English Version
This Site Is Available In English

در کنگره فرق بین صبر و تحمل را آموختم

در کنگره فرق بین صبر و تحمل را آموختم

سلام دوستان الهام هستم یک همسفر؛

در کنگره، فرق بین صبر و تحمل را آموختم و صبر به معنا پشت‌‌سر گذاشتن زمان، همراه با تلاش و کوشش لازم برای رسیدن به اهداف تعیین‌شده‌ است که گاهی اوقات سخت است؛ اما تحمل‌ یعنی بار، فشار و زوری که متحمل می‌شویم و باعث انفجار و آشوب می‌شود. همه موجودات نفس دارند و فقط انسان دارای روح است که به واسطه داشتن روح آموزش می‌گیرد و مراتب نفس در او کامل می‌شود. خداوند به انسان اختیار کامل داد تا خودش راه را انتخاب کند یا راه تقوا یا راه فجور و یک راهنمای درونی به نام عقل یا وجدان و یک راهنمای بیرونی که پیام‌آوران هستند را در وجود او قرار داد. در این وادی آمده است که خداوند مشکلات را بر سر راه انسان قرار داد تا با سازندگی در خود، آگاه‌تر و مدبرتر شود. هر چیز که در هستی وجود دارد دارای نقطه‌‌تحمل می‌باشد که اگر از آن عبور کند دچار دگرگونی می‌شود، از سیستم خارج و دچار آشوب می‌شود. تأثیر این وادی بر من این‌گونه بود که اگر می‌خواهم به آرامش برسم باید تغییر جهت دهم، از سکون به حرکت در بیایم، از نفرت به طرف عشق رهسپار شوم و اگر قدرتی دارم در جایی که باید از قدرت خود استفاده کنم استفاده نکنم و در جهت مثبت حرکت کنم و از عمل ضدارزشی دوری نمایم.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر؛

وقتی نیرویی از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌کند که باید در تمام سطوح، نقطه‌تحمل‌ تغییر پیدا کند. پیام وادی نهم برای کسانی است که به دنیایی تازه، قدم نهاده‌اند و به خویش خویشتن توجه می‌نمایند، بر شما ضروری است که از نقطه‌‌سخن حرکت کنید و به نقطه‌عمل و عملیاتی برسید و به‌رحمت ماوراء ایمان داشته باشید و بدانید که پاداش ما، به ما همیاری خواهد داد. وقتی‌ که انسان خلق شد بر سر یک دوراهی قرار گرفت: یک راه فجور و یک راه تقوا؛ اما برای انجام این امر مهم خداوند دو پیامبر را قرار داد، یکی راهنمای درون یا وجدان و آن یکی راهنمای بیرون که همان پیام‌آوران خداوند هستند و یکی پس از دیگری آمده‌اند بنابراین؛ فرمان‌ها، دستورات خداوند هستند که توسط پیامبران اعلام گردیده‌اند؛ اما راه‌ ضدارزشی، راهی است به ظاهر جذاب و دست‌یافتنی که انسان تصور می‌کند از این راه زودتر به خواسته‌های خود می‌رسد، در صورتی‌که زهری است با طعم شیرین در جامی طلایی و راه مستقیم، آبی زلال در کوزه‌ای گِلی که نوشیدن آن مایه حیات است بنابراین؛ برای پرهیز از ضدارزش‌ها باید نقطه‌تحمل خود را به‌ آرامی بالا ببریم و مسائل ضدارزشی را حل کنیم، هر چیزی که در هستی وجود دارد، نقطه‌تحمل دارد و اگر از آن عبور کند، دچار دگرگونی می‌شود، نقطه‌تحمل در انسان، کسب‌کردنی است و با تکرار در طول زمان می‌توان آن را تغییر داد پس؛ برای بالا بردن نقطه‌تحمل دو نکته ضروری است: تکرار منظم موضوع موردنظر، در نظر گرفتن گذشت زمان و اگر تمرین نکنیم، فکر نکنیم، استقامت نکنیم در زیر پنجه‌ها و دندان‌های تیز نیروهای تخریبی، قطعه‌قطعه خواهیم شد پس آنچه فرمان می‌گوید، انجام خواهیم داد: انسان چیزی را به دست نمی‌آورد مگر با سعی و تلاش خودش و هر مصیبتی بر انسان وارد شود، خودش با دست‌های خودش فراهم کرده است؛ زیرا انسان با حیوانات درنده فرق دارد چون از قدرت عقل، شعور و اختیار برخوردار است.

سلام دوستان هانیه هستم یک همسفر؛

منظور از انجام فرمان در این وادی، یعنی دوری از ضدارزش‌‌ها و قرارگرفتن در مسیر ارزش‌ها می‌باشد. به عبارت دیگر، فرمان می‌گوید: دزدی مکن، ربا مخور، خیانت نکن، حسد نورز، دروغ نگو، مال یتیم را نخو‌ر، حق همسایه را ادا کن و... اما رابطه میان انجام فرمان و نقطه‌تحمل این است که در دوران مصرف، نقطه‌تحمل انسان در مسیر ضدارزش‌ها بالاتر می‌رود و در مسیر ارزش‌ها نقطه‌تحمل کاهش می‌یابد، به‌ عبارت دیگر انسان با مصرف مواد‌مخدر و از تعادل خارج‌‌شدن، با کوچک‌ترین سخنی از کنترل خارج می‌شود و به نقطه‌آشوب می‌رسد و به‌هم می‌ریزد. زمانی‌که انسان در حالت تعادل طبیعی به سر می‌برد، حتی با شنیدن دشنام و سخن ناحق ممکن است بتواند پایداری خود را حفظ کند و از این مرحله عبور نماید؛ اما در حالت بی‌تعادلی ناشی از مصرف مواد‌مخدر، این امر ناممکن به نظر می‌رسد. در دوران مصرف، نقطه‌تحمل انسان در مواجهه با مسائل و مشکلات به شدت پایین می‌آید. این وادی، راهکار مهمی در افزایش نقطه‌تحمل انسان در مسیر ارزش‌ها و دوری از ضدارزش‌ها و قرارگرفتن در حالت طبیعی می‌باشد به عبارت دیگر؛ برای رسیدن به تعادل، به‌ همان اندازه که باید کم‌کم از ضدارزش‌ها دوری کنیم، باید در مسیر ارزش‌ها هم حرکت کنیم. فرامین الهی عامل بسیار مهمی در رسیدن به تعادل، دوری از ضدارزش‌ها و بالا بردن نقطه‌تحمل در انسان‌ها می‌باشد. در مقوله عمل به فرامین الهی، نمی‌توان گزینه‌ای اقدام نمود و این امر امکان‌پذیر نمی‌باشد، بلکه باید در مسیر دوری از ضدارزش‌ها به‌طور هم‌زمان عمل نماییم یعنی ما باید آرام‌آرام از کلیه موارد ضدارزشی دوری کنیم و این امر میسر نمی‌شود که مثلاً انسانی بخواهد دروغ گفتن خود را اصلاح نماید ولی به غیبت کردن و ربا خوردن خود ادامه دهد. از نظر فاکتور زمان، استمرار و تکرار در مسیر حرکت، دو عامل بسیار مهم در بالا بردن نقطه‌تحمل انسان در مسیر ارزش‌ها است و بیان کرده‌اند: ما یک‌شبه نمی‌توانیم انسان متعالی شویم و کلیه موارد ضدارزشی خود را اصلاح نماییم، بلکه این امر با گذشت زمان، آموزش و استمرار در مسیر ارزش‌ها میسر می‌گردد به عبارت دیگر، در جهان فیزیکی برای انجام کاری، پروسه زمان مطرح می‌باشد و تمام رویدادها و پدیده‌های فیزیکی و شیمیایی وابسته به فاکتور زمان هستند.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر؛

وقتی نیرویی از کم شروع می‌شود و به درجه بالاتری می‌رسد، نقطه‌تحمل پیدا می‌کند. خداوند وقتی انسان را آفرید به او اختیار داد و دو راه برای او قرار داد: یکی فسق و فجور و یکی تقوا. من یاد گرفتم که راه تقوا را انتخاب کنم تا به آرامش برسم و در این وادی گفته می‌شود خداوند دو راهنما برای ما فرستاده یکی راهنمای درون که همان وجدان و عقل است و یکی راهنمای بیرون که پیام‌آوران خداوند هستند و به ما آزادی و رستگاری را آموخته‌اند. ما برای رسیدن به نقطه‌تحمل نباید فقط سخن بگوییم؛ بلکه باید دیدگاه و تفکر خود را بالا ببریم که نقطه‌تحمل هر شخص، متفاوت است زیرا اگر از ظرفیت و اندازه خودش بالاتر رود و خارج شود، او را به نقطه آشوب می‌رساند که این خیلی خطرناک است، ما در این وادی آموخته‌ایم که ضدارزش‌ها را نمی‌شود تک‌شاخه‌ای یا تکی حل کرد؛ بلکه باید کامل حل شوند مثلاً اگر یک شاخه از درخت خوب نباشد، نمی‌شود همان یک شاخه را حل کرد، بلکه باید تمام درخت اصلاح شود تا میوه‌ای شیرین و خوشمزه بدهد. همه انسان‌ها یک نقطه‌تحملی دارند که در یک مرحله‌ای به پایان می‌رسد. بعضی‌ها می‌گویند: انسان جایزالخطاست و دیگری می‌گوید ممکن‌الخطاست، ولی وادی نهم می‌گوید انسان مختارالخطاست یعنی اختیار کامل دارد و اگر خطایی انجام داد، خودش مسئول آن است و در آخر، این وادی به من آموزش می‌دهد، نقطه‌تحمل در انسان کسب‌کردنی است که با استمرار و تکرار در طول زمان می‌توان آن را تغییر داد. نقطه‌تحمل در دو جهت است: یکی منفی و دیگری مثبت، در جهت منفی که با لذت و آسانی همراه است زیرا نیازی به آموزش ندارد اما در جهت مثبت، برای بالا بردن نقطه‌تحمل به آموزش، تفکر و تجربه نیازمندیم؛ بنابراین سعی کنیم که با رفتار و کردار خودمان، بی‌ادبی و نامهربانی دیگران را به نقطه آشوب نرسانیم.

سلام دوستان رویا هستم یک همسفر؛

این وادی برای من سرشار از آموزش بود و من یاد گرفتم برای بالابردن نقطه‌تحمل در زندگی، به دو اصل زمان و تمرین نیاز دارم و باید کم‌کم با صبر و تکرار، نقطه‌‌تحمل را بالا ببرم تا بتوانم به‌راحتی مشکلاتم را حل کنم. با اختیاری که خداوند به انسان داده است، باید از میان دو راهی که یک راه به ارزش‌ها و راه دیگر به ضدارزش‌ها ختم می‌شود، راهی را انتخاب کند و اگر آن راه به تقوا ختم شود و راه ارزش‌ها باشد، به نفع او خواهد بود. خداوند برای ما انسان‌ها دو راهنما قرار داد: یکی وجدان یا عقل است و دیگری پیام‌آوران خداوند که به انسان‌ها راه درست زندگی، تقوا و نیکی را آموختند.

رابط خبری: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون چهارم) دبیر دوم سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .