English Version
This Site Is Available In English

قدردان بودن در کنگره ۶۰ یعنی هرکسی در هر جایگاهی کار خودش را درست انجام دهد.

قدردان بودن در کنگره ۶۰ یعنی هرکسی در هر جایگاهی کار خودش را درست انجام دهد.

جلسه ویلیام روز سه‌شنبه 25 آذرماه 1404 نمایندگی عطار نیشابوری.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم مسافر
در ابتدا به خدمت‌گزاران شعبه  خسته نباشید میگویم و امیدوارم هر کس در هرکجا که هست بهره لازم را از خدمت کردن ببرد، در خدمت کردن گاهی اوقات افرادی هستند که ۸ سال خدمت کرده‌اند ولی به‌اندازه ۲ سال بهره برده‌اند و افرادی هم هستند که ۲ سال خدمت کرده‌اند و به‌اندازه ۱۰ سال بهره برده‌اند، در خدمت کردن مراقب باشید که به دنبال مسائل حاشیه‌ای و مسخره کردن، غیبت کردن و تجسس نروید.
شما خدمت می‌کنید که بتوانید دوباره خودتان را بسازید، آدم برای صعود کردن نمی‌تواند از پله‌های سقوط استفاده کند باید پله‌های جدید بسازد و به نظر من کسی که خدمت نمی‌کند نمی‌تواند پله جدید بسازد.ذهن انسان بسیار قوی است، ذهن انسان در کسری از ثانیه می‌تواند زهر را به شهد تبدیل کند و شهد را می‌تواند به زهر تبدیل کند، پس باید از مسائلی چون تجسس و قضاوت در خدمت کردن دوری‌کنیم اگر این کارها را انجام دهیم چیزی نصیب ما نمی‌شود.
به نظر من قدردان بودن در کنگره ۶۰ یعنی هرکسی در هر جایگاهی کار خودش را درست انجام دهد، چوب لای چرخ دیگران نکنیم، بد دیگران را نگوییم، کاری به کار دیگران نداشته باشیم، هر کس فقط کار خودش را بی خوبی انجام دهد.
بگذارید اگر شما روزی راهنما شدید یک راهنمای خوب شوید، اگر ایجنت شدید یک ایجنت خوب شوید، اگر مرزبان شدید یک مرزبان خوب شوید، اگر یک سفر اولی هستید هر چه راهنمایتان می‌گوید بایستی چشم بگویید و فرمان‌بردار خوبی باشید.یک سفر اولی باید زود بیاید و خدمت داشته باشد باید مشارکت کند، اگر هر کس کار خودش را درست انجام دهد بقیه را هم خوب می‌بیند، اگر قدر داشته‌هایت را بدانی هستی به تو بهترین‌ها را می‌دهد، باید قدردان داشته‌هایمان باشیم یک خانواده خوب، دوست خوب، حضورمان در کنگره ۶۰ و تن سالم.
اگر انسان به داشته‌هایش فکر کند و قدردان داشته‌هایش باشد صد درصد به خواسته‌هایش می‌رسد، اما کسی که فقط به خواسته‌هایش فکر کند امکان دارد داشته‌هایش راهم از دست بدهد، همه ماکسانی که در اینجا هستیم یک‌زمانی تن سالم و کار خوب داشتیم قدرش را ندانستیم و مصرف‌کننده شدیم، پس دوباره نگذارید این اتفاق بیفتد، در هرکجا که خدمت می‌کنید سعی کنید سالم خدمت کنید تا بهره‌مند شوید از خدمت کردن
ممنون از اینکه سکوت کردید و به صحبت‌های من گوش کردید.


ضبط صدا: مسافر اشکان (لژیون دوم)
تایپ و نگارش: مسافر علی (لژیون دوم)
عکاس: مسافر مصطفی (لژیون دوازدهم)
بارگذاری: مسافر علی (لژیون دوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .