English Version
This Site Is Available In English

لژیون سردار به من بخشش را یاد داد

لژیون سردار به من بخشش را یاد داد

دوازدهمین جلسه از دوره پنجم جلسات لژیون سردار نمایندگی اروند آبادان به استادی همسفر مرضیه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر نرگس با دستور جلسه «وادی دهم؛ صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است.» روز یکشنبه ۰۹ آذر‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:
به فرمایش آقای مهندس این وادی پله و نردبان هستند برای اینکه من مرضیه بتوانم با استفاده از این قانون، خودم و زندگی‌ام را تغییر دهم؛ این تنها وادی  است که هم هشدار می‌دهد هم امید.
آقای مهندس می‌فرمایند: بسان یک شمشیر برنده است؛ به من مرضیه می‌گوید در هر جا، هر نقطه و یا هر شرایطی هستی و قرار داری، می‌توانی برگردی و شرایط خودت را تغییر دهی.

هشدار این وادی می‌گوید؛ اگر در جای خوبی هستی و آرامش داری، اگر بخواهی از مسیر ارزش‌ها خارج و متوقف شوی، باز به همان نقطه قبل برمی‌گردی؛ تا زمانی که آموزش بگیری و آن علف‌های هرز را مرتب قیچی کنی؛ یعنی در مسیر آموزش هستی، حالت خوب است.
اما کافیست که از آموزش‌ها کنار بکشی، برمی‌گردی به نقطه قبل؛ اگر می‌خواهی صفت‌های خوب خودت را حفظ کنی و صفت‌های بد خود را تبدیل به صفت‌های خوب کنی، باید حس خودت را تغییر دهی و آن را خوب نگه داری.

برای این عمل فقط یک راه وجود دارد، آن هم تزکیه و پالایش است؛ برای اینکه تزکیه و تصفیه در درون هر فرد به درستی شکل بگیرد باید درست فکر کرد که قطعاً یک شبه اتفاق نمی‌افتد، باید به صورت DST و ذره ذره، با آموزش‌ها جلو رفت تا بتوانم تغییر کنم و تلاش کنم؛ انسان چیزی نیست جز سعی و تلاش خودش.

من همیشه فکر می‌کردم که بخشش در درونم است، همچنین عقیده داشتم که باید پول در دستم باشد تا بتوانم کمک کنم و بخشش داشته باشم، بین افراد انتخاب می‌کردم، آیا به این کمک کنم یا نکنم؛ اما از لژیون سردار، جسارت، ببخشش و ایمان را دریافت کردم.
الان من سه سال است که در کنگره هستم، خوب بخشش نداشتم و این دستور جلسه همین را می‌خواهد به من بگوید؛ من توهم بخشش را داشتم اما لژیون سردار به من بخشش را یاد داد.

زمانی که می‌خواستم پس‌انداز کنم، حتماً باید مبلغ خیلی بالایی را کنار می‌گذاشتم؛ به عنوان مثال؛ اگر ده میلیون داشتم، پنج میلیون کنار می‌گذاشتم و پنج میلیون برای خرج کردن می‌ماند؛ اما کم می‌آوردم و  دوباره وسط راه همان پس‌انداز را خرج می‌کردم؛ اما این شیوه تا قبل از کنگره بود، در کنگره یاد گرفتم که نیاز نیست مبلغ بالایی را برای پس‌انداز کنار بگذاری؛ همچنین برای پس‌انداز باید یک دید بلند مدت داشته باشیم، یک دید بالای پنج سال.

از دیگر معجزه‌های لژیون سردار برای من این است که ایمان من در لژیون سردار بالا رفت؛ آقای مهندس می‌فرمایند: بخشیدن دل می‌خواهد نه پول؛ من سه سال است که این توفیق نصیبم شده که بتوانم در لژیون سردار شرکت کنم، بار اول، یک میلیون برای پرداخت در دستم بود اما بار دوم و سوم، من اصلاً پول نداشتم و این تجربه‌ها، ایمان من را بیشتر می‌کنند برای پیش پرداخت گلریزان امسال، هیچ پولی نداشتم، پول خرج خانه بود و مبلغ کمی هم برایم مانده بود، آن پول را پرداخت کردم؛ شب که به خانه آمدم، هشت میلیون به حساب من آمد.

من یاد گرفتم که با همان نداشته‌ها و چیزی که در دستم است می توانم شرکت کنم، کنگره به من نیاز ندارد، من به کنگره نیاز دارم؛ شرکت در لژیون سردار برای من یک درس دارد و آن بزرگ شدن خودم، دلم، بخششم و هر چیزی که دارم است.

من خیلی وقت است که آرامش دارم و قبل از رهایی وقتی رها شدیم یک چیز قشنگی را دریافت کردم اما قبلش آن آرامش در خانه من، زندگی‌ام و دلم آمده بود؛ همیشه پیش خودم فکر می‌کنم مگر انسان از زندگی چه چیزی جز آرامش می‌خواهد؛ باید آرامش در زندگی من باشد تا بتوانم کارهای دیگر و هدف‌های دیگرم را جلو ببرم.

این دریافت من از لژیون سردار و از آموزش‌های کنگره بود؛ خیلی تشکر می‌کنم از تمامی دوستانی که کنارم بودند؛ از خانم فاطمه که استادی جلسه را به من دادند تا من بتوانم این جایگاه را تجربه کنم.

تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .