English Version
This Site Is Available In English

مادیات لازمه زندگی همه ماست

مادیات لازمه زندگی همه ماست

کارگاه‌ آموزشـی خصوصی کنگـره ۶۰ ویژه‌ی مسـافـران نمایندگی حکیـم هیـدجی، با استادی راهنمای محترم مسافر روح‌ اله، نگهبانی مسـافر علی و دبیری مسـافر حسن با دستور جلسه‌ی « گلریزان» یکشنبه ۱٨ آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد. 

خلاصه سخنان استاد: سلام دوستان روح الله هستم یک مسافر. ممنونم از آقای دبیر و دوستان که نوشتارها را خواندند. خداوند را شاکر وسپاسگزارم که امروز هم در کنگره حضور دارم و آموزش می‌بینم. از ایجنت مرزبانان نمایندگی و نگهبان لژیون سردار علی آقا تقدیر و تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم. درمورد دستور جلسه که هفته گلریزان است، این هفته را در راس به آقای مهندس، خانواده محترمشان و اعضای کنگره ۶۰ علی الخصوص نمایندگی حکیم هیدجی تبریک می گویم. در مورد دستور جلسه بخواهم مشارکت داشته باشم در کنگره ۶۰ یاد می‌گیریم در مورد هرچیزی که می‌خواهیم صحبت کنیم اول آن مساله را بشکافیم که در مورد چه چیزی قرار است صحبت کنیم.گلریزان سنت حسنه و نیکی است که در زمان‌های گذشته در کشور ما این اتفاق می افتاده و یک سنت خوب و بجایی است که مثال، شخصی به مشکلی بر می‌خورده یا کاسبی کم می آورده یا دختری می‌خواسته ازدواج کنه یا کسی از دنیا می‌رفته، هزینه کفن و دفن را نداشته یا هزینه آن عروسی را نداشته، اهالی محل جمع می‌شدند و این سنت را به اجرا در می آوردند. من خودم ندیدم ولی در فیلم‌ها دیدیم، پارچه‌ای پهن می‌کردند، گل می‌ریختند و هر کس به توان خودش پول می‌انداخت داخل آن پارچه. در واقع کمک می‌کردند به آن شخص که زمین خورده یا مشکل مالی داشته‌ است؛ به هر دلیلی می‌گفتند این شخص را کمک کنیم تا برگردد به جایگاه قبلی‌اش و یک سنت خیلی خوبی بوده است، که رفته رفته یا خیلی کم شده یا متاسفانه اصلا دیگر نیست. ولی آقای مهندس این را قرار داده و می‌فرمایند: هر NGO یاگروهی می‌خواهد در آن کاری که انجام می‌دهد یا فعالیت می‌کند باید سه تا اصل و پایه را در نظر بگیرد؛ یک علم و دانش است که مرتبط با آن سیستم است. دوم تربیت متخصص و نیروی انسانی است که تربیت کند و آن کار را انجام دهد و سومین مورد توان مالی است که این سه اصل در هر سیستمی که بدنبال رشد و توسعه است باید باشد .
حال علم آن سیستم، مثال کنگره۶۰ را در نظر بگیریم، همان روش DST من که به عنوان سفر اولی درمان می‌شوم  در آن علم پیشرفت می‌کنم، باید تلاش کنم من که سیگارم را درمان می‌کنم و در علم کنگره۶۰ فعالیت می‌کنم یا به روش مهندس دژاکام وزنم را کم می‌کنم، در روش کنگره ۶۰ فعالیت می‌کنم.
قسمت نیروی انسانی یا تربیت متخصص که در این سیستم خدمت می‌کند مرزبان، قسمت سایت یا مسئول OT یا راهنما است این‌ها همان متخصص‌های کنگره ۶۰ هستند و دارند در این قسمت فعالیت می‌کنند، که روز به روز این علم پیشرفت بکند.
آقای مهندس هم می‌فرمایند هر کسی در هر جایگاهی خدمت می‌کند باید یکی را بعد از خودش تربیت کند یعنی مسئول سایت باید یکی را تربیت کند برای بعد از خودش و تحویل دهد، سومین مورد همان توانایی مالی یا پول هست که در کنگره ۶۰ همین گلریزان یا لژیون سردار اتفاق می‌افتد. پول نیاز است و ما در بعد فیزیکی جهان یا جهان ماده است و مادیات لازمه زندگی  می‌باشد حتما باید این پول باشد، آقای مهندس هم این را گذاشتند که ما اول توان مالی خودمان را بالا ببریم و بعد بیاییم در گلریزان شرکت نماییم. زمانهای گذشته قبل از ما زمانی که ما اصلا مصرف کننده نبودیم، خیلی‌ها زحمت کشیدند و خدمت کردند و تلاش کردند، این سیستم را بوجود آوردند. من وقتی به کنگره آمدم همه چیز آماده بود، به قولی سر سفره آماده نشستم. وظیفه من هم این است تلاش کنم و این سیستم را سر پا نگه دارم و الان نوبت من است. آقای مهندس در مورد این موارد صحبت می‌کند می‌خواهد من یاد بگیرم مال من نیست و من نمی‌توانم برای خودم نگه دارم، از امکاناتی که هست استفاده کنم و در اخر از بین ببرم. مال من نیست، بلکه دیگران هم حق استفاده دارند و باید تلاش کنم این ساختار را به نسل‌های بعدی انتقال دهم، این صندلی که روی آن نشستم قبل من آمدند خدمت کردند هزینه دادند و در گلریزان‌ها شرکت کردند. این سالن که اینجاست زمانی از شعبه‌های دیگری آمدند هزینه کردند نیروی انسانی آمد در حالی که اصلا شناختی از من نداشتند و این خیلی برایم مهم است، کسانی که اصلا من را نمی شناختند به من خدمت کردند، من هم در ادامه باید خدمت کنم؛ هم جانی وهم مالی .
آقای مهندس در مورد پول صحبت می‌کنند و می‌گویند پول اصلا مال ما نیست، هر کسی هر اندازه ای که در حسابش است، مال آن شخص نیست به آن شخص داده می‌شود نسبت به آن عملکردش هم در صور آشکار و هم در صور پنهان. مثال می‌گویم آن روز پهلوان محترم هم گفتند صدتا به من داده می‌شود که تمام صدتا مال من نیست نود تا مال من است و ده تا مال من دیگران است، اگر طمع کنم وآن ده تا را نبخشم آن نود تا را هم خراب کردم و از دستم رفته. در واقع من دارم بخودم کمک می‌کنم، تزکیه و پالایش می‌کنم.

وقتی در گلریزان شرکت می‌کنم روی قسمت بخشش کار می کنم. لژیون سردار لژیون ایمان است که اگر بخواهم به علم بهتر زندگی کردن دست پیدا کنم مسیرش لژیون سردار است هر چقدر می‌توانم بخشش انجام دهم، تازه آن حس باز می‌شود و می‌توانم درک بهتری از مسایل داشته باشم.
از اینکه به حرف‌های من توجه کردید از همه شما ممنونم.


برگزاری جشن و مراسم گلریزان با حضور مسافران و راهنمایان گرامی و پیشکسوتان عزیز

مرزبان محترم کشیک: مسافر رضا

عکاس، تایپ: مسافر صفر
صدابردار، ثبت: مسافر مهدی


مسافران نمایندگی‌های حکیم هیدجی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .