English Version
This Site Is Available In English

صراط مستقیم؛ کوتاه‌ترین مسیر رشد و رهایی

صراط مستقیم؛ کوتاه‌ترین مسیر رشد و رهایی

گاهی اوقات تصور می‌کنیم چون نمی‌توانیم بر افکار خود متمرکز شویم، باید برای بهبود اوضاع دست به چله‌نشینی، روزه‌داری‌های طولانی و نمازهای شبانه بیش از حد معمول بزنیم تا به هدف برسیم. اما در واقع انسان‌ها زمانی دچار مشکل می‌شوند که به دنبال راه میانبر و گریزگاه می‌گردند. آنان می‌پندارند با چله‌نشینی می‌توان از مشکلات عبور کرد، در حالی که باید راه «صراط مستقیم» را در پیش گرفت، چراکه کوتاه‌ترین و درست‌ترین مسیر همان است.

ما خود مسبب بسیاری از مشکلات زندگی‌مان هستیم. به‌عنوان مثال، اختیار اموال و دارایی‌هایمان در دست خود ماست و نباید آن‌ها را بدون تفکر و چشم‌بسته به نام دیگران بزنیم. مشکلات بیرونی ما، ریشه در درون ما دارند؛ وقتی احساسات و افکار درونی اصلاح شوند، مسائل بیرونی نیز خودبه‌خود سامان می‌گیرند.

در بانک‌ها پول و طلا فراوان است، اما آن‌ها به ما ارتباطی ندارند. ما باید رفتار، گفتار و آداب معاشرت خود را درست کنیم. اگر از دیگران آسیب می‌بینیم، در واقع نتیجه رفتار خودمان است. در زندگی نباید بدخواه دیگران باشیم، زیرا بدخواهی، شخصیت انسان را از بین می‌برد.

برای رسیدن به تعادل، هر فرد باید سیگار و مواد مخدر مانند تریاک را کنار بگذارد، ورزش کند، شب‌ها زود بخوابد و صبح‌ها زود بیدار شود تا به سلامت جسم و روان دست یابد.

همچنین، برای یافتن راه‌حل مشکلات نباید بیش از اندازه بر آن‌ها متمرکز شویم و ذهن خود را درگیر کنیم. در لحظاتی که ذهن و سیستم عصبی آرام نیستند، یافتن پاسخ ممکن نمی‌شود. بهتر است اجازه دهیم ذهن آرام گیرد تا راه‌حل‌ها خود را نشان دهند.

ما باید یاد بگیریم با یکدیگر درست و محترمانه صحبت کنیم، نه آن‌که با تندی و خشونت، دل همدیگر را برنجانیم. همیشه باید هوشیار و آگاه باشیم، به اطراف توجه کنیم و با القائات مثبت، افکار و اندیشه‌های خود را گسترش دهیم.

در مسیر زندگی، هیچ‌کس نباید به تنهایی به «جنگ» مشکلات برود. باید از دیگران یاری و کمک بخواهیم، زیرا هم‌فکری و همراهی، قدرت و آرامش بیشتری به ما می‌بخشد.

منبع : سی‌دی دعا نویس
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفرعطیه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون پنجم)
عکس: همسفر غزل رهجوی راهنما همسفر حمیرا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا، رهجوی راهنما همسفر عطیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .