English Version
This Site Is Available In English

با حرکت در صراط مستقیم به چشمه‌ای جوشان تبدیل شویم

با حرکت در صراط مستقیم به چشمه‌ای جوشان تبدیل شویم

تیتر وادی یازدهم «چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند». انسان برای اینکه به چشمه‌ای جوشان تبدیل شود باید در پی کسب علم و دانش باشد تا بتواند همچون چشمه که باعث آبادانی و سرسبزی است به دنبال آن زندگی خودش و همنوعان خود را تا حدی به صلح و آرامش نزدیک کند.

انسان‌هایی که با کسب علم و آموزش‌های صحیح در مورد مسائل مختلف مثل چشمه جوشان هستند که می‌جوشند و روان می‌شوند یعنی حرکت می‌کنند و تغییر جایگاه می‌دهند و هر چه پربارتر می‌شوند همانند رودی خروشان هستند که در ادامه مسیر با قلوه سنگ‌ها و موانع زیادی برخورد می‌کنند؛ ولی با تحمل فشار و مداومت آن‌ها را کنار می‌زنند. انسان‌ها باید بدانند مسیر زندگی هموار نیست و همیشه مشکلاتی در زندگی هست و باید با خواست و تفکر سالم خودشان به مسیر ادامه بدهند و اگر هم نتوانستند مشکلات را حل نمایند راه دیگری یا یک راه میانبر پیدا کنند تا به اهداف و خواسته‌هایشان برسند.

چشمه‌های جوشان دارای دو ویژگی هستند:
۱_منابع آب ذخیره شده
۲_اختلاف ارتفاع با اختلاف پتانسیل منابع آبی با دهانه خروجی چشمه به منظور ایجاد فشار برای جوشش چشمه
انسان هم برای اینکه به چشمه‌ای جوشان تبدیل شود همانند چشمه آب، نیاز به دو ویژگی دارد:
۱_منابع اطلاعاتی صحیح در مسیر دانایی
۲_اختلاف پتانسیل درونی و بیرونی برای کسب انرژی

به انرژی و قدرتی که باعث می‌شود آب با فشار از لوله خارج گردد انرژی پتانسیل گفته می‌شود. اگر انسان هم جایگاه خودش را به طرف ارزش‌ها تغییر بدهد و صعود کند در او انرژی ایجاد می‌شود و این تغییر جایگاه است که انرژی را به وجود می‌آورد به دست آوردن انرژی باعث ایجاد اعتماد به نفس و قدرت در شخص می‌شود. وقتی شخص مصرف‌کننده بر اثر انجام کارهای ضدارزشی که همان مصرف موادمخدر و در پی آن کارهای ضدارزشی دیگر مثل غیبت‌، حسادت، نفرت و ... که  ذره‌ذره ظاهر شده‌اند و او را به اعماق تاریکی کشانده و از تعادل خارج نموده است‌؛ حالا بنا به خواست الهی و خواسته خودش وارد کنگره می‌شود و درمان خودش را شروع می‌کند با کم کردن دارو و بالا رفتن علم و دانش در شخص اختلاف پتانسیل به وجود می‌آید و به مرور زمان و باز هم آرام آرام و ذره‌ذره اندوخته علم و دانایی شخص بالا می‌رود و به درمان و رهایی می‌رسد و باعث ایجاد تعادل و آرامش می‌شود.

تغییر جایگاه او در سیستم باعث می‌شود شخصی سرشار از اعتماد به‌ نفس و انرژی گردد و در کنگره به عنوان خدمتگزار فعالیت کند. همیشه اطراف چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان  آبادی و آبادانی است و کسانی هم که در مسیر مستقیم و درست قرار می‌گیرند و به چشمه‌های جوشان تبدیل شده‌اند هم خودشان از زندگی خوبی برخوردارند و هم با تفکر سالم‌، عشق سالم و عقل سالم و حس سالم همراه با دانایی و آگاهی به دیگران هم اجازه می‌دهند در کنارشان به آرامش برسند. مثل آقای مهندس و تمام راهنمایان و خدمتگزاران کنگره۶۰ که همه آن‌ها به معنای واقعی عشق پی برده‌اند؛ ولی اگر انسان فقط دریافت‌کننده باشد و باز پرداخت آنچه دریافت کرده را پس ندهد همچون گندآب و باتلاقی می‌شود که فقط دریافت‌کننده است و در آن هیچ رویش و زایشی نیست. بعضی‌ها انرژی را فقط دریافت می‌کنند و حاضر نیستند از آن به درستی استفاده کنند.

اشخاص بنا به خواسته‌ها و مراتب نفس  مثل چشمه‌ی آبی هستند که چند حالت دارد یا خشک و خنثی یا چشمه‌ای زلال یا چشمه‌ای با آب گندیده و یا چشمه‌ای با آب زهرآگین هستند. خداوند به انسان اختیار کامل داده است تا انتخاب کند زشتی یا زیبایی، بدی یا نیکی، کژی یا راستی ، حقارت یا سرافرازی ، ترس یا شجاعت ، عشق یا نفرت و در نهایت بهشت یا جهنم را انتخاب کنند. انسان همواره باید در حال دریافت اطلاعات و آگاهی باشد هیچ‌گاه نباید متوقف شود با حرکت آهسته انرژی لازم را به دست بیاورد و در صراط مستقیم حرکت کند تا بتواند به رسالت خود عمل کند و باعث آبادانی شود نه اینکه اسباب ویرانی و نابودی خود و اطرافیانش شود؛ باید با کسب معرفت و علم و دانایی عاقلانه عمل کند و از هر آنچه خداوند در اختیارش قرار داده به نحو احسنت استفاده کند.

منابع: کتاب عشق وادی یازدهم (چهارده وادی برای رسیدن به خود نوشته مهندس حسین دژاکام)، سایت کنگره۶۰
نویسنده: مرزبان همسفر مرضیه
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول) نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی بروجن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .