English Version
This Site Is Available In English

گلریزان، تجلی يکی از فرامین الهی یعنی بخشش است

گلریزان، تجلی يکی از فرامین الهی یعنی بخشش است

«خداوند آن‌قدر به این موجود( انسان) بها می‌دهد، اما خود او بهای خود را نمی‌دهد و در ادامه همواره ناسپاس است. انسان‌ها در خسران هستند و جهل در ادامه حلقه‌های آن‌ها همچنان با تداوم ادامه دارد.» کنگره۶۰ یک سازمان مردم نهاد بوده که در مسیر درمان اعتیاد حرکت کرده و به عزیزانی که از اعتیاد خود رنج می‌برند و خواهان رهایی هستند، کمک می‌کند. تمام خدمات برای فرد مصرف‌کننده و خانواده‌اش برای رسیدن به درمان کاملا رایگان بوده است. همانگونه که از اسم آن پیداست، جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰، سازمانی بوده که انسان‌ها را دوباره احیاء می‌کند و کسانی که روزی مانند مرده متحرک بودند را جان دوباره می‌بخشد و هیچ‌گونه کمکی از نهادهای دولتی و... دریافت نمی‌کند، بلکه اعضاء بر مبنای معرفت و دانشی که آموخته‌اند با میل و اراده خود مبالغی را پرداخت می‌کنند.

آقای مهندس حسین دژاکام خود توانستند که راه درمان اعتیاد را بیابند، خود را درمان کنند و در ادامه ماندند و از وقت، زمان، خانواده‌ و...خود گذشتند تا به انسان‌های دردمندی که از اعتیاد خود رنج می‌برند، کمک کنند که این همان بخشش است.

گلریزان یک سنت دیرینه در تاریخ ایرانیان بوده که تجلی یکی از فرمان‌های الهی یعنی بخشیدن و انفاق کردن از چیزی که در اختیار انسان است را نشان می‌دهد تا انسان بتواند بخشی از آنچه دارد را به دیگران ببخشد؛ بخشش و انفاق باید از بهترین قسمت مال انسان باشد نه از اموال کم ارزش. خداوند در انسان قدرت بخشش را قرار داده است. وقتی‌که قدرت و ظرفیت بخشش در انسان شکل گرفت از جان خود نیز می‌گذرد. افرادی که درگیر اعتیاد هستند به فرمایش آقای امین در عمیق‌ترین تاریکی‌ها قرار دارند، کسی که در اعتیاد است، پوسته‌ای دور خودش کشیده است و فقط تحت فرمان و اسیر نیروهای منفی  و بازدارنده است. چه بسیار افرادی هستند که به درمان رسیده‌اند، در روزگاری که عصا را از نابینا می‌دزدند، کجای دنیا بدون دریافت پولی به انسان‌های دردمند، ناامیدی که درگیر اعتیاد هستند را به مسیر نور هدایت می‌کنند.

هدف از برگزاری جشن گلریزان در کنگره۶۰ چیست؟ انسان موجودی است که دارای روح بوده و به همین خاطر تمام صفاتی که در وجود خداوند است، در انسان نیز نهفته شده است و این انسان است که باید آن‌ها را در خود بیابد، متجلی کند و بتواند صفات و انرژی‌های نهفته خود را که زیر خاکسترها مدفون شده‌اند را بیابد و بیرون بکشد.

کمک‌ها در کنگره۶۰ داوطلبانه بوده که باعث خودکفایی کنگره می‌شود و در راه رسیدن به اهدافش یاری می‌رساند. تاکنون در این سازمان چندین هزار نفر از مصرف‌کنندگانی که در تاریکی و رو به نابودی بودند، نجات یافتند و در ادامه در درمان بسیاری از بیماری‌های غیرقابل درمان و لاعلاج امروزی به جهانیان نشان می‌دهد که با استفاده از متد DST که معجزه قرن است، اتفاق‌های بسیاری خواهد افتاد. یک عده‌ای در کنگره هستند که وقتی به رهایی می‌رسند، می‌روند و عده‌ای دیگر می‌خواهند، خدمت و مشارکت کنند و می‌دانند که وعده‌ خداوند دروغ نیست. اگر انسان از مالش به دیگران کمک کند، خیر و برکت آن زیاد می‌شود و اگر کمک نکند، در اصل خودش را نابود کرده است. این مبالغ صرف توسعه مکان‌ها، خرید زمین برای شعبات، امور تحقیقاتی در حوزه درمان یک‌سری بیماری‌های لاعلاج، احداث دانشگاه و... است.

گلریزان روزی است که انسان مورد امتحان خداوند قرار می‌گیرد که آیا از آنچه که خداوند در اختیار انسان قرار داده را می‌تواند ببخشد و بخشی از آن را به دیگران بدهد! گاهی انسان ناسپاس می‌شود و چشم‌هایش را به روی داشته‌هایش می‌بندد که همان کافر شدن است و دچار نسیان می‌شود، فراموش می‌کند که خداوند چه نعمت بزرگی به او عطا کرده و چه حال خوشی دارد، خانواده‌اش در کنار هم لبخند می‌زنند و خوشحالند.

در کنگره گفته می‌شود که با خداوند معامله نکنید و هیچ توقعی از خداوند و بندگان خدا نداشته باشید، این همان عشق بلاعوض است. عاشق را حساب با عشق است با معشوق چه کار. محبت به لمس و سخن نیست، درسی است که آغاز و پایان مشخصی ندارد، درسی است که انسان باید بیاموزد تا زندگی بهتری داشته باشد  هرچه انسان عاقل‌تر، باشعورتر، عاشق‌تر و با ایمان‌تر باشد این درس را بیشتر آموخته است و برای این‌که انسان بتواند به آسایش و آرامش برسد؛ باید درس محبت را بیاموزد شاید خداوند نعمت‌های فراوانی در اختیار انسان قرار داده اما مهم توانایی استفاده از آن‌هاست، شاید ثروت زیادی داشته باشد اما قدرت و توانایی بخشیدن را نداشته باشد. این روز یک امتحان است فرصتی است تا انسان بتواند آن قدرت را در خود به وجود بیاورد و بتواند از آن به نحو احسن استفاده کند. بخشش، سبب رشد، تکامل و ارتقاء انسان می‌شود.

انسان گاهی ترس از آینده دارد که به فرموده استاد امین باید در دل ترس رفت و بداند که نیروهای الهی آن را حمایت خواهند کرد. برگزاری این جشن فرصتی است برای محک زدن انسان‌ها توسط خودشان که چه‌قدر توانایی و قدرت بخشش دارند. روز شکرگزاری از خداوند است؛ بابت نعمت‌هایی که به انسان داده شده است. انسان بودن یعنی سپاس از هستی، از قدرت مطلق. آقای مهندس حسین دژاکام نه تنها انسان‌ها را از تاریکی اعتیاد، خارج کردند بلکه درس درست زندگی کردن را به آن‌ها آموزش می‌دهند، درس بخشندگی را یاد می‌دهند و علم بخشیدن را با عملشان به انسان‌ها ثابت می‌کنند و یاد می‌دهند که ببخشند تا مورد بخشش خداوند قرار گیرند. انسان باید بداند بهشت را به بها می‌دهند نه به بهانه.

در نهایت از خداوند و آقای مهندس حسین دژاکام سپاسگزارم که این فرصت را برای من ایجاد کردند تا بتوانم در خود صفات و قدرت‌هایی را متجلی کنم تا به شکرانه این حال خوش و آنچه را که دریافت کردم، سپاسگزار باشم.

منابع:کتاب 60درجه، سخنان آقای مهندس حسین دژاکام، سی‌دی «قدرت بخشش» و سی‌دی «گلریزان»

نویسنده: راهنما همسفر آسیه (لژیون اول)
ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .