English Version
This Site Is Available In English

به واسطه ظرفیت می توانم قدردان باشم

به واسطه ظرفیت می توانم قدردان باشم

سومین جلسه از دوره هفتم کارگاهای آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی آبیک با استادی راهنمای محترم مسافرعلی، نگهبانی مسافرمسیح و دبیری مسافرامین با دستور جلسه «درکنگره ۶۰ چگونه قدر دانی می کنیم؟» در روز سه شنبه 25 آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: سپاسگزارم از آقای نگهبان که محبت کردند بنده را انتخاب کردند تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم . دستور جلسه در کنگره ۶۰ چگونه قدردانی کنیم؟ قدردانی همانطور که می دانید به سه صورت می باشد ، زبانی ، دلی و عملی . من در کنگره یاد گرفته ام که هر چیزی را بشکافم .بشکافید آنچه شکافتنی نیست باید اول بدانیم قدر دانی کردن یعنی چه ؟ در مرحله اول من باید ارزش یک چیز را متوجه بشوم ، بعد از آن که متوجه شدم بیایم و از آن قدردانی کنم .
نظر من این است تنها زمانی من قدر و ارزش یک چیز را می دانم که در درون خودم ظرفیتم را بالا ببرم . ظرفیت هم در کنگره چیزی نیست جز دانایی، دانایی چگونه بوجود میاد؟ دانایی با گوش دادن و نوشتن سی دی ها، با استفاده از نوشتارهای کنگره ۶۰، با گوش به فرمان راهنما بودن، با به موقع در جلسات شرکت کردن، و در سفر دوم به خصوص با خدمت کردن بوجود می آید آن محبتی که در درون انسان شکل می‌گیرد نسبت به خود و آنجایی که زندگی می کند، ذره ذره آن ظرفیت بوجود می آید و به واسطه آن ظرفیت ما می توانیم قدر و ارزش را بدانیم و متوجه بشویم، وقتی که قدر و ارزشش را دانستیم آن وقت دیگر نمی توانیم منفعل باشیم و راحت از کنارش عبور کنیم.

بخشی از این قدر و حس نیاز به زمان ندارد ، دست خود انسان است . من باید تمام توانم را بگذارم وببینم می توانم در کنگره در هفته هایی که جشن برگزار می شود پاکت بدهم یا نه، و این پاکتی هم که می دهم باید طوری باشد که به من فشار بیاید، یک جمله از استاد امین معلم جهان‌بینی کنگره ۶۰ را من همیشه در ذهن خود دارم  که ایشان می فرمایند زایش با درد همراه است .
در سفر اول بودم، راهنما در لژیون فرمودند همه شما باید بروید گل بخرید و به همسفرانتان بدهید و ازآن تشکر و قدردانی کنید من گل را خریدم و برای اولین بار از همسفرم تشکر و قدردانی کردم حرف راهنمایم را گوش دادم راهنما هر چیزی به من می‌گفت من عمل می کردم، امیدوارم بتوانیم در کنار هم به شایستگی قدردان کنگره و آقای مهندس و راهنمایمان باشیم، از اینکه به صحبتهای من گوش دادید ممنونم.

تایپ: همسفرمصطفی «لژیون سوم»
ویرایش، تنظیم و ارسال: مسافر علی «لژیون اول»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .