English Version
This Site Is Available In English

رهایی یعنی بیداری روح

رهایی یعنی بیداری روح

چهارمین جلسه از دوره اول سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶٠، ویژه مسافران نمايندگی میلاجرد با استادی مسافر قیس ، نگهباني مسافر علی‌اصغر و دبیری مسافر امید با دستورجلسه «DST.OT» چهارشنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۴، ساعت ١۶:٠٠  آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان قیس هستم یک مسافر،
سپاسگزار و شاکر خداوندم که امروز در این جایگاه قرار دارم.
از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که این بستر زیبا و پرانرژی را برای ما فراهم کردند، و همچنین از راهنمای عزیزم، آقا مهدی، ممنونم که حال خوب امروز را مدیون محبت‌ها و راهنمایی‌های ایشان هستم.

وقتی وارد کنگره شدم، هیچ چیز نمی‌دانستم. با حالی خراب و ناامید آمده بودم، اما امروز حال دلم خوب است؛ چون انسان‌های زیادی برای من زحمت کشیدند — از راهنما و مرزبان گرفته تا خادمین اوتی و کسانی که شاید حتی نامشان را هم ندانم. وظیفه خودم می‌دانم در چنین روزی از همه آن‌ها صمیمانه قدردانی کنم.

امسال دستور جلسه درباره‌ی متد DST و داروی OT است.
آقای مهندس با تجربه و آزمایش بر روی خودشان، متد DST را کشف کردند؛ متدی که حلقه‌ی گمشده‌ی درمان اعتیاد بود. این متد بر پایه‌ی زمان، نظم و شناخت جسم طراحی شده و باعث می‌شود کارخانه‌ی جسم دوباره مواد درونی مورد نیاز خود را تولید کند. پله‌های ۲۱ روزه نیز دقیقاً بر همین اساس تنظیم شده‌اند، زیرا سلول‌های بدن در این بازه زمانی نوسازی می‌شوند.

در مثلث درمان (جسم، روان و جهان‌بینی)، متد DST بر هر سه ضلع تأثیر مستقیم دارد.


قبل از کنگره، هر بار که ترک می‌کردم، جسم و روانم آسیب می‌دید و ناامید می‌شدم. اما در کنگره یاد گرفتم آرام‌آرام و با برنامه حرکت کنم. بعد از چند ماه دیدم هم جسمم در حال ترمیم است، هم روحم آرام‌تر شده و هم نگاه من به زندگی تغییر کرده است.

در مورد داروی OT هم باید بگویم، آقای مهندس با تلاش فراوان آن را وارد چرخه درمان کردند.
پیش از آن، مصرف‌کنندگان ناچار بودند از مواد خیابانی استفاده کنند که کیفیت ثابتی نداشت و باعث خماری و آسیب می‌شد. اما OT کیفیت یکسان دارد، به‌صورت دقیق و اندازه‌گیری‌شده مصرف می‌شود و همین ویژگی باعث می‌شود خماری و آسیب‌های جسمی از بین برود.

خود من وقتی به رهایی رسیدم، آن‌قدر سرشار از انرژی و شادی بودم که تا صبح از خوشحالی خوابم نبرد. بعد از رهایی هم پر از نشاط و انرژی بودم؛ ورزش می‌کردم، بازی می‌کردم و احساس می‌کردم دوباره به زندگی برگشته‌ام.OT دارویی است که در کنار متد DST تبدیل به داروی درمان می‌شود.
به‌تنهایی ممکن است مخرب باشد، اما وقتی با آموزش‌ها و متد DST همراه شود، خاصیت شفابخشی پیدا می‌کند. به همین دلیل این دو از هم جدا نیستند و در کنار آموزش‌های کنگره، ما را به درمان واقعی می‌رسانند.

سپاسگزارم که به صحبت‌های من گوش دادید. 🌿
تایپ: مسافر مهدی
عکس؛مسافرعباس
تتظیم؛مسافر علی
(مسافران نمایندگی میلاجرد اراک)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .