English Version
This Site Is Available In English

Otیکی از اجزای اصلی مثلث درمان است

Otیکی از اجزای اصلی مثلث درمان است

همسفر گلثومه

روش DST (کاهش پله‌ای و تدریجی) برای اولین بار توسط آقای مهندس دژاکام پایه‌گذاری شد و زندگی بسیاری از انسان‌ها، از جمله مسافر من را از تاریکی نجات داد.

داروی OT (شربت تریاک)، کامل‌ترین ترکیب دارویی برای درمان و بازسازی جسم است. از طریق همین شربت، سیستم‌های بدن به تدریج راه‌اندازی می‌شوند. از جمله معجزات این دارو، توانایی آن در کمک به بهبود بیماری‌های مزمن (و نه لزوماً “لاعلاج” مطلق، که تعبیر دقیق‌تری است) بوده است.

آقای مهندس، با الهام از تجربه‌ی خود در ماه مبارک رمضان، روش DST را ابداع و با داروی OT متد درمان را تکمیل کردند و به این ترتیب، به درمان رسیدند. در کنگره ۶۰، OT به عنوان یکی از اجزای اصلی مثلث درمان اعتیاد (دارو، جهان‌بینی، و مشارکت)، برای بازسازی جسم مصرف‌کننده طبق زمان‌بندی مشخص، استفاده می‌شود.


من قبل از آشنایی با کنگره، هیچ آگاهی نداشتم و مصرف OT را برای مسافرم کاری بیهوده و بی‌نتیجه می‌دیدم؛ اما اکنون که وارد کنگره شده‌ام، متوجه شدم که چقدر زحمت برای تدوین این متد درمانی کشیده شده است. همان‌طور که آقای مهندس فرمودند، هنوز در جهان پزشکی، دوز مصرف اپیوم برای بیماران به درستی مشخص نشده است.

در پایان، از آقای مهندس سپاسگزارم که کنگره را بنیان نهادند تا انسان‌هایی مانند مسافر من به درمان برسند و زندگی منِ همسفر نیز از تاریکی خارج شود.

نویسنده :همسفر کلثومه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون سوم) رابط خبری
ویراستاری و ارسال :همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قوچان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .