English Version
This Site Is Available In English

سی‌دی‌ها یک فرصت طلایی برای یاد گرفتن

سی‌دی‌ها یک فرصت طلایی برای یاد گرفتن

سلام دوستان بهناز هستم یک همسفر

فایل‌های صوتی در کنگره۶۰ یکی از مهم‌ترین ابزارهای آموزش و رشد من بوده‌اند. زمانی‌که وارد کنگره شدم، ذهنم آشفته بود و هنوز نمی‌توانستم مطالب را خوب درک یا تحلیل کنم، اما گوش‌دادن بهاین فایل‌های صوتی کمک کرد تا آرام‌آرام آموزش‌ها در من رسوخ کند و نگرش تازه‌ای نسبت به زندگی، اعتیاد و درمان پیدا کنم.

فایل‌های صوتی برای من فقط یک منبع آموزشی نیستند؛ بلکه نوعی گفت‌وگوی عمیق و مستمر یا راهنمایی هستند که حتی وقتی در جلسه حضور ندارم، می‌تواند مرا هدایت کند. بارها پیش آمده که در شرایط سخت یا زمانی که احساس می‌کردم حال روحی‌ام خوب نیست، یک فایل صوتی را گوش داده‌ام و پاسخ سؤالم یا نوری برای ادامهٔ مسیر پیدا کرده‌ام.

از دیگر فواید فایل‌های صوتی این است که آموزش را پیوسته و منظم در زندگی‌ام قرار داده است. یعنی اگر جلسه‌ای نباشد یا راهنما حضور نداشته باشد، باز هم من از مسیر دور نمی‌شوم؛ چون همیشه یک منبع مطمئن برای دریافت انرژی، آگاهی و تجربه در اختیار دارم. همچنین با نوشتن، فهمم از مطالب چند برابر شد و یاد گرفتم که چگونه تفکر کنم و مسئله‌ها را از زاویهٔ دیگری ببینم.

به‌طورکلی فایل‌های صوتی کمک کرده‌اند تا دانایی کاربردی در من رشد کند؛ دانشی که صرفاً شنیدن نیست، بلکه عمل‌کردن و تغییرکردن است. امروز می‌دانم که اگر به تعادل رسیده‌ام، بخش بزرگی از آن را مدیون همین آموزش‌ها، تکرار و تمرین آن‌ها هستم.

سلام دوستان زینب هستم یک همسفر

پایه و اساس آموزش در کنگره، مکتوب کردن فایل‌های صوتی و آموزشی از طریق همه اعضای کنگره۶۰ است. نوشتن فایل‌های صوتی باعث می‌شود افراد مانند دانه‌های تسبیح در کنار هم و روی یک نخ قرار بگیرند و به یک‌دیگر متصل باشند. هر هفته فایل آموزشی از طریق اپلیکیشن دژاکام به دست همه اعضا می‌رسد که جناب مهندس حسین دژاکام مطالب بسیار پربار و قابل فهم را به زبان ساده  برای همه افراد بیان می‌کنند.

شاید قبلا بحث علمی را که از آن آموزش بگیریم و مفهوم آن را درک کنیم، کمتر نوشته باشیم، ولی مطالب فایل‌های آموزشی دنیای دیگری از علم را به ما نشان می‌دهد. وقتی فایل صوتی را چند بار گوش کنیم و بنویسیم به عمق مطالب بیشتر پی می‌بریم.

در حین نوشتن حس‌های بینایی و شنوایی ما درگیر می‌شوند و ذهن ما با تمرین و تمرکز بیشتر خود را قوی می‌کند. نوشتن و گوش دادن به فایل‌های صوتی مانند سوخت عمل می‌کند که حرکت و رشد ما را در کنگره ممکن می‌سازد و ما به سمت آگاهی و تعادل هدایت می‌شویم.

امیدوارم قدر مطالب آموزشی کنگره را بدانیم و برای کاربردی کردن آن‌ها تلاش کنیم.

سلام دوستان سمیرا هستم یک همسفر

نکته‌ اصلی در نوشتن‌ فایل‌های صوتی این‌ است که من با نوشتن، فکر و ذهن خود را‌ متمرکز می‌کنم و مطالب را بهتر درک می‌کنم، نوشتنفایل‌های صوتی نوعی‌ آموزش است و گوش دادن آن به تنهایی‌ کارایی ندارد، زیرا باید نکات آن‌را‌ تجزیه و تحلیل کنیم تا بفهمیم‌ و در زندگی خود بکار ببریم.

من در هنگام نوشتن، دقت بیشتری دارم و این باعث‌ می‌شود تا مطالب را بهتر و عمیق‌تر درک کنم، تکرار مطالب باعث می‌شود در ذهن من بمانند و برای یادگیری بهتر باید بنویسم. وقتی بهتر مطالب را درک کنیم، می‌توانیم در زندگی خود به‌صورت عملی اجرا کنیم.

نوشتن فایل صوتی باعث قوی‌تر شدن ذهن نیز می‌شود. خدا را شاکرم که در کنگره هستم و می‌توانم از آموزش‌های کنگره بهره ببرم.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر

اگر انسان دانایی خود را افزایش ندهد زندگی همراه با آرامشی نخواهد داشت. عاملی که باعث می‌شود در انسان تغییر به‌وجود آید و جایگاه او را ارتقاء دهد قدرت تشخیص است.
وقتی درک و تشخیص درست از مسائل داشتیم در نتیجه می‌توانیم انتخاب درست انجام دهیم و انتخاب درست زندگی یک انسان را دگرگون می کند. حال چگونه این اتفاق می افتد؟ پاسخ این است که باید مثلث دانایی در انسان رشد کند و یکی از مهم‌ترین اضلاع این مثلث آموزش است چرا که انسان به علت عدم آموزش و نداشتن آگاهی نسبت به مواد مخدر گرفتار آن می‌شود؛ آموزش سلاحی است برای نبرد با اعتیاد و اشخاصی که در کنگره از این سلاح استفاده کنند به راحتی می توانند غول اعتیاد را به زانو درآورد.

تولید این علم با ارزش توسط آقای مهندس حسین دژاکام انجام می‌شود و از طریق نرم‌افزار کنگره و فایل‌های صوتی در دسترس اعضای کنگره۶۰ قرار می‌گیرد و این یک فرصت طلایی است برای یادگرفتن؛ چراکه اگر من از استادم این قوانین را یاد بگیرم خیلی راحت می‌توانم به زندگی خود سر‌وسامان دهم در غیر این‌صورت روزگار به من آموزش خواهد داد و متاسفانه روزگار معلم مهربانی نیست. نکته مهم این است که برای یادگیری باید نوشت، پیامبر اکرم (ص) حدیثی دارند که می فرمایند: «علم را با نوشتن به زنجیر بکشید.» که توجه به این نکته بسیار بسیار اهمیت دارد.

به نظر من نوشتن شاید در ابتدا برای یک سفر اولی کمی سخت باشد و اهمیت آن را در ابتدا متوجه نشود، اما موضوعاتی که می‌تواند اهمیت نوشتن را به ما نشان دهد در مشارکت خود بیان می‌کنم هر چند کامل نیستند. اولین چیزی را که نوشتن می‌تواند به من آموزش دهد، صبر و حوصله است که با نوشتن نکته به نکته به صورت دقیق به من صبر و همین‌طور دقت در عمل را آموزش می‌دهد.

رابط خبری: همسفر منیژه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)    
ارسال: همسفر‌ سمیه رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) دبیرسایت
همسفران نمایندگی عمان‌سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .