English Version
This Site Is Available In English

جشن گلریزان

جشن گلریزان

سومین جلسه از دوره بیست و دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران آقا، نمایندگی حسنانی با استادی پهلوان محترم مسافر علی، نگهبانی دنور مسافر حسن، دبیری دنور  مسافر جعفر، با دستور جلسه "گلریزان" روز چهارشنبه مورخ 21 آبان ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود؛ تا جهان باقی و آئین محبت باقی است. خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم و می‌توانم از حضور شما عزیزان استفاده کنم.

از استاد سردار و آقای مهندس و خانواده محترمشان به خاطر اینکه این بستر را فراهم کردند تشکر می‌کنم.

امروز روز جشن است؛ یکی از قشنگ‌ترین و باشکوه‌ترین جشن‌های کنگره60، گلریزان است؛ چون روز عمل کردن است، یکسال برای چنین روزی آموزش گرفته‌ایم تا از نقطه سخن به عمل در بیائیم.

کنگره60 از گذرگاهای سختی عبور کرده است، ما نباید گذشته‌مان را فراموش کنیم اشخاصی قبلاً این معبر را باز کرده‌اند تا ما به راحتی عبور کنیم اما ما از یوم‌الحسرت آمده‌ایم یادمان رفته است؛ روز الست که پیمان بستیم خداوند فرمود بروید تا ببینم پیمان و ایمانتان چگونه است، زمانی که اعلام می‌کنم کاری را می‌خواهم انجام بدهم آیا انجام خواهم داد؟ دیده‌بانان معبرها را باز می‌کنند و از جان، مال و وقتشان می‌گذرند، کسانی بودند که چراغ اینجا را روشن نگاه داشتند تا ما به درمان برسیم.

ما به اینجا می‌آییم و مرتب و منظم از این بستر استفاده می‌کنیم به واسطه لژیون سردار است در بهشتی که خداوند وعده‌اش را داده است قرار داریم؛ بهشت همین کنگره60 است؛ 27 سال است که آقای مهندس کنگره را تأسیس نمو‌ده‌اند و از یک نمایندگی به 160 نمایندگی در کل کشور رسیده است همه این‌ها با وجود خدمت مالی که در این لژیون صورت می‌گیرد اتفاق می‌افتد.

لژیون سردار ضلع ایمان کنگره60 است ما باید در ضلع ایمان حرکت کنیم، اگر حرکت نکنیم اصلاً کاری نکرده‌ایم؛ اگر به ما گفتند این مکان را تخلیه کنید ما باید چه کاری انجام بدهیم؟ این نمایندگی اجاره‌ای است و لژیون سردارمان حرف اول را می‌زند، حتماً باید به فکر خرید یک مکان جدید باشیم.

خدا را شکر امسال از نمایندگی حسنانی چندین پهلوان اعلام حضور نمودند، این کار عظیم و بزرگی است که حلاوت و شیرینی آن را همه ما باید سعی کنیم بچشیم؛ اگر بخواهیم لذت پهلوانی را بچشیم باید سختی آن را هم تحمل کنیم بهشت را به بهاء می‌دهند نه به بهانه.

 

نمی‌دانم چه حکمتی در این نهفته است که افراد برای درمان اعتیاد وارد کنگره60 می‌شوند، اما ماندگار می‌شوند الان پیشکسوت‌های ما چندین سال است در کنگره حضور دارند و هنوز هم دلشان نمی‌خواهد که بروند، چه تغییر بزرگی در ما بوجود آمده است؟ وقتی وارد لژیون سردار می‌شویم مانند این است که وارد شهربازی شده‌ایم که بازی‌های قشنگی را آنجا می‌بینیم و تا دیر وقت در آنجا می‌مانیم.

در لژیون سردار با شش میلیون تومان عضو جایگاه سردار می‌شویم و بعد از آن دلمان می‌خواهد دنور شویم و ذوق پهلوان شدن برای پرداخت 600 میلیون تومان را پیدا می‌کنیم، جایگاه نشانی در بی‌نشانی و پرداخت 3 میلیارد تومان لذتی وصف نا‌شدنی است، گویی قدم به وادی عشق می‌گذاریم.

در زمان قدیم اگر شخصی به سفر مذهبی مشرف می‌شد لذتی عجیب را بعد از عبور از زیر قر‌آن تجربه می‌کرد و ما امروز همین لذت را با وارد شدن به لژیون سردار که بخشش را به ما می‌آموزد تجربه می‌کنیم در کنگره ما موادمان، سیگارمان را می‌بخشیم و الان می‌خواهیم فقرمان را ببخشیم؛ کسی که به غربت اعتیاد گرفتار می‌شود در همه جایگاه‌های اجتماعی تحقیر می‌شود و ما نباید گذشته خودمان را فراموش کنیم.

ما در ثروت، علم و شرافت آقای مهندس، ثروتمند، دانشمند و شرافتمند شده‌ایم، جشن گلریزان یادآور آن‌ روزهای تلخ است که اگر بخواهیم، کام ما را شیرین می‌کند؛ جشن گلریزان مانند دشت حاصل‌خیزی است که ما بذرمان را در آن می‌کاریم، حالا باید ببینیم بذری که ما می‌کاریم چقدر ارزش دارد، هر کس به اندازه خودش بذر می‌کارد، تک‌تک ما به هر میزان که در این جشن می‌بخشیم، قطعاً در ساخت نمایندگی جدیدی مشارکت کرده‌ایم در هر شهر و دیاری که می‌خواهد باشد این یک رسالت است که به بهترین شکل باید امتحان خود را پس بدهیم.

خوش بهاری می‌رسد میخانه‌‌ها سامان کنید 
برگ عیش آماده بَهر گلریزان کنید

فصل گُل در خانه بودن عمر ضایع کردن است
با حریفان موافق روی در بَستان کنید

در ادامه جشن گلریزان برگزار شد:

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .