جلسه چهارم از دور چهاردهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی امام قلی خان با استادی مسافر ناصر، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر حمید با دستورجلسه: «وادی یازدهم: چشمه های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می رسند.» در روز یکشنبه تاریخ 30 آذرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد: سلام دوستان ناصر هستم یک مسافر. از ایجنت محترم، گروه مرزبانی، نگهبان جلسه و راهنمای عزیزم آقای علیرضا اعتباریان بسیار سپاسگزارم که اجازه دادند بنده در این جایگاه خدمت کنم.
در رابطه با دستورجلسه؛ ما چهارده وادی درکنگره60 داریم که در آنها مبحثی مطرح می گردند که با فراگیری آنها می توانیم در راه مستقیم حرکت کنیم؛ وادی یازدهم نیز از این قائده مستثنی نمی باشد. با حرکت در راه مستقیم می توانیم به حاکمیت مطلق که همانا، الله می باشد نزدیک بشویم.
وادی یازدهم به ما دلگرمی می دهد و می گوید: اگر انسان ها بتوانند به مسائل درونی خودشان و همچنین بر ضد ارزش ها پیروز شوند و به طرف ارزش ها حرکت کنند، راه برایشان باز است. همانطوری که آقای مهندس خاطر نشان می شوند: اگر آبی در مکانی راکد بماند، آلودگی ها به آن وارد می شوند؛ اما زمانی که آب به حرکت در می آید، همواره شفاف و زلال باقی می ماند؛ در انسان نیز دقیقا به همین گونه است. آلودگی ها و ضدارزش ها، انسان را درحالت سکون، نگاه می دارند؛ اما انسان نیز می تواند با حرکت نمودن در مسیر ارزش ها، همانند همان رود خروشان، همواره شفاف و زلال باشد.
زمانی که بنده وارد کنگره60 شدم، دریافتم که بایستی هر خصلت و صفتی که دارم را پشت درب بگذارم تا بتوانم به رهایی برسم؛ بنابراین هرکسی می خواهد به درمان اعتیاد دست پیدا کند، می بایست از هر مقام و منصبی که دارد، دست بکشد؛ به قول بنیان کنگره60 می فرمایند: کنگره60، همانند یک حمام عمومی است.
در یازدهم می گوید: رود، برای اینکه به مسیرش ادامه دهد و به دریا برسد، از هرگونه سنگلاخ و مسیر سختی عبور می کند؛ در مورد انسان نیز به همین صورت است؛ مشروط به آن که آموزش های لازم را دریافت کند!. اگر در جایی ساکن باقی بمانیم و هیچ حرکتی نکنیم، نمی توانیم به هیچ مقام و منصبی، دست بیابیم. ما بایستی قبول کنیم، خودمان برای خودمان مشکلات را به وجود آورده ایم و نیز از دست هیچکسی، هیچ کاری بر نمی آید و خودمان می بایست در سدد مشکلات خودمان بر بیاییم و در این راه، راهنمایان فقط می توانند به ما کمک رسانی کنند.
زمانی که به کنگره60 می آییم، بایستی تمام و کمال فرمانبردار راهنمای خودمان باشیم و دست خودمان را از دست راهنما جدا نکنیم؛ زیرا همانطوری که در وادی یازدهم می گوید: اگر تابع قوانین کنگره60 باشیم و تمامی حرمت ها را اجرایی کنیم، می توانیم به راحتی چشمه های جوشان درون خودمان را فعال کنیم و از بند اسارت و اعتیاد، آزاد بشویم.
همانطوری که ذره ذره آلودگی ها را به بدن خودمان وارد کردیم و مواد شبه افیونی بدن خودمان را از کار انداختیم و موادمخدر بیرونی را وارد بدن خودمان کردیم و خودمان را اسیر اعتیاد نمودیم، بایستی دوباره با آموزش هایی که در کنگره60 می بینیم، چشمه های درون بدن خودمان را فعال کنیم؛ اگر این کار را انجام دهیم، همانند رود خروشانی می شویم که در حرکت است و برای زمین های اطراف خودش، آبادانی به وجود می آورد و می توانیم انسان های دیگری که درگیر اعتیاد هستند را به طرف خودمان بکشیم و آنها را نیز از بند اعتیاد، آزاد سازیم. از اینکه به صحبت هایم توجه نمودید، متشکرم. خودتان و آقای مهندس را تشویق نمائید.
.jpg)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
تصویر بردار: مسافر نادر(لژیون پنجم)
نگارش، تنظیم و ارسال مطلب: مسافر اشکان(مسئول سایت نمایندگی امام قلی خان)
- تعداد بازدید از این مطلب :
175