English Version
This Site Is Available In English

روش DST با داروی OT انسان‌ها رو‌ از قعر تاریکی‌ها به روشنایی می‌رساند

روش DST با داروی OT انسان‌ها رو‌ از قعر تاریکی‌ها به روشنایی می‌رساند

هفتمین جلسه از دوره دوازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی کریمان کرمان با استادی مسافر احمد، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر حمید  با دستور جلسه «DST, OT» روز سه‌شنبه  ۶ آبان‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

به نام قدرت مطلق الله
در ابتدا تقدیر و تشکر می‌کنم از جناب آقای مهندس وخانواده محترمشان از بابت این بستر امن و زیبا و راهنمای درمان موادم آقا مجید اعتباری و کلیه خدمت‌گذاران شعبات کنگره ۶۰ مخصوصا شعبه کریمان، آقا سینا ایجنت محترم و همه عزیزان که در قسمت‌های مختلف زحمت می‌کشند.
دستور جلسه: متدDST وOT
در ابتدا باز هم هفته OT رو به جناب آقای مهندس و به تمام دیدبانان مخصوصا آقا بابک لطفی، آقا کاظم، آقا علیرضا اختراعی، آقا مرتضی اختراعی وهمچنین به عزیزان خدمت‌گذار وپرتال شعبه تبریک میگم امروز فرصتی است از شما در راستای درمان و بازگشت به زندگي سالم قدردانی کنم و دست بوس جناب آقای مهندس باشیم که OT و متد DST رو معرفی کرد.
متد DSTوOT دو تا از دستاوردهای بزرگ کنگره هستند که توانستند به شکل بسیار موثری در درمان اعتیاد و بازگشت به زندگی سالم کمک کند. این روش به عنوان روشی پله ای و زمان‌بند معرفی شد و به ما یاری میدهد که چگونه مواد مخدر را به تدریج کاهش دهیم تا جسم ،روان و جهان‌بینی در زمان مشخص که همان ۱۰ ماه است به درمان برسد. این روش کشف شد که فرد مصرف‌کننده از وابستگی به مواد مخدر رهایی پیدا کند.


دارو اوتی که از دستاوردهای کنگره است توسط جناب آقای مهندس معرفی شد. این دارو به صورت کنترل شده وتحت نظارت در اختیار افراد قرار می‌گیرد و جالب این است کلیه افراد که به صورت مبصر وخدمت‌گذار در کلینیک‌ها مشغول به کار‌ند، روزگاری خودشان مصرف‌کننده بودند و خداروشکر همه ما بدون وسوسه مواد در حال خدمت هستیم واین نشان‌دهنده موفقیت کنگره است و من وقتی خودم زمانی وارد کنگره شدم نگرانی از این داشتم که آیا با این مصرف مواد که دارم میتوانم به درمان برسم؟چون خودم تجربه کمپ رو داشتم ومیدیدم در کمپ ها به چه بدبختي و چه سختی‌های رها میشوند و دوباره بعد از مدتی برمیگردن سر خونه اولشون. همش در ذهنم این بود باید مثل انجیو‌‌های دیگه درد بکشم ولی وقتی روی پروسه درمان رفتم فهمیدم با روش‌تدریجی روز به روز به حال خوش میرسم و هر روز به قول معروف بهتر از دیروز. پس حالا که با این روش DST و با این دارو OT به این زیبایی از قعر تاريکی‌ها به طرف روشنایی‌ها می‌رسیم باید قدردان کنگره باشیم و نسبت به کنگره بی‌تفاوت نباشیم.


با توجه به اینکه هفته گلریزان را در پيش داریم به قول معروف مزد رهایی‌مون رو بپردازیم بدهکار کنگره نباشیم، انشالله روز پنجشنبه هم پهلوان اقای سجادی از مشهد تشريف میارن ایشون مرتب راجع به هفته‌ گلریزان صحبت می‌کنند
همه تشريف بیارن پس کنگره توانست درراستای درمان اعتیاد حرکتی را آغاز کند که پرونده اعتیاد برای همیشه بسته شود واین ها همه را مدیون بزرگ‌مرد کنگره جناب آقای مهندس هستیم ،این روشDST بدون شربت OT امکان‌پذیر نیست، شربتOT یکی ازکامل‌ترین داروهای جهان است؛ سالم و صحیح زیر‌نظر راهنماهای تجربه‌دیده امکان پذیر است. پس باید به داروی OT احترام بگذاریم وباز درآخر، این هفته رو به همه‌ی عزیزان تبریک میگم و انشالله همه دوستان پنجشنبه توجلسه باشند و عزیزانی هم که امروز نیستند به اونا هم بگویند که شاهد جلسه باشکوهی باشیم.
ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.


تایپ: مسافر رامین لژیون دوم

ویرایش و ارسال: مسافر مهدی لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .