English Version
This Site Is Available In English

وجود مشکلات، نتیجه اعمال و کردار خود ما است

وجود مشکلات، نتیجه اعمال و کردار خود ما است

ما انسان‌ها در مواجهه با مشکلات زندگی گاه در شرایطی قرار می‌گیریم که اوضاعمان آشفته می‌شود و به دنبال راهی هستیم تا آن‌ مشکلات را حل کنیم. این جا است که به دنبال گریزگاه می‌گردیم و بعضاً خیال ما بر این است که با دعانویسی و چله‌نشینی همه آن‌ مشکلات حل خواهند شد؛ اما غافل از این هستیم که تنها گریزگاه، صراط مستقیم است و هیچ میان‌بری در کار نیست.

افرادی هستند که با رفتن نزد دعانویس می‌خواهند مشکل خود را حل کنند! این افراد نمی‌دانند که با این کار، پرده و حجابی که بین انسان و موجودات دیگر وجود دارد، از بین می‌رود و اجازه می‌دهند که آن موجودات وارد حریم و فرکانس زندگی آنها شده و آن‌ را به سمت نابودی پیش ببرند. وجود مشکلات، نتیجه اعمال و کردار خود ما است. باید آگاه باشیم که هر انسان ظرفیتی دارد و باید بر اساس ظرفیت اشخاص با آن‌ها برخورد کنیم و اگر غیر از این عمل کنیم، هم برای خود و هم برای دیگران تخریب زیادی ایجاد خواهیم کرد.

همه هستی بر اساس نظم، حساب شده عمل می‌کند. اضداد باید باشند تا همه چیز طبق اصول خود پیش برود و اگر مشکلی برای ما پیش می‌آید، مسبب آن خود ما هستیم که بدون اندیشه و تفکر درست شروع به حرکت کرده‌ایم و زمانی که با مشکلی مواجه می‌شویم تازه به فکر یافتن چاره می‌افتیم و می‌خواهیم با چنگ‌زدن به هر چیزی آن مشکل را حل کنیم و همین امر، باعث ایجاد مشکلات بعدی برای ما می‌شود.

پس اگر من همیشه قوانین هستی را رعایت کنم و بدانم حکم قاضی که همان فرمان الهی است به من چه می‌گوید، می‌توانم با تفکر صحیح و صبر و بردباری دریچه اندیشه‌ام را باز کنم تا القائات مثبت را دریافت کرده و سختی‌ها و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کرده و پشت سر بگذارم و رو به تکامل پیش بروم و آگاه باشم که همین تضادها هستند که باعث قوی‌شدن من می‌شوند.

منبع: سی‌دی «دعانویس»
نویسنده: همسفر سمیه، رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر سمیه، رهجوی راهنما همسفر فاطمه‌ (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر افسون، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نایین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .