English Version
This Site Is Available In English

گروه‌خانواده_انسانی که در تاریکی و نادانی باشد حقایق را تشخیص نمی‌دهد

گروه‌خانواده_انسانی که در تاریکی و نادانی باشد حقایق را تشخیص نمی‌دهد

هر کدام از وادی ها برای ما درس زندگی کردن را نشان می‌دهند و ما با آموختن آن‌ها مسیر درست زندگی را انتخاب می‌کنیم، با استفاده از آموزش‌های وادی‌ها مشکلات و مسائل زندگی خود را حل می‌کنیم. وادی یازدهم در مورد چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان است.

چشمه جوشان چشمه‌ای است که جوشش داشته باشد؛ ولی این جوشش از کجا به دست می‌آید؟ آیا جوشش بی‌دلیل است! اما باید مراحل مربوط به خودش را طی کرد، باید از منابع و اطلاعات درست استفاده کرد تا به این مرحله رسید. هر انسانی نمی‌تواند به چشمه جوشان و رود خروشان برسد؛ چون برای این که به چشمه جوشان برسد. سختی‌ها و مانع‌های زیادی در راه انسان پیش می‌آید یا به وجود می‌آید. باید این مانع‌ها و سختی را گذراند و مسیر را هموار کرد.

انسان‌ها برای رسیدن به آرزوهای خود و هدف هایی که دارند باید رنج‌ها و سختی‌ها را تحمل کنند تا بتوانند به خواسته و هدف خودشان برسند. برای رسیدن به هدف درست باید مسیر ارزش‌ها را مد نظر خود بگیریم از مسیر ضد ارزش‌ها دوری کنیم؛ چرا که اگر از مسیر ضد ارزش‌ها حرکت کنیم به تاریکی می‌رسیم. همانند مسافرانمان که قبلاً در مسیر ضد ارزش‌ها حرکت می‌کردند به فاضلاب و باتلاق تبدیل شده بودند، با تغییر دادن مسیر خود البته با کسب آگاهی و اطلاعات درست کنگره به چشمه جوشان تبدیل شدند.

پس انسان اگر در مسیر درست و صراط مستقیم حرکت کند و هدف درستی داشته باشد؛ قطعاً موفق خواهد شد و به خواسته خود می‌رسد. آقای مهندس در کتاب چهارده وادی به تمامی جزئیات چشمه جوشان اشاره کرده است. اینکه برای رسیدن به چشمه جوشان و رود خروشان باید دو ویژگی داشته باشیم؛ یکی منابع صحیح و اطلاعات درست که در کنگره منابع صحیح و اطلاعات درست در اختیار افراد قرار دارد، دومی اختلاف پتانسیل و اختلاف سطح درونی و بیرونی برای تبدیل شدن به چشمه جوشان است.

انسان باید از نظر درونی و بیرونی جایگاه خود را تغییر دهد و تغییر دادن جایگاه باید از راه ارزش‌ها باشد. ما در کنگره مشاهده می‌کنیم افرادی که به درمان و رهایی می‌رسند خود را به چشمه جوشان نزدیک و نزدیک‌تر می‌کنند. خدمت می‌کنند؛ حالا از یک مهمانداری تا مرزبانی یا راهنما تا دیدبان و تمامی این‌ جایگاه‌ها را مرحله به مرحله طی می‌کنند تا خود را به رود خروشان و بحر اقیانوس برسانند. البته برای کسب این جایگاه‌ها باید زحمت کشید و آگاهی و منابع اطلاعاتی خود را افزایش داد و همه این‌ افراد بهای این جایگاه‌ها را داده‌اند و همین طوری مجانی آن‌ را به دست نیاورده اند.

بعضی از این افراد که در کنگره به رهایی رسیده‌اند ده سال یا پانزده سال است که خدمت می‌کنند و باید به این افراد گفت: چشمه جوشان که از خود می‌جوشند؛ چون آن‌ها به مرحله پالایش و تزکیه رسیده‌اند و سختی‌ها و مانع‌ها را طی کرده‌اند. در کل به نظر من هدف از آموختن و یاد گرفتن تمامی وادی‌ها این است که ما درست زندگی کنیم از مسیر ارزش‌ها حرکت کنیم و از ضد ارزشها دوری کنیم تا به هدف و خواسته درست زندگی خود برسیم.

 

نویسنده:همسفر شهلا(راهنمای لژیون دوم)
ویرایش و ارسال:همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر کبری(لژیون اول)نگهبان‌سایت
همسفران نمایندگی ارومیه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .