English Version
This Site Is Available In English

گلریزان فرصتی ارزشمند برای تمرین بخشندگی است

گلریزان فرصتی ارزشمند برای تمرین بخشندگی است

اعضای کنگره ۶۰ در طول سال چهار جشن برگزار می‌کنند:
۱. جشن هفته راهنما
۲. جشن هفته همسفر
۳. جشن ایجنت و مرزبان
۴. جشن گلریزان
در هفته جاری، ما جشن گلریزان را پیش رو داریم. در این جشن، هر کس به اندازه توان خود مبلغی را به حساب کنگره واریز می‌کند. به نظر من، اهمیت این هفته و جشن گلریزان در این است که اگر کنگره به من کمک کرده تا اعتیادم و سیگارم درمان شود، یا مشکل اضافه وزنم برطرف گردد و به حال خوش برسم، من نیز دوست دارم دیگران بتوانند از این بستر نجات‌بخش استفاده کنند. بنابراین وظیفه دارم برای پابرجا ماندن آن کمک کنم. جناب مهندس همیشه می‌فرمایند: برای آنکه یک مجموعه پایدار بماند، باید سه مؤلفه در آن وجود داشته باشد:
۱. نیروی متخصص
۲. دانش مورد نیاز
۳. توان مالی
در این هفته، برای تقویت توان مالی کنگره، جشن گلریزان برگزار می‌شود. مهم‌ترین نکته این است که: دیگران کاشتند و ما خوردیم؛ اکنون ما باید بکاریم تا دیگران بخورند. اگر امروز به واسطه درمان سیگار خواب راحت دارم، اگر در محل کار و خانواده بوی نامطبوع سیگار از من به مشام نمی‌رسد، اگر تنگی نفسم رو به بهبود است، اگر جایگاه اجتماعیم در حال ترمیم است، اگر در طول ماه پولی بابت خرید سیگار پرداخت نمی‌کنم، و اگر احساس اعتمادبه‌نفس و غرور دارم، همه این‌ها را مدیون کنگره هستم. و چون از صمیم قلب آرزو دارم دیگران هم بتوانند از این بستر استفاده کنند، در حفظ و گسترش آن تلاش می‌کنم. یکی از جلوه‌های این تلاش، حمایت مالی است که در هفته گلریزان با تمام توان در آن شرکت می‌کنم.
از سوی دیگر، شرکت در جشن گلریزان تأثیر مهمی بر صور پنهان من می‌گذارد، چراکه این جشن تمرینی است برای بخشندگی. کنگره علاوه بر درمان اعتیاد، سیگار و جسم من، افکار و جهان‌بینی‌ام را نیز از نو می‌سازد. یکی از صفاتی که در کنگره باید بیاموزم و در زندگی به‌کار ببرم، صفت بخشندگی است؛ و جشن گلریزان فرصتی ارزشمند برای تمرین بخشندگی است.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .