English Version
This Site Is Available In English

کارگاه آموزشی جهان‌بینی؛ گلریزان

کارگاه آموزشی جهان‌بینی؛ گلریزان

 

لینک دانلود فایل صوتی

پنجمین جلسه از دوره هشتاد و ششم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰؛ ویژه مسافران و همسفران؛ با استادی و نگهبانی آقای مهندس حسین دژاکام و دبیری مسافر فرهاد با دستور جلسه "گلریزان" چهارشنبه 14 آبان ماه 1404 ساعت 10:20 آغاز به کار کرد.

 

نکات مطرح شده در سخنان بنیان و نگهبان محترم کنگره ۶۰، در روز چهارشنبه مورخ چهاردهم آبان ماه هزار‌ و چهارصد و چهار:
1-در کنگره ۶۰، هر رهجو فقط یک راهنما دارد و لازم است از به‌کار بردن عنوان «راهنمای اول» و «راهنمای دوم» خودداری شود. زمانی که مطابق قوانین، تعویض لژیون انجام می‌شود و رهجو سه ماه از حضور خود در لژیون جدید را سپری می‌کند، موظف است از نام راهنمای جدید خود استفاده کند. همچنین در روز رهایی فقط راهنمای فعلی باید حضور داشته باشد .
2-برای انجام خدمت مالی، نیازی به رعایت ترتیب عضویت لژیون سردار، دنور، پهلوان و نشانی در بی‌نشانی وجود ندارد و هر فرد می‌تواند بر اساس توان و تمایل شخصی خود ، پرداخت خویش را در هر جایگاهی انجام دهد.
3-در کنگره ۶۰، دو نوع لوگو مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر دو لوگو شامل هفت خوشه گندم هستند؛ با این تفاوت که در یکی از آن‌ها، عبارت «عدالت، معرفت و عمل سالم» در داخل لوگو نوشته شده است و مخصوص مهر رسمی کنگره می‌باشد و در لوگوی دیگر، عبارت «معرفت، عدالت، عمل سالم» در بیرون دایره‌ی لوگو درج گردیده است و از این نسخه معمولاً برای سربرگ‌ها و سایر امور استفاده می‌شود.
4-در جشن گلریزان هزینه پذیرایی هر نفر: مبلغ ۳۵,۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده است و هزینه‌های مربوط به پذیرایی توسط امور مالی کنگره ۶۰ پرداخت می‌گردد.
5- در جشن گلریزان، استفاده از موسیقی زنده تحت هیچ شرایطی مجاز نمی‌باشد.
6-برای انجام خدمت‌های مالی، هرگونه تبلیغ توسط اعضا در سایت‌ها و فضای مجازی ممنوع می‌باشد.
7- نشان بی‌نشانی با توجه به نام آن، به این معنی است که  نباید کسی از انجام این خدمت توسط شما مطلع شود. از تاریخ چهاردهم آبان‌ماه، حداقل مبلغ لازم برای دریافت این نشان، سه میلیارد تومان و بالاتر می‌باشد و نشان آن توسط نگهبان کنگره ۶۰ به آن شخص داده خواهد شد.
8- پرداختی‌های گلریزان باید در شعبه‌های خودتان انجام شود و در صورتی که تمایل داشته باشید، امکان پرداخت در شعبه‌های دیگر نیز وجود دارد و منعی ندارد.

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .