English Version
This Site Is Available In English

وادی یازدهم، وادی حرکت و امید است

وادی یازدهم، وادی حرکت و امید است

خدا را شاکر و سپاسگزارم که توفیقی شد بتوانم در کنگره باشم و آموزش بگیرم. عنوان وادی یازدهم: چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان به بحر و اقیانوس می‌رسند.

وادی‌ها یک‌سری مسائل کاربردی هستند که راه و مسیر زندگی را به ما نشان می‌دهند و چگونه فکر کردن، اندیشیدن و چگونه زندگی کردن را به ما آموزش می‌دهند. اگر وادی‌ها از ابتدا درست دریافت شوند، می‌توانیم آن‌ها را حس کنیم و نقاط منفی و هم نقاط مثبت آن را در خود ببینیم. جنبه منفی آن زمانی است که پایه و اساس آن به‌درستی پایه‌ریزی نشده باشد. انسان‌ها یک‌سری مشکلات را خودشان ایجاد می‌کنند، چون نمی‌دانند و آگاه نیستند. مشکلاتی که برای انسان‌ها ایجاد بحران می‌کند، از جمله صحبت کردن آدم‌هاست و اینکه حرف‌های دلشان و مسائلی که مربوط به خودشان است را برای دیگران بازگو می‌کنند.

انسان‌ها برای اینکه به چشمه‌های جوشان تبدیل شوند، باید کسب علم، دانش و معرفت کنند. چشمه‌های جوشان تمثیل انسان‌هایی است که با آموزش صحیح، فراگیری آن و همچنین عمل به آن، در مسیر حرکت قرار می‌گیرند و تغییر جایگاه می‌دهند و به واسطه تغییر جایگاه، انرژی مضاعف در آن‌ها پدید می‌آید. وادی یازدهم، وادی بسیار امیدبخشی است؛ برای اینکه چشمه به وجود بیاید، باید شرایط فراهم باشد. یکی از این شرایط، اذن و اجازه از سوی خداوند است. شرط دوم، اختلاف پتانسیل است؛ انسان‌ها اگر بخواهند تغییر کنند، باید ظرفیت و اختلاف پتانسیل لازم برای آن جایگاه را داشته باشند.

انسان موجودی است با دو ویژگی: خوبی و بدی. آن‌ها موجوداتی حریص، زیان‌کار، ناسپاس و پنهان‌کننده خدای خویش هستند، مگر اندکی که عمل صالح انجام می‌دهند و دیگران را به صبر و محبت توصیه می‌کنند. وقتی به آن‌ها خیر می‌رسد یا وضعیت خوبی پیدا می‌کنند، در موضع قدرت قرار می‌گیرند و منم‌منم می‌کنند؛ پس ویژگی همه انسان‌ها همین است، مگر اندکی از آن‌ها که ایمان آورده‌اند.

انسان‌ها چشمه هستند و اعمال، خواسته‌ها و دانش آن‌هاست که زلالی یا زهرآگین بودن آن را مشخص می‌کند. افرادی هستند که به محض دریافت حال خوش، زکات آن را پرداخت می‌کنند؛ این‌گونه افراد با این کار به نوعی شکرگزاری می‌کنند و همیشه چشمه‌های آنها زلال است.

از آنجا که قلمرو جهان مادی و جسم خاکی یا مادیات به انسان داده شده است، لذا کلیدی‌ترین موضوع، ماده و مادیات است. جهان مادی یعنی جهان فیزیکی که جهان کلفت و ضخیمی است. جسم هم همین‌طور؛ جسم، جسم خاکی و فیزیکی و مادی است، یعنی از ماده تشکیل شده است. مادیات هم مانند خانه، ماشین و غیره است. در آخر اینکه هر چیزی را باید بهایش را پرداخت کنیم یا پالایش به مفهوم تزکیه انجام بگیرد. برای انجام این کار مهم، تفکر سالم، ایمان سالم، عمل سالم، حس سالم، عقل سالم و عشق سالم، همراه با آموزش و تجربه مفید لازم است.

منبع: سی‌دی وادی یازدهم، سایت کنگره۶۰، کتاب عشق
نویسنده: همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)، دبیر اول سایت
نمایندگی همسفران خمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .