English Version
This Site Is Available In English

بنیان به معنا ریشه و اصل هر چیز است

بنیان به معنا ریشه و اصل هر چیز است

استاد امین در سی‌دی بنیان فرمودند: بنیان به معنا ریشه و اصل هر چیز است. وظیفه ریشه هر گیاه رساندن املاح از زمین به ساقه‌ها بوده و این املاح در جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰، آموزش‌ها، متون و مهم‌تر از همه سی‌دی‌ها هستند. مهندس حسین دژاکام ریشه درخت تنومندی هستند که با روشDST در ابتدا خود را درمان کرده و سپس مانند گل که شاخه‌های بسیار می‌دهد و از آن گل هزاران گل به وجود می‌آید، افراد را آموزش دادند که مانند خود شایسته این خدمت‌ها باشند. این افراد دیده‌بانان، راهنمایان، مرزبانان هستند.

اعتیاد بیماری‌ است که حتی ورزشکاران بزرگ به آن مبتلا شده و راه درمان را در هیچ کجا از دنیا پیدا نکردند و تنها مهندس حسین دژاکام توانستند آن را کشف کنند.

در کنگره‌۶۰ چند مناسبت وجود دارد که هر کدام بر مبنای خاص نام‌گذاری شده و از اهمیت بالایی برخودار هستند. هفته دیده‌بان، هفته ایجنت و مرزبان، هفته راهنما و مهم‌ترین آن‌ها هفته بنیانِ کنگره۶۰ است. این مناسبت‌ها برای یادآوری مطالب است؛ زیرا انسان به یادآوری هر مطلب نیازمند است. یکی از ابزار مثلث تاریکی نسیان نام دارد که به معنا فراموشی است؛ بنابراین مناسبت‌ها به ما کمک می‌کند که دچار فراموشی نشویم و به یاد بیاوریم که چه افرادی به ما کمک کردند تا آرامش امروز را داشته باشیم.

هیچ مخلوقی بدون دلیل آفریده نشده است و هر کدام از ما برای هدفی به این جهان آماده‌ایم و اکنون باید بهره‌ای داشته باشیم؛ بنابراین هر فرد نقشی در هستی دارد و انسان‌ها بازیگران جهان هستند. هر فرد باید از خود چیزی به جا بگذارد تا آیندگان از آن بهره ببرند.

نیروهای بازدارنده در کمین هستند که انسان خود را نبیند و از توانایی‌های خود به‌ درستی استفاده نکند؛ بنابراین دیده‌شدن یک بخش مهم زندگی انسان‌ها است. با آموزش‌هایی که در کنگره۶۰ فراگرفتیم تا حدودی استعداد خود را کشف کرده و این روش را از بنیانِ کنگره۶۰ یعنی؛ مهندس حسین دژاکام آموختیم.

کنگره۶۰ مانند باغی است پر گل و جایی بسیار زیبا که نمی‌توانیم از آن خارج شویم و این باغ بزرگ نمایندگی‌هایی هستند که هیچ‌گاه نمی‌توانیم از آن جدا شویم. فرد دانا همه را خوب می‌پندارد و فرد نادان تنها نقاط منفی را می‌بیند. بسیاری از انسان‌ها تنها به خود اهمیت داده و نظر دیگران برایشان هیچ ارزشی ندارد. در این مرحله اگر کسی با‌محبت باشد به دیگران نشان می‌دهد؛ چراکه اگر محبت داشته باشیم در قبال آن، محبت دریافت می‌کنیم.

انسان‌ها در دو مرحله زندگی می‌کنند؛ در مرحله اول رنج و دشواری دارند که برای همه ما نیز در سفر اول وجود داشت و مرحله دوم زمانی‌که به سلامتی می‌رسیم، درمان می‌شویم و خدمت دریافت می‌کنیم؛ اما آیا با آموزش جهان‌بینی به آن نقطه رسیده‌ایم که از خوشحالی دیگران خوشحال و از ناراحتی دیگران غمگین شویم؟ آیا معنای بخشیدن را فهمیده‌ایم؟ آیا منیت را کنار گذاشته‌ایم؟ مشکل ما انسان‌ها این است که فکر می‌کنیم خوب هستیم که این بزرگ‌ترین مشکل است. «مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.»

مهندس حسین دژاکام روشDST را اختراع کردند و به دیگران نیز آموختند. این روش بر این پایه است که شما نیز می‌توانید درمان شوید و استعداد افراد را کشف کنید؛ اما نه برای خودنمایی، مال اندوزی یا چشم‌داشت. ایشان برای انسان‌های درمانده‌ و ناامیدی که در هیچ کجای دنیا به درمان آن‌ها اهمیتی نمی‌دادند ارزش قائل شدند و از هیچ خدمتی دریغ نکردند. محبت کردن به هوش و استعداد ربطی ندارد؛ بلکه به دوست داشتن دیگران مرتبط است. اگر دوست داشتن را بیاموزیم خوبی دیگران را خواهیم دید و در ادامه باعث می‌شود که این خوبی به ما منتقل شود.

انسان‌ها مانند یک ساختمان هستند که هرچه به طبقات بالاتر بروند مانند جهش کردن است و ویژگی‌های مثبت فرد پدیدار می‌شود، هرچه دانایی شما افزایش یابد در طبقات بالاتر قرار گرفته و در‌نهایت با افراد داناتر روبه‌رو می‌شوید. همان‌گونه که مهندس حسین دژاکام فرمودند: «رفتار انسان‌ها با ما تابع رفتار ما با بقیه است و این بستگی به فرد دارد که از انسان‌ها چه چیزی دریافت می‌کند؛ زیرا هر انسان یک انرژی منحصر به‌ فرد دارد که باید سعی کنیم به افراد که انرژی مثبت دارند نزدیک شویم.» آنچه باور است محبت است و این همه سختی که ایشان متحمل شدند تنها علت آن محبت بی‌اندازه به هم‌نوع خود است. امیدوارم که علم کنگره۶۰ جهانی شده و در تمام دنیا نمایندگی‌هایی از کنگره۶۰ تأسیس شود. از خداوند بابت قرار گرفتن در این مسیر سپاسگزار هستم.

منبع: سی‌دی «بنیان ۹۹» از دکتر امین دژاکام
نویسنده: راهنما تازه‌واردین همسفر فاطمه
ویرایش و رابط خبری: راهنما تازه‌وادرین همسفر ارغوان
عکاس: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ارسال: راهنما تازه‌واردین همسفر الهه
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .