم، ریشه برای رشد خود و درخت، در دل خاک حرکت می‌کند؛ به سنگ می‌خورد، به زمین سخت می‌رسد، اما از حرکت بازنمی‌ایستد؛ سنگ را دور می‌زند و راه تازه‌ای برای خود پیدا می‌کند. پس حتی برای یک گیاه هم، تضمینی ندارد که مسیرش هموار باشد. وقتی بذر جوانه زد و از دل خاک بیرون آمد نیز موانع ادامه دارند؛ موانعی چون باد، طوفان، حیوانات، آفات، بیماری‌ها و شرایط محیطی. اما با وجود همه این‌ها، زندگی ادامه دارد.

برای حیوانات، موانع حتی بیشتر است؛ آن‌ها باید برای تأمین غذا تلاش کنند، گرسنگی بکشند، شکار کنند و با خطر روبه‌رو شوند.

خلقت، سراسر الگوست.
گاهی به سایر انسان‌ها نگاه می‌کنیم و راجع به آن‌ها می‌گوییم: «خوش‌به‌حالش، چه زندگی خوبی دارد.»
اما وقتی وارد دنیای درونی آن‌ها می‌شویم، می‌بینیم که هر انسانی موانع و مشکلات خاص خود را دارد. اما نکته اینجاست که خداوند مشکلی به انسانی نمی‌دهد، مگر اینکه از قبل، ظرفیت و قابلیت حل آن را، درون او قرار داده باشد.

مصرف نیکوتین، برای یک شخص یکی از موانع جدی حرکت است.
فردی که مصرف‌کننده نیکوتین است، هنوز در بند مصرف قرار دارد و درمان برای او کامل نشده است.
از نگاه کنگره، تا زمانی که «مصرف» وجود دارد، درمان اتفاق نیفتاده است. مصرف که می‌گویم یعنی استفاده مداوم از هر نوع ماده‌ی بیرونی، که تعادل، حس و حال و خلق و خوی شخص وابسته به آن باشد.

وقتی به کسی گفته می‌شود «معتاد»، یعنی هنوز درگیر و وابسته است؛ او بیمار محسوب می‌شود. چنین فردی نمی‌تواند چشمه‌ای جوشان باشد زیرا چشمه‌ای که درگیر آلودگی است، به‌مرور خشک می‌شود.

همچنین او نمی‌تواند رود خروشان باشد. رود، زمانی رود است که خود زنده باشد و در مسیر حرکتش، دیگران را نیز زنده کند. رودی که جریان ندارد، نه به خود حیات می‌بخشد و نه به اطرافش.
پس برای ما اولین شرط جوشان و خروشان بودن، رهایی از مصرف مواد و سیگار و حرکت در مسیر آگاهی است.

وادی یازدهم به ما می‌آموزد که بدون حرکت، رسیدنی وجود ندارد و بدون مانع، رشدی شکل نمی‌گیرد. بدون رسیدن به رهایی و آگاهی، چشمه درونی انسان می‌خشکد و اگر رودی باشد از حرکت می‌ایستد.

از شما سپاسگزارم که نگارش بنده را مطالعه نمودید.

نگارش: راهنمای محترم، مسافر سجاد
ویرایش: مسافر حامد لژیون بیست‌ویکم
ارسال: مسافر حمید لژیون نوزدهم

با احترام مرزبان خبری مسافر وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .