English Version
This Site Is Available In English

آموزش‌ها به‌تدریج در ذهن و آرشیو ما ماندگار می‌شود

آموزش‌ها به‌تدریج در ذهن و آرشیو ما ماندگار می‌شود

                                                              به نام خدایی که داننده رازهاست                         نخستین سرآغاز آغازهاست.

نقش سی‌دی‌ها و نوشتن آن در آموزش

همه ما در کنگره متوجه این هستیم که باید برای تغییر از یک نقطه‌به‌نقطه دیگر حرکت کرد و اگر این حرکت آموزشی در خود نداشته باشد حرکتی بی‌فایده است کنگره 60 معتقد است بحرانی که یک مصرف‌کننده مواد مخدر با آن مواجه است سه مؤلفه دارد که همان مثلث درمان یعنی جسم، روان و جهان‌بینی می‌باشد که جسم و روان با روش DST و داروی OT کاملاً قابل‌درمان است اما ضلع جهان‌بینی همان بخشی است که ضامن فرد برای درمان با وضعیت مناسب است و منشأ ای جز آموزش ندارد.

یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین آموزش‌ها در کنگره سی‌دی‌ها و نوشتن آن است ما فقط آموزش‌های کنگره 60 را فرامی‌گیریم و یک راهنما هم آموزش‌های کنگره را با زبان و حس خود به ره‌جو منتقل می‌کند و این آموزش‌های کنگره است که به ما شیوه درست زندگی را آموزش می‌دهد. سی‌دی‌های کنگره آموزش‌های به‌روزی هستند که هر هفته توسط مهندس دژاکام در اختیار ما گذاشته می‌شود که وقتی این سی‌دی‌ها را گوش می‌دهیم و می‌نویسیم این آموزش‌ها به‌تدریج در ذهن و آرشیو ما ماندگار می‌شود و تأثیر خود را روی انسان می‌گذارد و به خاطر همین به‌روز بودن آگاهی و آموزش‌های کنگره است که راهنمایان و ایجنت تا و دیده‌بان‌ها هم سی دی می‌نویسند چون نباید آموزشی به غیر آموزش‌های کنگره به رهجو انتقال دهیم و بر همه رهجو ها واجب است که این آموزش‌ها را فراگیرند.

اگر بخواهیم در زندگی پیشرفت کنیم و درنهایت به موفقیت، آسایش و آرامش برسیم باید تغییر کنیم که نیاز به نقشه‌ای دقیق داریم که این نقشه همان کتاب‌ها و چهارده وادی و سی‌دی‌ها هستند مسلماً با صرف وقت و مطالعه و نوشتن سی‌دی‌ها تبدیل به گنجینه‌ای سرشار از اطلاعات باارزش می‌شود که تأثیر به سزایی در زندگی فردی و اجتماعی ما می‌گذارد که باعث می‌شود تا تصمیم آگاهانه بگیریم و از بروز خطاها جلوگیری کنیم و روند زندگی خود را به گونه دیگری رقم بزنیم درنهایت از گوش دادن و نوشتن سی‌دی‌ها غافل نشویم که هر آنچه برای درست زندگی کردن نیاز داریم در کنگره مهیا است و نعمت و سعادتی است که در اختیار ما قرار داده‌شده است.

نگارنده : مسافر راهنما حمید 

تایپ و تنظیم : مسافر آرش ل 5

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .