English Version
This Site Is Available In English

بهترین درمان‌کننده شخصی است که درمان شده

بهترین درمان‌کننده شخصی است که درمان شده

روش‌های ترک در جهان اعتیاد و مصرف‌کننده‌ها بسیار گوناگون است. هر یک برای خود نسخه‌ای می‌پیچند و بی‌هیچ شک‌وشبهه‌ای همه‌ این روش‌ها محکوم به شکست می‌باشد، شاید درصد کمی دوام بیاورند؛ اما در عذاب دائمی است که به برگشت مواد یا خودکشی و ناامیدی منجر می‌شود. روش‌هایی نظیر ترک یابویی یا قطع مواد، آب‌درمانی، شلاق‌درمانی، جایگزین کردن دارو به مدت کم، خیلی روش‌های من درآوردی دیگر و روش‌های خطرناکی مانند تجویز قرص‌هایی که به‌اصطلاح کپسول گیاهی می‌نامند، قرص‌های شیمیایی، داروهای آگونیست (موادی که گیرنده‌های افیونی را فعال و اِشغال می‌کند، مانند متادون و ترامادول). داروهای آنتاگونیست (موادی که گیرنده‌های اپیوئیدی را اشغال می‌کند؛ اما فعال نمی‌کند (بلوکه کردن مواد) مانند نالکسان و نالترکسون). همه این مواد علاوه بر این که باعث صدمات جبران‌ناپذیر و حتی مرگ به فرد می‌شوند؛ بلکه باعث چندمصرفی شدن در دزهای مصرفی بالاتر می‌شوند.

متأسفانه روش‌های ترک یاد شده که بخشی از آن در این مطلب ذکر شده توسط کسانی تجویز می‌شوند که خود آن‌ها مصرف‌کننده نبوده‌اند و اطلاعات کافی نسبت به فرد معتاد و از احوالات آن هیچ‌گونه درکی ندارند و مصرف مواد را به غیرت و عدم توانایی فرد نسبت می‌دهند یا حتی سودجویانی که دنبال منفعت خود می‌گردند، دلسوزی برای فرد ندارند و افراد خانواده که از روی دلسوزی غیرآگاهانه باعث درد، رنج و صدمات جبران‌ناپذیری می‌شوند. آقای مهندس حسین دژاکام (محقق در زمینه شناخت مواد و بدن انسان) که خود ایشان سال‌های متوالی درگیر مصرف و روش‌های ترک آن بوده‌اند با کشف صورت‌ مسئله اعتیاد و ابداع روش نوین در جهان، برای اولین بار به جای ترک مواد از کلمه‌ درمان اعتیاد استفاده کردند.

کنار گذاشتن مواد بدون هوس‌ کردن، برگشت و حتی آسیب‌های ناشی از ترک. این روش که روش ابداعی ایشان می‌باشد با عنوان DST ثبت شده است، هم‌اکنون سالانه میان میلیون‌ها نفر اجرا می‌شود و نتایج قابل توجهی نیز داشته است. D: مخفف دژاکام. S: استپ یا پله ۲۱ روزه. T: تایم یا زمان ده ماه. در این روش ابتدا میزان مصرف یک فرد در روز مشخص می‌شود و سپس همان میزان مصرف در ساعت مشخص مصرف می‌شود، به‌اصطلاح اندازه مصرف‌ کردن یا مهار کردن. بعد از چند روز طبق میزان مصرف و نوع مواد مصرفی، دارویی به‌نام شربت OT که از تریاک و آب مقطر تهیه شده و دارای همه‌ آلکالوئیدهایی است که یک مصرف‌کننده نیاز دارد، از هر نوع مواد و به‌عنوان بهترین و کم‌خطرترین داروی جایگزین تجویز می‌شود. این دارو در سه نوبت منظم در ۲۴ ساعت به مدت ده ماه جایگزین می‌شود تا از صدمات وارده به بدن جلوگیری کند و بدن شخص یواش‌یواش خود را بازسازی کند؛ البته طی این مدت پله‌پله از مقدار دارو کاسته و به صفر می‌رسد و هم‌زمان کارگاه‌هایی جهت بازسازی فکر و ذهن فرد، آموزش جهان‌بینی و درست زندگی‌ کردن نیز به فرد داده می‌شود.

همان‌طور که بهترین تبلیغ‌کننده مواد، فرد معتاد است، بهترین درمان‌کننده هم شخصی است که درمان شده و راه بلد است که به این افراد راهنما گفته می‌شود. به‌همین دلیل کنگره۶۰ که توسط آقای مهندس دژاکام بنا شده، برمبنای کمک شخص رهاشده به شخص مصرف‌کننده است. ناگفته نماند افرادی که در کنگره۶۰ هستند تحت آموزش‌های آقای مهندس دژاکام، همه برای رهایی دیگر هم‌نوعان خود خارج از هر گونه سیاست، نژاد و مذهب به‌صورت کاملاً داوطلبانه و حتی بدون مزد خدمت می‌کنند. شعار آن‌ها: معرفت، عدالت و عمل سالم می‌باشد. بی‌تردید با انجام خدمت به دیگران، اعتماد‌به‌نفس آن‌ها نیز بازگردانده می‌شود و خودشان نیز تبدیل به فرد قابل قبول و مورد اطمینان در جامعه می‌شوند. روش DST بی‌تردید بهترین روش برای درمان و تعادل برای هر گونه مصرف است که از ضررهای جانی و مالی ترک‌های غیرمتداول جلوگیری می‌کند و فرد را به درمان می‌رساند. «بیایید این آتش ویرانگر را مهار کنیم».

منبع: سی‌دی ترک و DST
نویسنده: همسفر ام‌البنین رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهاردهم)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون هفتم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .