English Version
This Site Is Available In English

با تغییر حس و تفکر صحیح در مسیر درست قرار بگیرم

با تغییر حس و تفکر صحیح در مسیر درست قرار بگیرم

در خدمت راهنمای محترم همسفر اشرف هستیم؛ ایشان به همراه مسافرشان با تخریب بیش از ۲۰ سال وارد کنگره شدند، آخرین آنتی‌ایکس مصرفی تریاک و هروئين  به مدت ۱۸ ماه سفر کردند با راهنمایی مسافر کامران و همسفر مرجان، اکنون هم مدت ۱۰ سال است که آزاد و رها هستند. رشته ورزشی دارت، ایروبیک، شطرنج و والیبال.

چه چیزی به حرکت شما در کنگره قدرت می‌دهد؟

ایمان قوی که به کنگره دارم و این‌‌که همه با هم با محبت برای رسیدن به یک هدف واحد که همان بازگشت، توبه‌ و همان دست‌یابی به آرامش است در کنار هم هستیم؛ با غم هم غمگین و از شادی هم شاد می‌شویم، دردهای هم‌دیگر را می‌فهمیم و به هم کمک می‌کنیم. اگر من یک قدم بردارم‌، خداوند و نیروهای الهی ده‌ها قدم برمی‌دارند‌ تا رهایی و آزادی حاصل شود. در کنگره جنس انسان‌ها با افراد بیرون از کنگره، با هم فرق می‌کند.

به نظر شما چرا آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: وادی دهم مثل شمشیر دولبه است.

وادی دهم، بسان شمشیر دولبه است‌؛ زیرا هم هشدار می‌دهد که همواره انسان در حال تغییر است یا به سمت بالا می‌رود یا به سمت پائین. انسان دارای اختیار است و خود راه ثواب یا ناثواب را انتخاب می‌کند و هم امید به بازگشت می‌دهد‌ که ای انسان تو مجبور نیستی صفات نادرست خویش را حفظ کنی و در سردرگمی و گیجی فرو روی‌، با شناخت، آگاهی و کسب آموزش‌، ویژگی‌های درونی خود را شناسایی و پذیرش کن‌ تا توانایی حرکت آگاهانه، تغییر و تبدیل را به دست آوری و در مسیر تکامل قرار بگیری.

لطفاً از تجربیات و برداشت خودتان از وادی دهم‌، قدری برایمان بگویید.

وادی دهم به من فهماند که انسان دائماً از حالتی به حالت دیگری است‌ و کل هستی هم همیشه در حرکت، تغییر و تحول است‌. این وادی به من امید بخشید که تو باز هم با اشتباهات و خطاهایی که در گذشته انجام داده‌ای با تزکیه و پالایش می‌توانی جبران کنی و با تجربیات تازه‌ای  آشنا شوی‌. اولین کاری که باید انجام دهید؛ حس‌های آلوده را به حس‌های سالم تبدیل کن تا تغییرات زیادی را مشاهده نمایید، انسان چون جاری است رذایل و زشتی‌ها را تبدیل به صفات پسندیده و خوب کند تا جایی‌که صفات خداوند را در حد توانایی در خود ایجاد می‌کند.

آیا شده تا به حال زندگی قبل از کنگره‌تان را با زندگی بعد از کنگره مقایسه کنید؟ برای ما بفر مائید چه تغییراتی در شما به‌وجود آمده است؟

قبل از ورود به کنگره بدی‌های زیادی را تجربه کرده‌ام؛ اعتیاد و نیروهای منفی سایه سنگین خود را بر زندگی من گسترده بودند تا جایی‌که من اصلاً نمی‌فهمیدم چه چیزی خوب یا بد است، چیزهای زیادی را از دست دادم‌، بسیاری از ضد ارزش‌ها برای من ارزش بودند تا حدی غرق شده بودم که دلیلی برای تغییر در زندگی‌ام نمی‌دیدم‌ اما هنگامی‌که به کنگره آمدم متوجه شدم که نیروهای منفی مرا احاطه کرده‌اند و قدرت تشخیص را از من گرفته و مشکلات بسیاری در دور و برم پراکنده شد. کنگره به من یاد داد که تنها راه حل این مشکلات فکر کردن در مورد آن‌ها است و این بود که باید اولین قدم را بر می‌داشتم‌؛ تفکر و توجه به این‌که با آگاهی گام بردارم با تغییر حس و تفکر صحیح در مسیر درست قرار بگیرم و مسائل بازدارنده را حل و فصل کنم.

شما تازه لژیون خود را تشکیل داده‌اید، لطفا از حس و حالتان برای ما بگویید.

انسان باید مراحل و ابعاد مختلفی را طی کند تا صفات بد را به صفات نیک و پسندیده تبدیل کند و اکنون این فرصتی  است که به من داده شده تا بتوانم مجدداً به درونم رجوع کنم و با بیداری  نیروهای درونی و کسب موقعیت‌های مناسب بهره لازم را ببرم‌. خوشحالم که در این جایگاه قرار گرفته‌ام‌ تا انسان‌ها را بیشتر دوست داشته باشم و با یاری رساندن به دیگران حلاوت با هم بودن را بیشتر تجربه کنم‌ و از تجربیات هم‌دیگر استفاده کنیم.

و کلام پایانی...

سپاسگزارم از خداوند بزرگ بابت نعمت کنگره و انسان‌هایی که با خضوع، خشوع و مهربانیشان تغییر نگاه را به من آموختند. قدردان آقای مهندس حسین دژاکام و راهنمای عزیزم خانم مرجان هستم‌، از ایشان آموختم که برای رسیدن به آرامش باید از گذرگاه‌های سخت عبور کنم و با تغییر حس به جایی بروم که هیچ‌ وقت نبوده‌ام. ان‌شاءالله خداوند به آن‌ها قدرت و توان عطا فرماید.

طراح سوال و انجام مصاحبه: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول)
عکاس: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .