English Version
This Site Is Available In English

قدردانی و سپاسگزاری، بخشی از آموزش برای درمان است

قدردانی و سپاسگزاری، بخشی از آموزش برای درمان است

جلسه ششم از دوره چهلم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی رودکی، با استادی مسافر حسن، نگهبانی مسافر فرهاد و دبیری مسافر حسین، با دستور جلسه 《در کنگره ۶۰ چگونه قدردانی می‌کنیم 》دوشنبه ۲۴/ آذر ماه/۱۴۰۴ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر
خدا را شکر می‌کنم که امروز در این جایگاه در خدمت شما هستم و از این بابت از راهنمای خوبم آقا سعید هم قدردانی می‌کنم که این فرصت را در اختیار من گذاشتند تا آموزش بگیرم. من جلوی راهنمای محترم حرفی برای گفتن ندارم اما ایشان لطف کردند و مرا دعوت کردند.
دستور جلسه این هفته« در کنگره ۶۰ چگونه قدردانی کنیم»
اگر من حسن روز اول وارد کنگره می‌شوم نخستین قدردانی این است که درست سفر کنم چون بهترین قدردانی هم از خودم و هم از کنگره به رسم ادب این است که با موفقیت به درمان برسم. قدردانی و سپاسگزاری زوایای زیادی دارد چرا که به قول خود جناب مهندس، کسی نمی‌تواند از کنگره به طور شایسته‌ای قدردانی کند. به صورتی که حتی خود مهندس هم با راه‌اندازی سیستم کنگره هزاران نفر را درمان کرده‌اند، باز هم می‌گویند که هیچ کدام از این‌ها را نمی‌توان برای کنگره جبران کرد.
دومین راهی که ما می‌توانیم از کنگره و خدمتگزاران قدردانی کنیم این است که در مناسبت‌های متفاوت مانند جشن همسفر، جشن راهنما، جشن مرزبان و ایجنت با اهدای پاکت از این عزیزان سپاسگزاری به عمل آوریم. مقدار مبلغی که ما در پاکت‌ها می‌گذاریم زیاد مهم نیست بلکه مهم این است که ما درس قدردانی را یاد گرفته باشیم. اوایل که من اینجا آمده بودم اصلاً نمی‌توانستم صحبت کنم و تپق می‌زدم، اما به من گفتند که همین مشارکت کردن بخشی از درمان است حالا سپاسگزاری نیز به همین منوال است و جزوی از درمان است.
راه دیگر قدردانی این است که فالوآب‌ها را انجام دهیم و در ادامه برای کنگره خدمتگزار باشیم. به قول آقای حکیمی مسافری که تازه رها شده است همانند دیوار تازه ساز خیس است و نمی‌توان بدان تکیه کرد. شخص باید بماند و خدمت کند تا مانند یک دیوار محکم شود.
در ادامه جشن گلریزان هم یکی از راه‌های قدردانی از کنگره است. برخی دوستان که در لژیون ما به عنوان راهنما قبول شده‌اند، اینگونه خدمت می‌کنند اما کسانی که زمانی برای این گونه خدمت‌ها ندارند می‌توانند در جشن گلریزان حضور به هم برسانند و
قدردانی خودشان را انجام بدهند.
کنگره و این نمایندگی جایی است که مرا از بند مواد رها کرد و خودم را به خودم بازگرداند چون از روزی که به رهایی رسیدم حالم خوب است و زندگیم رو به رشد می‌باشد. بنابراین اگر من به خاطر کمبود وقت نمی‌توانم خدمتی در کنگره انجام بدهم وظیفه خودم می‌دانم که در جشن گلریزان حضور داشته باشم و طوری کمک مالی انجام بدهم که از نظر مالی کمی به من فشار بیاید. نیاز به یادآوری است که این موضوع نیز بخشی از آموزش است و همه باید بدانند که کنگره به پول من هیچ نیازی ندارد. این گونه کمک‌ها می‌تواند گشایش زیادی در زندگی من داشته باشد.
در آخر این را بگویم که برکات این گونه خدمت‌ها و قدردانی‌ها چندین برابر به سوی ما باز خواهد گشت.

عکس و ارسال؛ مسافر بابک
نگارش و بارگذاری؛ مسافر حسن

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .