English Version
This Site Is Available In English

هر کدام از سی‌دی‌ها گویی یک کتاب ناب هستند

هر کدام از سی‌دی‌ها گویی یک کتاب ناب هستند

هر مرکز علمی برای ارائه آموزش‌های لازم به افراد، نیازمند منابع آموزشی است. کنگره۶۰ نیز یک مرکز علمی و تحقیقاتی است که برای ارائه آموزش به اعضای خود، یک سری منابع آموزشی از جمله کتاب، جزوات و سی‌دی‌های آموزشی دارد. افرادی که سالیان سال درگیر تاریکی اعتیاد هستند از برخی آموزش‌ها به دور بودند و راه خود را گم کرده‌اند. هر یک از اعضا بعد از ورود به کنگره‌۶۰ و فهمیدن نحوه درست درمان و آموزش، باید از منابع موجود برای شروع سفر و طی کردن مراحل درمانی استفاده نمایند که یکی از این منابع، سی‌دی‌ها هستند که شخص ابتدا نرم‌افزار دژاکام را در گوشی خود نصب می‌کند و در ادامه باید هر هفته یک سی‌دی را از طریق نرم‌افزار خریداری کند و آن را گوش دهد و شروع به نوشتن آن سی‌دی نماید. مزایای زیادی در نوشتن سی‌دی است از جمله این‌ که فرد هنگامی که به سی‌دی گوش می‌دهد فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد مطالب را متوجه می‌شود، ولی هنگامی که می‌‌نویسد مطالب بیشتری از سی‌دی را متوجه می‌شود.

از دیگر فواید سی‌دی نوشتن، بالا رفتن تمرکز فرد است چون باید هم‌ زمان که گوش می‌دهد شروع به نوشتن کند و انجام دادن این دو کار با هم، دقت و تمرکز را بالا می‌برد. نوشتن سی‌دی خود یک نوع مدیتیشن است. زمانی که انسان قلم بر دست می‌گیرد و می‌نویسد، لبریز از آرامش می‌شود. زمانی که ذهن انسان پر از دغدغه‌ها و مشکلات روزانه است می‌تواند با گوش دادن و نوشتن سی‌دی، خود را ریلکس کند، حتی نوشتن سی‌دی  افراد را از بیماری آلزایمر دور می‌کند. هر سی‌دی به صورت هفتگی ارائه شده و مطالب کاربردی و به‌روز توسط مهندس دژاکام و استاد امین بیان می‌شود. هر کدام از این سی‌دی‌ها گویی یک کتاب ناب هستند که هر فرد با گوش کردن به آن می‌تواند جواب سوالات خود و راه‌حل مشکلاتش را پیدا کند و در راه درستی قدم بگذارد. این‌ که انسان، استاد فهیم و با تجربه‌ای داشته باشد از نعمت‌های الهی است.

خداوند را سپاس که در کنگره۶۰ با وجود پر برکت مهندس دژاکام و استاد امین تمام اعضای کنگره از این نعمت برخوردار هستند. خوبی سی‌دی‌ها این است که تمام حرف‌هایی که مهندس دژاکام در روز سه‌شنبه هر هفته در جلسه برای حاضرین می‌گویند، ضبط شده و در نرم‌افزار دژاکام قرار داده می‌شود و این موضوع باعث می‌شود در سراسر ایران از این مطالب افراد بهره بگیرند. با وجود این سی‌دی‌ها یک نوع عدالتی به تمام معنا در آموزش‌های کنگره وجود دارد. هر یک از ما می‌توانیم به جای این‌ که دنبال کتاب‌های مختلف یا کلاس‌های متعدد باشیم با استفاده از سی‌دی‌های کنگره۶۰ راه و مسیر درست زندگی را پیدا می‌کنیم. برای رسیدن به حالِ خوش فقط یک راه وجود دارد و آن راه صراط مستقیم است که کنگره۶۰ این مسیر زیبا را با منابع خوب آموزشی که دارد، ذره ذره به ما آموزش می‌دهد فقط کافی است که طبق قوانین و مقررات کنگره۶۰ رفتار نماییم تا به آن آرامش و حال خوش برسیم.

منبع: سایت مرکزی و صحبت‌های چهارشنبه جناب مهندس
نویسنده: راهنما همسفر معصومه
رابط‌خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون‌‌‌‌ششم)
عکاس: همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ویرایش: همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون‌ششم) دبیر اول سایت

ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر منصوره (لژیون‌ هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .