English Version
This Site Is Available In English

داروی OT؛ پلی برای بازسازی سیستم ایکس و بازگشت به تعادل

داروی OT؛ پلی برای بازسازی سیستم ایکس و بازگشت به تعادل

جلسه هشتم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی بندرعباس با استادی مسافر مسعود و نگهبانی مسافر راهنما سبحان و دبیری مسافر محمود  با دستور جلسه " داروی OT  و متد DST " در روز پنج شنبه  هشتم آبان ماه ۱۴۰۴ راس ساعت 17:00 آغاز  بکار کرد:
خلاصه سخنان استاد:


خدا را سپاسگزارم که امروز هم قسمت بنده شد تا در این جایگاه خدمت کنم، درمورد داروی OT باید بدانیم که این دارو را نباید ساده یا کم‌اهمیت ببینیم، داروی OT زمانی اثر واقعی خود را نشان می‌دهد که با آگاهی و نظم مصرف شود، زیرا وظیفه‌ی مهمی در بازسازی بدن دارد.
این هفته در مورد دستور جلسه‌ی داروی OT صحبت‌های زیادی شده است. امروز می‌خواهم مطالب را ساده و قابل‌درک برای تازه‌واردان و سفر اولی‌ها بیان کنم و چهار موضوع اصلی را توضیح بدهم:
۱. سیستم ایکس
۲. اعتیاد
۳. داروی OT
۴. روش DST

سیستم ایکس
سیستم ایکس همان کارخانه‌ی تولید مخدرهای طبیعی بدن است، در بدن هر انسانی موادی تولید می‌شود که مسئول احساس آرامش، شادی و تعادل هستند. وقتی این سیستم درست کار کند، انسان در حالت تعادل جسمی و روانی قرار دارد.

اعتیاد
اعتیاد یعنی جایگزینی مواد بیرونی به‌جای مواد درونی یعنی زمانی که ما به‌جای استفاده از تولید داخلی بدن، از مواد مخدر بیرونی استفاده می‌کنیم تولید طبیعی بدن متوقف می‌شود.
برای درک بهتر، تصور کنید در شهری کارخانه‌ای وجود دارد که کفش‌های باکیفیت تولید می‌کند، نام صاحب کارخانه را «آقای ایکس» می‌گذاریم این کارخانه همان سیستم ایکس بدن است.
اما مافیایی وارد شهر می‌شوند و جنس‌های خارجی را تبلیغ می‌کنند، مردم به‌ظاهر فریب می‌خورند و به‌جای تولید داخلی از جنس‌های بیرونی استفاده می‌کنند در نتیجه کارخانه‌ی داخلی ورشکست می‌شود و شهر به واردات وابسته می‌گردد، از اینجا مشکلات شروع می‌شود؛ چون اجناس خارجی کیفیت پایینی دارند و شهر رو به نابودی می‌رود.
این داستان همان اتفاقی است که در بدن فرد مصرف‌کننده رخ می‌دهد وقتی مواد بیرونی وارد بدن می‌شود، سیستم داخلی (سیستم ایکس) خاموش می‌شود.

داروی OT
برای بازسازی دوباره‌ی سیستم ایکس، باید مواد اولیه و زمان لازم را در اختیار بدن بگذاریم تا دوباره بتواند تولید را آغاز کند. داروی OT این مواد اولیه را در اختیار بدن قرار می‌دهد تا سیستم ایکس کم‌کم فعال شود.
بنابراین نباید به OT به چشم دارویی ساده نگاه کرد. این دارو مانند تغذیه برای سیستم درونی است و باید دقیق و منظم مصرف شود.

روش DST
برای آنکه سیستم ایکس بتواند دوباره تولید طبیعی خود را آغاز کند نیاز به زمان دارد  هیچ کارخانه‌ای یک‌روزه راه نمی‌افتد.
روش DST یعنی روش پله و زمانِ دژاکام در این روش، دارو به‌صورت تدریجی و با زمان‌بندی مشخص مصرف می‌شود تا بدن فرصت بازسازی پیدا کند این روند معمولاً حدود ۱۰ ماه طول می‌کشد.
DST در واقع راهی است که به بدن اجازه می‌دهد به‌صورت طبیعی و آرام‌آرام به تعادل برسد، بدون شوک، بدون سم‌زدایی، و بدون آسیب.

جمع‌بندی
پس ما باید بدانیم:
• سیستم ایکس همان تولیدکننده‌ی مواد طبیعی بدن است.
• اعتیاد یعنی خاموشی این سیستم به‌خاطر مصرف مواد بیرونی.
• داروی OT مواد لازم را برای بازسازی این سیستم فراهم می‌کند.
• روش DST راه درست و زمان‌بندی‌شده‌ای است برای بازگشت بدن به حالت طبیعی و متعادل.
تایپ و ارسال: مسافر سجاد رهجوی راهنما مسافر علیرضا
عکس : مسافر جواد رهجوی راهنما مسافر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .