English Version
This Site Is Available In English

صراط مستقیم کوتاه‌ترین راه است

صراط مستقیم کوتاه‌ترین راه است

ما نمی‌توانیم افکارمان را کنترل کنیم و گاهی اوقات دست به انجام کارهایی می‌زنیم که مسبب خودمان هستیم و گاهی اوقات تحت اختیار قوه دیگری‌ست. همه ما در شرایطی قرار گرفتیم که انگار همه درها بسته است و ما به دنبال گریزگاه هستیم؛ مثل اینکه پیش دعانویس برویم و از او بخواهیم که مشکل ما را حل کند. ما باید خودمان مشکلمان را حل کنیم و هیچ راه گریزی ندارد، خود صراط مستقیم کوتاه‌ترین راه است. مثلاً تو وقتی ۱۰۰ هزار تومان بدهکاری و روزه سکوت بگیری، هیچ‌وقت قرض تو ادا نمی‌شود. هیچ‌وقت اختیار مال و اموالتان را به هیچ‌کس، حتی نزدیک‌ترین افرادتان، ندهید. با انسان‌ها در حد ظرفیت‌شان باید رفتار کنیم. موجودات زیادی در هستی وجود دارند مثل جن و شیاطین که بین ما و آنها یک حجاب و پرده قرار دارد و ما اجازه نداریم از این حجاب عبور کنیم. وقتی شما پیش یک دعانویس می‌روید، در واقع کتباً و شفاهاً اجازه می‌دهید که جن‌ها و شیاطین وارد حریم شما بشوند و زندگی شما را نابود کنند.

توهمی که مصرف‌کننده شیشه دارد و تعادل آن را به هم می‌زند، یک عارف هم دارد؛ با این تفاوت که عارف بدون مصرف مواد وارد دنیای دیگری می‌شود. برای از بین بردن کابوس باید با تزکیه و تغییر در رفتار و کردار و گفتار، سیستم عصبیت را درست کنیم که تحت اختیار قوه ما نیست. کسی که کابوس می‌بیند، پیش‌پرده جهنم را مشاهده می‌کند. یکی از قرض‌هایی که انسان را مثل خوره می‌خورد، بدخواه دیگران بودن است؛ یا انسانی که در کار دیگران تجسس می‌کند، شخصیت خودش را پایین می‌آورد. در کنگره، کلمه «خانم» احترام می‌آورد و کلمه «جان» برای ایجاد صمیمیت است؛ ما باید یکی از این دو را انتخاب کنیم. اضافه‌وزن بالا در خود چند بیماری دارد و راهنمایی که وزن سنگین دارد نباید راهنما بشود، چون الگو باید بدون نقص باشد.

ما یک کار ساده را نمی‌توانیم انجام بدهیم که سر ساعت بخوابیم و سر ساعت مشخص بیدار شویم. وقتی خواب کافی نداشته باشیم تعادل نداریم، فکرمان به درستی کار نمی‌کند. باید حداکثر ۹ شب بخوابیم و ۵ صبح بیدار شویم. هر مشکلی برایتان پیش آمد، خودتان راه‌حلش را پیدا کنید و وقتی شما تلاش کردید، خودبه‌خود راه باز می‌شود و مشکل حل می‌شود. ما باید به حس‌های معمولی مثل بینایی و شنوایی و... که در جهان مادی خیلی برای ما کاربرد دارد، توجه کنیم. وقتی یکی حرف می‌زند، به او نگاه کنید. وقتی حال کسی را خراب کردید، باید خودتان دوباره حالش را خوب کنید. با نوک شمشیر نباید با مردم صحبت کنید. انسان جاهل انسان‌های دیگر را مقصر می‌داند، اما انسان‌های آگاه می‌دانند که محور اصلی خودشان هستند.

خلاصه سی‌دی دعانویس
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هشتم)
رابط‌خبری: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: همسفر آتوسا رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابوریحان تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .